Michelle Chokeret

Nå, Michelle Chokeret, jeg er faktisk helt chokeret. Hvad fanden ?! Det er syret for mig, det hele for at gå fra en queer-ikonet for at en person, der rent faktisk vil sige, at Gud hader os. Når chokket wore off, fandt jeg folk var super vred, men jeg fik bare bange. Jeg tror, ​​at som en queer person farve, har jeg været bange hele mit liv, og jeg komme over det lidt efter lidt, nok til at få ved og leve, men så noget som dette sker, og det er ligesom den følelse af at blive homoseksuelle bashed alle igen.

Når folk siger, at Gud hader bøsser, der er denne idé, at det er ok at dræbe os, det gør ikke noget, hvis vi dør, for hvis Gud hader os, den angiveligt en kærlig kraft i verden, til den, der formodes elske alle og alt, den ene, den eneste uanset når, hvis han hader os, så hvordan skal vi til at eksistere? Også, hvis han hader os, hvorfor han gør så mange af os?

Når en som Michelle Chokeret, tidligere en elskede 90'erne alt queer muse og maker beslutter, at det er ok at hade os og lader os vide, at Gud gør også, jeg virkelig syg, da hun af alle mennesker skal vide, hvad det betyder.

Jeg gjorde mange blandede bånd med den sang "forankring" - som var altid for mig en lesbisk hymne. Denne sang har spillet i den store gamle bil med en 8 track kassette konverter, dette benzinslugende monstrum af en Buick Jeg plejede at skrælle ud af en snavs parkeringsplads bag et land roadhouse, med høje majs og græs på alle sider, for at komme væk fra denne skræmmende fyr der pludselig dukkede op ud af de mørke skygger af majsmarken wielding nonne-borepatroner, eller det kunne have været et bælte med en tung spænde, eller måske var det et dæk jern.

Frygt skyer min hukommelse, fordi når du bliver jagtet af en gal mand ringer til dig og din kæreste "du fucking diger", og du er bare en teenager, midt om natten og ingen steder, og han piskning noget rundt, banke "ick "off" Buick "på bagsiden af ​​din bil, er det svært at huske, hvad der var i hans hænder, fordi du ikke kigger på ham, du ønsker at komme væk. Jeg havde ikke vende tilbage, jeg holdes i gang, måske for at holde denne pige sikker, da jeg kunne butch trods alt, men virkelig fordi jeg var alt for bange til at vende tilbage.

Hvis du nogensinde bliver terroriseret på denne måde - RUN. Må ikke se tilbage. Må ikke være en helt. Det er ikke ligesom i biografen. Bare komme ud af der. Had og homofobi kan aldrig undervurderes. Og effekten af ​​en person siger "Gud hader bøsser" kan aldrig undervurderes enten. Det er en licens til at dræbe. Det er en dødsdom. Det er ikke sjovt. Det er ikke ok. Det er ikke noget, jeg kan give slip let, fordi jeg ved, hvad det virkelig betyder.

Volden og håbløshed bag opgørelsen holder mig op om natten og vil hjemsøge mig ligesom den tragiske minde om en ung homoseksuel mand, der blev myrdet foran min families boghandel i 70'erne. Han blev slået ihjel - fordi disse mænd, der aldrig er blevet fanget eller straffet troede, at Gud hadede ham, og i mine mareridt jeg finder hans tænder hele jorden og jeg forsøger at gemme dem, og de holder falder ud af mine hænder og lommer og så jeg er klar over, at han er død og har ikke brug for dem længere, og jeg vågner op svedtendens, mine skrig vågne alle i huset.

50 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Margaret, jeg har været fan siden evigt, og jeg må sige, at du fortsætter med at forbløffe og imponere mig efter alle disse år. Der er mange af disse hadefulde, sanctimony brændstof idioter derude, men der er mange, mange flere, der elsker og acceptere alle for hvem de er. Jeg er en af ​​dem. Du er fantastisk og smuk og talentfuld og dygtig. Intet kan ændre det. Nothing.

 2. Det er et meget lille skridt fra "Vi er den rigtige religion / doktrin / betegnelse" til "Derfor er alle andre er forkerte" til "Derfor skal alle andre er mindre end" til "Derfor er alle andre har mindre ret til at leve, end vi gøre. "

  Og jeg er ked af liberale kristne, men din bibel * betyder * hader teh gayz. Næsten lige så meget som det hader kvinder, og mindst lige så meget, da den understøtter slaveri og fortalere for voldtægtsforbryder. Jeg er glad for de fleste af y'all trodse din gud på denne måde, men ved, at du åbent trodser din gud.

 3. Tak, Margaret. Jeg var virkelig chokeret og følte sig forrådt, da jeg læste om Michelles kommentarer. Så mange af de sange fra albummet, at "forankring" var på haft enorm betydning for mig i slutningen af ​​80'erne begyndelsen af ​​90'erne. Jeg føler virkelig trist også for hende; naturligvis hun hader sig selv og er i nogle store smerter. Det betyder ikke rigtig hjælpe med at håndtere nedfald fra hendes udtalelse, men sympati og empati hjælpe os personligt. På en anden note, hvis vi virkelig analysere eller overvejer "gud" som nogen eller noget, der har en form for indflydelse på mennesker, er det temmelig klart, at "Gud" hader alle. Er det ikke?

