Lt. Dan Choi on Trial

Når Lt. Dan Choi slutter op med sin retssag, som vil finde sted torsdag den 28. marts i Washington, DC, er han og jeg ledes til Jeju Island, Sydkorea egen lille ø-paradis. Dan behov nogle paradis lige nu. Han er anklaget for at bestride og afhøring må ikke Spørg ikke fortælle, som senere blev ophævet, men nu har han til at gå til domstolene, og står over for nogle muligvis barske konsekvenser, for at tale imod det år siden.

Choi er en Irak-krigen veteran. Han er en arabisk lingvist - slags soldat desperat behov der - endnu, fordi han er homoseksuel og stolt og nægtede at forblive tavse om sagen af ​​den militære systematiske homofobi, blev han uretfærdigt afladet og har nu at blive retsforfulgt. Hans arbejde som en homoseksuel aktivist førte til den endelige død af Do not Ask Do not Tell, som tillod LGBT folk til at tjene åbent i militæret, og i et grusomt ironisk twist af skæbne, der stadig bliver bedt om at betale for " forbrydelse "at være homoseksuel.

Jeg har altid hadet DADT. Det er modbydeligt og utroligt respektløst for de mennesker, der tjener dette land. De giver deres liv i navnet på frihed og demokrati, de dør, deres kroppe bragt tilbage i dystre flag draperet kister til deres sorg ramte familier, hele tiden med DADT aldrig når at give dem mulighed for fuldt ud at være sig selv. Må ikke spørge, ikke fortælle. Spørg ikke hvem de er, ikke fortælle nogen, hvem du er - men stadig dø for os, ok?

Hvordan er det acceptabelt? Hvordan er dette muligt? For de mennesker, der giver så meget, hvordan kan vi vende tilbage så lidt?

Hvordan er det at nu DADT ophæves, skal Lt. Dan Choi står stadig anklaget for det? Jeg er så gal og jeg er så bekymret - Jeg vil gerne bare køre væk lige nu med Dan til Jeju Island. Vi kunne flygte og leve på stranden i en hytte lavet af flettet palmeblade. Jeg kunne bruge alle de overlevelse teknikker jeg har lært af at se Man vs Wild. Vi kunne få utroligt tan og aldrig bære sko og squat foran vores hytte drikke soju og ingen nogensinde ville finde os, fordi vi ville passe ret i. To koreanske nåle i en enorm koreansk høstak. Jeg ville gøre os penge ved at dykke for abalone. Vi ville være lige fint.

Venligst tweet dette og støtte Lt. Dan Choiltdanchoi

Dermed begynder vi at betale tilbage den enorme gæld til LGBT soldater, der tjener dette land. Vi skylder så meget.

Hvordan kan du hjælpe, FRA LT. DAN CHOI:

Torsdag morgen, marts 28 i Federal Criminal Court, jeg står anklaget for at protestere tilbage i 2010 mod "Do not Ask Do not Tell".

Den føderale anklager har voldsomt skubbet denne sag i tre år nu, krævende den maksimale straf: 6 måneder i føderale fængsel. Til dato har regeringen tabt 5 af 6 tilfælde protest imod mig, men de nægter at droppe denne ene. Selv efter ophævelsen af ​​"Do not Ask Do not Tell" dette sjældent anvendte kriminel sigtelse mod mig tilbage: ". Overholdes" Mine ansøgninger til at re-hverve i hæren, blev nægtet alene på grund af denne retssag. Uanset om det er at "lære mig en lektie", eller forhindre min genindsættelse, eller mobbe dem, der praktiserer ytringsfrihed, vil anklagemyndigheden ikke give op.

Heller ikke vil vi. Jeg beder dig om at du står med mig på denne sidste omgang, torsdag morgen, 28 marts.