 4. Tak så meget for at tage sig tid til at skrive denne Margaret. Som teenager fik jeg at vide af en "ven", at jeg ville blive dræbt, hvis han nogensinde fandt ud af jeg var bøsse. En anden teenager i den by, hvor jeg voksede op var blevet sat i brand et par år før. Alle de vrede og frygt for, at jeg følte så jeg føler igen, når nogen siger "Gud hader bøsser". Jeg stadig ikke føler, at jeg har en forståelse af, hvad Karen (Chokeret) prøvede at sige eller komme på med sin tirade. Jeg ved, hun har gjort anti-homoseksuelle bemærkninger før. Hvis det punkt var at sætte gang i sammenhængende diskussion, hun mislykkedes, og har brug for at eje op og undskylder. Læsning Karens twitter-feed Jeg indtryk hun malker den omtale og opmærksomhed fået fra dette, og det gør mig hele vredere. Jeg er ikke chokeret, jeg har hørt masser af homofobisk lort i mit liv, og for en person til at udnytte det for vage kunstneriske formål eller som et markedsføringsredskab trick gør mit blod i kog.

 5. Tak. For alt hvad du gør, for alt, hvad du siger, for alle du nægter at stå usagt.

 6. »Anchorage 'bruges til at være min kvindelige 2 kvindelige begær hymne, også. Alt for trist, at en genfødt kristen hader fags.

 7. Margaret, så trist. Ligesom du, jeg plejede at være en fan af Michelle chokeret. Jeg var kinda 'sorta' på et sted, hvor der ved 53 år og opefter, jeg var begyndt at se en verden, hvor det at være homoseksuel var ved at blive så chokerende som omvalg af Seinfeld. Flot arbejde Michelle. Hun ønsker måske at bede op Donna Summer og se, hvordan det hele "Jeg hader bøsser" ting arbejdede for hendes karriere. Sad på så mange niveauer.

 8. Du Nail det, Margaret. Din forståelse af * hvorfor * det er så foragteligt er døde på. Selv om det er "ironi" eller "sjov" eller en "reklame gimmick" er det stadig en forkastelig ting at gøre. Tak for at sætte ord på, hvorfor det er sådan.

 9. Det er fælt at hun sagde det, og horrid at andre har at høre det. Var jeg psykisk, jeg ville tilskrive hendes handlinger til en kombination af dårlig hjernens kemi og internaliseret homofobisk Horseshit.

  Det er en forklaring, men ikke en undskyldning. Hvor meget skal en person hader hende (tidligere?) Selv til at sige sådan noget?

  Det faktum, at anti-LGBT tirader får en anden slags opmærksomhed i medierne er grund til håb, backhanded selvom det kan føle.

  Og jeg elskede Greg bemærkning om, at "jeg var kinda 'sorta' på et sted, hvor der ved 53 år og opefter, var jeg begyndt at se en verden, hvor det at være homoseksuel var ved at blive så chokerende som omvalg af Seinfeld."

 10. Margaret, tak så meget for at være hvem du er. Jeg levede op blokken fra din gamle (Mission) gymnasium i 20 år og bruges til at fange din tidlige stand-ups på Josie Fælles. Lige fik fornøjelsen af ​​at tage min nye gf og homoseksuelle dreng BFF til dit show på Cornell sidste år. Dit mod og oprørende humor har gemt mange af os. Jeg føler virkelig ked for Michelle, som er meget offentligt erklære sin egen suicidal selvhad. Som en puertoricanske dige, på dette tidspunkt (55 år) i mit liv, jeg nægter at være bange. Men jeg får det søster ... har mistet masser af venner til vold. Hold tro Margaret! Du er elsket!

 11. Virkelig godt sagt, Margaret.
  De blisteringly-rasende kommentarer fra venner har flyver rundt Face Book (+ den virkelige verden) i et par dage, og jeg er helt få det. Folk er meget vred, og nogle føler personligt forrådt. Ellers fornuftige folk siger ting som "dum B ### h". Men jeg tror du virkelig skåret til hjertet af det, ved at navngive følelser under alle de andre som frygt. Tak for dit mod + veltalenhed.

 12. Margaret,

  Jeg var ikke forventer at græde. Men græde jeg gjorde. Jeg vil være reposting og deling på min fb.

  Tak for din stemme.

 13. Margaret,
  Jeg tager hatten af ​​for dig. Jeg grundigt nyde dit talent, men endnu mere, jeg respekterer dit mod. Du har konsekvent skubbet kanten med din ærlighed.

  Det smerter mig dybt, at du og andre HBT-personer er nødt til at leve i en sådan frygt. Det er helt op til os lige folk til at gribe ind med bøller og banditter, når de forsøger at skræmme eller true dig og alle andre LGBT person. Vi er de kujoner når vi holder stille eller gå væk.
  michael

 14. Mens jeg er skuffet jeg er ikke overrasket. Når Short Sharp Chokeret album var at få opmærksomhed, jeg havde en ven gå til at besøge familie i Australien. Hendes besøg faldt sammen med den australske tour for albummet og bliver en fan (tak til mig, faktisk), min ven var meget glade for at høre, at Michelle Chokeret var at blive interviewet på et lokalt LGBT radio show. Hun tunet ind og indspillede interviewet (på kassette * grin *), såsom det var. Ca. 2 minut spurgte værten hende, hvordan hun følte om hendes store lesbisk følgende. Chokeret sagde hun ikke ønsker at diskutere det, og at hun kun var der for at diskutere Touren og album. Når værten, tydeligt overrasket, spurgte hvorfor, Chokeret vandrede ud af interviewet.

  Jeg blev trist, da min ven spillede optagelsen for mig, og jeg har aldrig købt en anden optagelse med hende. Jeg stadig lytter til albummet selv; det er sådan et smukt stykke arbejde. Jeg kun ønsker hun vendte den respekt, hun er givet for hendes talent til alle hendes fanskare.

 15. Jeg er ked, men ikke overrasket. I de tidlige 90'erne var jeg bor i Australien og hørte et interview med hende. Når DJ spurgte om, hvordan hun følte om hendes lesbisk følgende, flippede hun, sømmede og hawed og skære interviewet kort ... bare gik. Det var en nedern, som ung lesbisk, at høre dette fra forfatteren af ​​"forankring", og alt, hvad jeg kunne tænke på er, hvor meget hun skal hade sig selv. Selvfølgelig, jeg har ingen idé om, hvad de interne forudsætninger for Michelle er, men er enige om, udgyder denne form for had er det, der bidrager til de fysiske handlinger mod mennesker.

 16. Jeg elsker dig, Margaret Cho. Jeg troede også Michelle var en af ​​de bedste og klogeste. Hun undskyldte i dag og foretaget en undskyldning, at hendes kommentarer var ironisk, og hun blev misforstået. De ringede hule, fordi jeg læste, at hun i 2011 fortalte en reporter, at hun var den største homofob af dem alle, og hvis en kommentar til homofile var ønsket journalisten bør bede Gud om hans mening. Hun blev opdraget i en Mormon husholdning og nu tilhører en Fundy kirke. Jeez, Michelle - Jesus udelukkede ingen og had er ikke kristen.

 17. Jeg troede, du var strålende længe før jeg vidste, hvem jeg var. Jeg vidste, du var sjovt, og jeg vidste, at jeg har dig, men jeg vidste ikke, du skriver så godt. Godt sat på Michelle Shocked shocker, og du har ret, om, hvor skadeligt og farligt det er for nogen at forbinde had / homofile / gud sammen - især en berømthed med uanset magt til at forbinde med en masse mennesker. Jeg er ateist, så Gud er fiktion for mig, men whatfact er, at nogle religiøse mennesker tror på Gud tager tingene alvorligt, når de tror "Gud", sagde det. Folk har virkelig brug for at vide, at det at tale had i navnet "Gud" er godt, et godt tidspunkt at bruge ordet EVIL!

 18. Tak siger ikke nok. Dine ord er stærke. Du er en af ​​de få mennesker, der gør mig bedre i lyset af folk som Michelle chokeret. Kærlighed til dig.

 19. Så hvis Gud hader bøsser pludselig, han sandsynligvis ikke vil have os til at besudle hendes salgstal. Lad os ikke skuffe den stakkels kvinde ved at købe hendes musik, da det åbenbart ville forstyrre hende, at vi ville blande os med hendes udvalgte fans. Hvorfor forårsage hende mere angst? Hun lyder som hun tror hun kan klare sig uden os.

 20. Igen Margaret din visdom og mod til at give udtryk for, hvad andre tør ikke andel gør mig stolt du er omkring at stear vores båd. Du er smart, smuk, modig, og ja sjovt.

  Min kone af 10 + år er altid så stolt du er en af ​​hendes slags, asiatiske & Queer.

 21. I mine sene teenageår / begyndelsen af ​​tyverne, du var den første til at gøre mig til at grine. Jeg, bogstaveligt talt, kæmpede mig igennem skole (Summa Cum Laude). Uden kvinder / folk som dig, ville jeg ikke være her i dag.

  Tak for og holde på at udtrykke dine synspunkter,

  J

 22. Margaret, det er en lige, hvid, monogamt kvinde, der græder øjnene ud efter at have læst din artikel.

  Jeg har aldrig, nogensinde, forstod 'Gud hader bøsser holdninger, folk, eller propaganda. Jeg har heller aldrig konfronteret hvor frygtelig virkelighed det er. Tak for at fremme min uddannelse.

  Ophold sikker, smukke.