Regeringen er smart, kraftfuld, truende og mange ressourcer. Men jeg står på principperne lært i Basic Training: forsvare friheden. Sig sandheden. Giv aldrig op. Please join mig, mine kolleger frihedskæmpere, internationale LGBT borgerlige rettigheder aktivister og folk fra hele landet, der flyver i at sende et klart budskab til regeringen: Vi vil aldrig stoppe forsvare vores frihed til at tale, tjene og kærlighed.

Lad mig vide, hvis du vil være der! Jeg vil holde dig opdateret om særlige sammenkomster og organisering.
Facebook event: http://www.facebook.com/events/342518505852589/
Selv hvis du ikke kan, skal du sprede ordet og sende denne besked, eller overveje at skrive et brev til dommeren!

USA v. Lt. Daniel Choi
E. Barrett Prettyman Courthouse
United States District Court
333 Constitution Avenue NW
Washington, DC 20001

08:00 på Courthouse Lawn -
Yoga meditation og Interfaith Prayer
09:00 i retssal 6 (anden sal) -
Trial
Kærlighed er stadig værd at kæmpe for.

Med venlig hilsen

Lt. Dan Choi

Hvis nogen her (esp presse.) Vil gerne skrive til anklagemyndigheden og spørge hende, hvorfor der stadig presses disse kriminelle anklager så kraftigt (se nedenfor) hendes kontakt er Angela George <Angela.George@usdoj.gov> på telefonnummer 202- 509-5379 ... hun vil ikke give mig en lige op svar på:

(1), hvorfor det er så vigtigt at hendes kontor
(2) hvorfor hun nægter at tage mig eller nogen homoseksuelle veteran efter rang, som foreskrevet af AR670-1,
eller (3) hvor meget dette har kostet, med over 8 højtuddannede amerikanske advokat om bord foreløbige appeller og stævninger mod en pro se (latin for ... up-lort-creek!) Sagsøgt [jeg gør dette pro selv, hovedsagelig fordi det var Dr. Kameny døende ønske for mig, og det er en personlig løfte jeg lavede til ham. Jeg indser nu, hvor svært det løfte, og hans egen monumentale arv er, at opretholde.]

AUSA Angela S. George, US Attorney kontor for District of Columbia
555 4th Street, NW, Room 4444
Washington, DC 20530

Hendes Vejleder: Guerrero, Gilberto (USADC):
Gilberto.Guerrero@usdoj.gov
202-509-4313

DoJ Appelate Hold:
Ms McCord, Mary B., Assistant US Attorney:
mary.mccord@usdoj.gov

Mr. Strand, Stratton Christopher, Assistant US Attorney:
stratton.strand@usdoj.gov
Mr. McLeese, Roy W., III, Assistant US Attorney:
roy.mcleese@usdoj.gov, Lori.Buckler@usdoj.gov, Victoria.Ashton@usdoj.gov

3 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Hvis du er i militæret, kan du bande-voldtægt dine kolleger service medlemmer (mandlige og kvindelige) og aldrig står over for eventuelle konsekvenser. Men det at være homoseksuel og nægter at forblive tavse om det medfører en krigsret og en retssag. ?!?!?!?!

  2. Jeg tror, ​​det er en bedre taktik til e-mail eller ringe til vores folkevalgte embedsmænd. Jeg vil gætte på, at det amerikanske justitsministerium fyrene ikke kan kommentere en sag, og vi ville ikke have dem til. Men electeds kan kommentere og de kan lægge pres på administrationen til at droppe løjtnant Choi sag og give ham en velfortjent undskyldning.

    Og have det sjovt på JeJu Island. Spis masser af de lokale satsumas, gå til sex theme park, og sige goddag til Dolharubang for mig.

  3. Jeg fotograferede lt choi for et magasin gang. Jeg har også hørt ham recitere en kærlighed digt på arabisk dag. han er en smuk person.

    så jaloux youre vil Jeju, en af ​​mine foretrukne steder i verden. spise frisk fisk og skaldyr, mærke den varme jorden med din barfodet, vandre Halla, se solopgangen, køre langs endeløse veje foret med valmuer. drikke soju ved stranden. have en god en.

Efterlad et svar