 23. Min tanke når nogen er denne vrede i en andens liv er det fordi de frygter, at de er mere ens, at personen end ikke. De ser, hvad de frygter. Ms Chokeret er sandsynligvis blevet opdraget til at tro homoseksualitet er en synd og abhorent, og derfor er hun så vred, fordi hun mener selv at være en og den eneste måde at undslippe det er at adskille sig så langt væk som hun kan. Mig? Jeg tror, ​​at folk, og deres historier og historier, er smukke og jeg vil gerne vide mere. Jeg synes at lære om mennesker interessante - og jeg kunne pleje mindre, hvem du elsker, hvorfor du elsker, hvad du gør med din kærlighed - - det er ikke mig, medmindre jeg er i dette forhold. Jeg er ked af LGBT-miljøet, der i 2013 mennesker fortsætter med at slå til lyd had.

 24. Gå kneppe dig selv, Cho, du talentløs affald.

  Hvor gik din bekymring folks følelser, når du gjorde grin med "retard babyer"?

  Igen, fuck dig.

 25. ja, tak for deling og for at tale ud. Denne farlige had tale er skadelig for børn (og alle!). Børn tage det til hjerte, nogle gange ikke ønsker at leve i et homofobisk verden og tage deres liv i stedet, og det fremmer had i andre. Smertefuld. Naive. Grusom virkelig. Jeg råder folk til at lytte til hele hendes tale, finde det på SoundCloud, hun læser en del af skriften på spansk at udtrykke, hvordan hun føler, og ikke har modet til at læse den på engelsk til en allerede forstyrret publikum. Hun undskylder nu, sorta, og uærligt, tilsløring det er noget hendes publicist sandsynligvis fortalte hende at sige, dage senere. Hun fandt lyset i gud og kristendom og alligevel er vi ved alle, at "bede den homoseksuelle væk" lort gør kun skade ............ nu hun har gjort skaden. SM Direktør / Trans Youth Equality Foundation

 26. Tak. Jeg kan sige er tak, for at tale ud og dele din historie og sætte til ord, hvorfor det er så forbandet skræmmende at efterlade i en homofobisk og hadefulde verden. Og hvorfor er det ikke i orden at sige hadefulde ting i Guds navn, og det er en udtalelse, så bare komme over det allerede holdning, der synes at gennemsyre vores samfund.

  Tak.

 27. tak for dette. som den, der, på godt og ondt, det bredere verden til MS via lejrbål optagelse jeg lavede med hende alle disse år tilbage, føler jeg en stor konflikt af følelser lige nu. frem for alt, jeg er meget ked af at være vidne til en sådan nød og forvirring for så mange.

 28. Jeg var også chokeret, da jeg havde hørt nyheden, men mere end nogensinde jeg klar over, at noget som dette skal tages med et gran salt. Så jeg lyttede til lyden, og tjekket ud af "interview" med Nicole Sandler, før jeg dannede en udtalelse.

  Først tror jeg, at det, hun sagde, var krænkende. Og farligt, som du påpeger.

  På den anden side, tror jeg ikke, at det, jeg hørte kvalificeret som en tirade mod homoseksuelle. Det var ramblings af en forvirret og mentalt ustabil person, for hvem religion gør nogen tjeneste.

  Jeg første gang så Michelle tilbage i 1988, åbner for Billy Bragg, og mens jeg fulgte hendes karriere, aldrig betragtet jeg selv en stor fan - så jeg må indrømme, jeg er noget overrasket over, hvor trist jeg føler.

 29. Jeg mistede min bedste (lesbisk) ven til en kirke og kirkegængere. Hvis du er svag, vil du succum til dem og hun gjorde. Hun er nu gift og taler børn, men hun er stadig bøsse. Dette er, hvad der sker, når, som jeg sagde, du er svag, og lad nogle kirkens glatte taler anti-gayers ind i dit liv og hoved. Gud gav os en hjerne og en seksuel orientering. Ære ham ved at tro på dig selv. Du må ikke ændre, hvem du er for andre, især lige at passe på. Vær stærk. Være hvem Gud skabte dig.

 30. Pyt. Det er ikke første gang, hun har været ude med rette homofobisk. Jeg savnede notatet.

 31. cho slag, du er forkert om mit talent. Jeg er om noget, jeg er fuld gas talent. alt jeg er er talent og medfølelse og kærlighed. fuck dig og dine feje anonyme bemærkninger. det er dig der er blevet bølle. mine bemærkninger der var rettet mod min egen had og mistillid til min krop på grund af min afhængighed og depression, ofte forårsaget af dem, der ligesom dig selv. se denne, og helbrede http://www.youtube.com/watch?v=ZdPdiQNWDeY
  og jeg har mere talent end du eller nogen, som du nogensinde kunne forstå. hvis du bor i had, jeg har ondt af dig, og jeg tilgiver dig al min kærlighed, min talentløs ven. gå i fred og har en velsignet liv.

 32. Margaret, jeg har været en fan af dig for evigt, da "All-American Girl". Tak for din tankevækkende essay. Nu om Michelle Chokeret anti-homoseksuelle tirade: Efter hvad der skete de sidste to uger med hendes amerikanske Tour nu aflyst, kylling behov alvorlige TERAPI !! Der er for meget had i verden, navnlig over for LGBT-miljøet. Jeg aner ikke, hvad der skete i hendes fortid, men hvad Michelle gjort, er intet mindre end forfærdelig. Så meget er hun har ret til sin tro, folk har ret til ikke at betale for at se en performer sprøjtende hadefuld tale. Jeg bifalder de spillesteder, der har aflyst hendes koncerter !! Igen, tak så meget !! MC YOU ROCK !!

 33. Som visse af mine bemærkninger har, tror jeg, er taget ud af kontekst, Jeg medsender, at nogen stadig er interesseret, så fuldstændig en udskrift, som jeg kan, hvad der faktisk skete under min encore på Yoshi er baseret på bootleg først indsendt af San Francisco Bay Guardian marts 18. Intet er blevet redigeret ud, og eventuelle yderligere korrektioner er velkomne. Den eneste frihed, jeg har taget, er at fremhæve de ord med fed, der peger på hensigter, der blev fejlfortolket dengang, og har siden været uklar.

  Selvfølgelig fejlen for det er helt min egen, og jeg kan ikke, og ikke bebrejde nogen for at forsvare det homoseksuelle samfund.

  *****
  Stage Set
  Tre portrætter: Georgien, Michelle, Frida (appx 6 'x 4' hver)
  Stage Left - Georgiens billede er indrammet baglæns, hendes portræt er synlig bag rammen. Usynlige for publikum, ordet sandheden på forsiden af ​​rammen

  Center Stage - Michelle portræt; billedet er synligt, og rammen er usynlig. Over hendes ansigt er et ord ballon 'mshocked "og under hendes ansigt er et ord ballon' deltage i diskussionen." Usynlig for publikum, ordet VS. på bagsiden af ​​hendes billede. Til højre for hendes portræt er en taburet placeret.

  Stage Right - Frida image er indrammet baglæns, hendes portræt er synlig bag rammen. Usynlige for publikum, ordet virkeligheden på forsiden af ​​rammen.

  Varsle
  På scenen, Michelle indrømmer hun er rædselsslagen. Publikum er opmuntrende. Michelle spørger, om hun er den eneste der, der tror en Invisible Man er i rummet. En frygtsom kvinde i ryggen løfter hånden og Michelle inviterer hende på scenen. Efter et par blide tilskyndelser til hende og yderligere opfordring til publikum,TheGuapo frivillige. Han træder på scenen til at drive sin Twitter håndtag,mshocked fra hendes iPhone som hendes 'avatar'. Efter at afsløre ordene "sandhed" "VS." "virkelighed" ved at dreje portrætterne modsatte, tilbyder Michelle valget til sit publikum. PerTheGuapo, publikum vælger sandheden. Således Michelle spiller 10 sange sekventielt fra Short Sharp chokeret med lidt kommentarer. Hun bøjer og forlader scenen. Audience bifalder.

  Encore - (indholdet er fra Bootleg)
  Yoshi: Mine damer og herrer, velkommen til Michelle chokeret.

  Michelle: Hey, y'all ønsker at høre, hvad nogle af jer lige sagde? Okay. Lad os se, hvor skal jeg begynde? (Læsning tweets) Umm ..
  Tweet: "Awesome" (latter).
  Michelle: Jeg ved ikke, hvor det er begyndt, så jeg bare skal nok starte her.
  Tweet: "Åh, min anden store favorit, sammen med Jump Jim Crow" ...
  Michelle: Hvor er du, Elise?
  Tweet: "Det er OK. Jeg Forankret Nede i Anchorage, selv med reklamepauser. "(Latter)
  Tweet: "Tak for shout-out for" Strike gæld '#lifeordebt. "
  Michelle: Det er fra Lisa, og Lisa var den eneste person, der sluttede sig til samtalen før showet. Husk, hvor det sagde .... (Angivelse af ordet balloner, ikke længere kan ses på portrættet)
  Målgruppe: (latter) Yeahhh. Husk nu vi. Lige der lige der lige der lige der ....
  Publikum: (i en tysk accent) Hej. Det er så godt at se dig igen.
  Michelle: (reagerer på den tweet sendt til Lisa før showet) Jeg sagde »det Golgata er endelig kommet," og jeg tror, ​​jeg mente "kavaleri," men jeg er ikke sikker på, jeg gjorde. (Latter)
  Tweet: "Hver gang du synger Anchorage, jeg tænker på min seks-årige skateboard punk rocker Stella." (Tilhørerne tude)
  Tweet: "Hey" Chelle, hvordan er det jack kanin kører? "
  Michelle: Jeg tror, ​​det er en anmodning om en sang, som jeg har kaldt "Jump lille kanin" fordi påsken er comin ', y'know?
  Tweet: "Nogle ting kun blive bedre med alderen. Den sang var klart en af ​​dem. "
  Michelle: Tak, Christine!
  Tweet:. "Virkelighed" kunne omfatte nogle evangeliet "(tilhører latter)
  Michelle: Andre elskere af Invisible Man i her? Det er oprigtig - de to ting, som jeg brænder for, y'all ... Jeg elsker mig nogle Jesus, og jeg elsker befrielse. Og jeg vidste ikke, hvordan jeg var gonna komme til San Francisco, og ... autentisk repræsenterer .... (Blade tænkte hængende, læser videre)
  Tweet: "Vi kom til at se dig. Behøver ikke nogen anden guitar-player ingen hvordan. Store første sæt. "
  Tweet: "rystet min baby til at sove på" Anchorage "13 år siden,"

  Michelle: (anerkender tweet er fra hustruen til den avatar,TheGuapo, der nu sidder i publikum) ..og tak for lånet, og din mand. Sandheden blive fordømt, lad os gå med virkeligheden, bare for en stund. Og jeg ved, at jeg taler meget, og tilsyneladende på et tidspunkt er det nok enten sætte mig i et koma, eller få mig til at have kræft og en tidlig død, men jeg kan virkelig ikke gøre for det nu. Jeg har dedikeret 25 år til at blive mere og mere autentisk, og jeg har fået fortalt, der har værdi i den aktuelle kultur, men jeg er ikke 100% overbevist om (latter). Men der er ingen vej tilbage. Jeg har været praktiserende ganske lidt.

  Men jeg har fået nogle ret fantastiske rollemodeller at trække på. Georgia O'Keefe (bifald). For dem af jer, som ikke tror der er en usynlig Guy her i værelse med os nu, kan du blive inspireret af hendes eksempel. Der var denne ene bjerg hun malet over og igen og igen. Det var meget tæt på hendes hus i Santa Fe, blev bjerget kaldet Pedernal. Og endelig nogen spurgte hende: "Hvorfor, Georgien?" - Jeg tror ikke, hun havde Twitter, men nogen kom til hende - "Hvorfor maler dette bjerg så mange gange?« Og hendes svar var ganske confounding for en person, der tilstod ikke at tro på Gud. Hun sagde: "Fordi Gud sagde til mig, hvis jeg malede det nok, han ville give det til mig." Jeg er bare fortælle dig kendsgerningerne (latter). Og så, ganske rigtigt, da Georgien døde - nogen ønsker at gætte om, hvor de spredte hendes aske? UNH-hunh. Så det er ikke for sent. Du kan hoppe ind i denne Jesus spil når du vil.

  Men jeg var i et bønnemøde i går, og du skal sætte pris på, hvor bange, hvor bange, folk på den side af ligningen er. Jeg mener, fra deres udsigtspunkt - og jeg må virkelig sige "deres", fordi det er mit, også - vi er næsten i slutningen af ​​tid, og fra vores udsigtspunkt, vi skal nok være, øh - jeg tror måske kinesisk vand tortur er gonna være midlet, metoden - når Prop 8 bliver instated, og når prædikanter holdes under trussel om magtanvendelse, og tvunget til at gifte sig med de homoseksuelle. Jeg er temmelig sikker på, der vil være signalet for Jesus til at komme på ryggen.

  Målgruppe: (latter) Hvaaaad?

  Michelle: Du sagde du ville reaiity (griner). Hvis nogen ville være så elskværdig som at behage tweet ud, "Michelle Chokeret netop sagde, fra scenen," Gud hader bøsser "(latter). Ville du gøre det nu? (Latter)

  Målgruppe: Du kan få din [dæmpet], Michelle! Jeg tror, ​​nogle mennesker fik det [ubestemt]

  Michelle: (justering strop) Just justere min bh strop. Intet værd at få i en skum om.

  Publikum: Hvad?

  Michelle: Du er forvirret! Matt, du måske nødt til at komme tilbage op her.

  Matt (TheGuapo): Der skal nok være aloooot af taler om det.

  Michelle: Jeg er ikke bange. Jeg er ikke bange. Dette er ikke en domstol. Dette er en kvindes mening. Og ... det er sjovt. Det er en lotta sjov. Jeg er så engageret i at elske hver eneste sjæl i dette rum i aften, at jeg ikke kunne komme her og ignorere dig. Jeg kunne ikke komme her og lade som om jeg var over samtalen, og jeg kunne ikke lade som om jeg var under det enten. Jeg var nødt til at slutte sig til den. Tak for, at en håndklap - jeg gør det hele tiden. Faktisk var jeg i kirke et par ... du ved det er kommet til en dårlig punkt, når den hvide pige sidder i en sort kirke, jeg er hands-"(klapper) og manden foran mig vender sig om og går , 'Det er irritatin «.« (Tilhører latter) Hallelujah. Jeg vil gerne spille dig nogle sange, men -

  Kvinden: Jeg håber du får kloge, Michelle, og indse, at der er intet at frygte. Der er intet at frygte. Alle fortjener din, hvem din Gud er, hans kærlighed.

  Michelle: Kan jeg reagere på det, off mikrofonen?

  Kvinden: Du kan reagere på, at det på mikrofonen.

  Michelle: (vred, råber) Jeg er syg af kristne, fyldt med hykleri, gemmer sig bag symbol på en CROSS!

  Kvinde: C'mon, vise det. Vis dit sande jeg. C'mon!

  Målgruppe: Kan du præcisere? C'mon Michelle! Sig hvad du mener! Hvad er du så bange for?

  Michelle: Jeg tror, ​​at Guds ord er lige, hvad det siger, det er: sandheden.

  Målgruppe: (få urolige) Åh kære Gud. Den der? Lad os ikke glemme, i Bibelen ... .Frightening, skræmmende, etc.

  Michelle: Jeg siger bare én ting. Lige en ting. Lige en ting. Porque de tal manera amo Dios al Mundo, que ha Dado en su Hijo unigenito, para que todo aquel que en el Cree, no se pierda, mas TENGA vida Eterna.

  Publikum: Vi taler ikke spansk!

  Michelle: Du behøver ikke taler spansk?

  Målgruppe: Åh nej, vi gør! Jeg gør ikke! Sig det på engelsk!

  Michelle: (begynder at spille guitar, så sang)
  Forlader byen, mens jeg stadig kan
  Går ned til Yucatan
  For at blive en eftersøgt mand
  Det sker, at hurtig
  At sige farvel,
  Nu mama, du ikke gå og græde
  Jeg skal forsøge at leve uden en fortid

  Skinnede mine sko, klædt sålerne, kun koste mig fem pesos
  På denne sats pengene går dobbelt så langt
  Atencion, Señor, mas cerveza por favor
  En rullende sten samler sine tanker i en mexicansk bar.

  (Talt, med guitar akkompagnement)
  Jeg var på vej ned til Guatemala, i løbet af en meget kort våbenhvile i fjendtlighederne. Men jeg havde lavet fejlen booking mit fly på AeroMexico.

  Publikum: Er du være homofobisk, eller ... [utydelig] Det er den mest homofobiske, jeg nogensinde har hørt ... [dæmpet] ... Ja, men hun er i min by [dæmpet] .....

  Michelle: AeroMexico er ejet af den mexicanske regering, så de arrangere ting, så du ikke kan flyve gennem Mexico uden at stoppe for en nat i Cancun - som, jeg ved ikke,

  Mand i nærheden mikrofon, til servitrice: Undskyld mig.

  Servitrice: Er du klar til kontrol?

  Man: Bare et sekund. Hvor er ledelsen af ​​dette sted, for at få denne idiot ud af dette sted?

  Michelle: Cancun er nogle menneskers idé om paradis, en masse fedt, glade gringos sige: Pepe bringe mig en anden cerveza. « Så når flyet landede i lufthavnen i Cancún, jeg fortalte taxachauffør, "Bare tag mig ind til byen, jeg skal bo på en pension, undgå disse smarte resorts.« Og til min overraskelse, en anden gringo spurgte, kunne han få en tur. Jeg sagde sikker. Vi fik af hotellet, kontrolleres i vores separate værelser - denne historie kommer ikke, hvor du synes, det er - men omkring fem minutter senere, han kommer Knockin 'på min dør, der ønsker at vide, jeg fik ændring for en hundred dollar bill? Jeg sagde "Man, dette her er Mexico, de ikke bruger dollars her, de bruger pesos. Men det var dengang jeg stadig drikke, så jeg sagde, "Du lyst til at komme rundt om hjørnet med mig til en bar for en øl? Måske vil de have forandring for din $ 100 der. "Så vi gjorde. Og de gjorde.

  (Tilhørerne urolig)

  Og efter en øl, måske to, OK tre, begyndte han at forklare mig, at han skulle være i Memphis den næste morgen, for et retsmøde. Denne mand var på lam. Men det er i orden, det er i orden, fordi han havde købt en bog. And that book was called “How to be a Fugitive.” Of course you realize, he'd just broken the first rule of the book: if you're gonna be a fugitive, don't tell nobody. After another beer, he told me how he was gonna get by in Mexico. He was gonna continue doin' what he'd been doin', which was makin' guitars. Right there in his bag, he had a sample of his wares – did I wanna see 'em? “Sure,” I told him. “Show me what you got.” And he pulled out the neck, the headstock of the guitar that he'd been working on. And right there on the end, like they all do, was the name of the luthier: Newman. New…Man.

  I ain't gonna pass that up. So I wished him well – especially as he'd just broken the second rule of the book: if you're gonna be a fugitive, don't tell anybody your real name. I admit all I really know, is the little that he'd told me, but between you and me

  (singing)
  It's best between the lines
  Although I swear I'd heard him say there'd been a fiancée
  Convicted of his love, but not his crime
  Listen, y'all –
  We are condemned by our own hand
  A fugitive will understand
  So forget everything you can
  Hvad er et navn?

  But sure as the word made flesh the soul will confess
  And this cup passes before us all the same

  Oh, don't bother to applaud – it's not needed (faint applause continues). No, no, seriously. I don't think I can handle all the adulation right now.

  Woman: You don't deserve it. Everyone should get up and leave! That was rotten! That was a horrible thing to say, if that's what you believe.

  Audience: Somebody over there believes she means something different. Maybe you've been confusing –

  Michelle: I got a question for y'all. It's a sincere question. How are you enjoying reality so far?

  Audience: Not your reality

  Michelle: Sucks pretty much, doesn't it?

  Audience: Oh yeah – (other woman continues yelling)

  Michelle: You can't have both.

  Audience: Don't come to San Francisco saying that shit.

  Michelle: Don't come to San Francisco saying that shit? Let's take that note. I just got a tweet, they said, “Don't come to San Francisco saying that shit.” Where do I go to say that shit?

  Audience: Wow! Arkansas! That's so weird, you're so weird…

  Michelle: It IS weird. (laughs) Yeah, it is weird…

  Audience member: Your reality is tweets? Your reality is tweets?

  Michelle: This is not my choice –

  Audience: According to this show, we spent like 20% of this show on tweets. 80% was a show, and 40% was homophobia

  Audience: Get her out of here –

  Yoshi: Yeah, we're…I'm sorry, ladies and gentlemen. Thank you very much for joining us tonight at Yoshi's.

  Michelle: You're pulling the plug? They're giving me the hook, y'all.

  Audience: Hell no! No! Hell no!

  Michelle: I still got game. I still got game.

  Audience: You don't need no amplifier –

  Michelle: Shall we lose the mic?

  Yoshi: Yeah…

  Audience: Continue!

  Michelle: Alright. I will (scattered applause, stage sounds) Let's move closer When they take away the microphone, you wanna stay close….

  (sound of audience leaving)

  (singing)
  Although I know my love for you is true
  I seem to bring out the very worst in you
  Perhaps you though my love could be bought
  Perhaps you think we're happy, but we're not –

  (under Yoshi announcement:)
  I tried to talk it out
  But you just take it out on me

  Yoshi: Ladies and gentlemen, on behalf of Yoshi's, we appreciate your patronage, and your servers will be with you shortly with your tabs. Thank you so much for joining us, and we do hope to see you again back here very soon. Tak.

  (Michelle, still singing)
  Shout at me to shut up
  Turn the volume up on the TV
  And when the neighbors all began to complain
  You yell at me, and tell me it's my treachery's to blame
  I gave you my trust

  Audience: Michelle, we love you -

  (still singing)
  But I'm taking back the same
  For the things you are doing in our name
  listen, y'all -
  All I ever needed you to show me was your soul
  But I see that all you ever really wanted was control
  And now I know this wasn't part of your plan
  But I'm singing this – citizen to country – not woman to man
  I'm sayin' that we should see other people
  We should see other people
  Oh I believe with all my heart
  That we should start to see other people

  (glasses being collected, crowd noise)

  All I ever needed you to show me was your soul
  But I see that all you ever really wanted was control
  And now I know this wasn't part of your plan
  But I'm singing this – citizen to country – not woman to man
  I'm sayin' that we should see other people
  We should see other people
  Oh I believe with all my heart
  That we should start to see other people

  I just want y'all to know that I didn't ask for a deposit for this performance, and I have pretty good reason to believe that when I leave here tonight, I'm gonna be told that I did not give anyone their money's worth. And so now I'd like to pass the hat, and ask if you wouldn't mind putting a dollar in for the folksinger, for the busker, for the street performer. And if that's too kind, maybe you'll support my initiative – a songbook with sheet music in it. You can read the words, you can see for yourself, between the lines. All I'm trying to say is, God bless us, every one. Thank you for coming.

  (applause)

 34. Wow this is classic:

  “all i am is talent and compassion and love. fuck you and your cowardly anonymous remarks.”

  That perfectly captures what an utter mess you are.

  Don't ever forget that All American Girl was canceled because it sucked and nobody was watching. Congrats on failing.

 35. Looks like the “European” leg of her (now cancelled) US Tour is beginning to crumble.

  This statement is posted on the website for the Burg-Herzberg Festival in Germany:
  “We had to cancel Michelle Shocked. During a concert the last days in San Francisco she said things like: “When they stop Prop 8 and force priests at gunpoint to marry gays, it will be the downfall of civilisation” and “You are going to leave here and tell people, 'Michelle Shocked said God hates faggots.'” Personally as well as the managers of a festival with the motto “Art of Peace” we can not deal with such crap.”

  I think it is interesting that MS's official website still has all these dates still posted, even though literally all of them are now cancelled.

  I suppose since her professional team of handlers are now gone (her publicist and booking agent), there's noone to clean up the mess that continues.

  Sad.

 36. I don't know which passage in the bible says “god hates fags”, I've read the thing cover to cover and I'm not sure where you or your haters are pulling this from. What I know it does say is god hates the sin, not the sinner. Also that as Christians we are supposed to show love to everybody, even our enemies (which we should really have as christians in the first place!) Live your life, do as you please, it is not for any human to judge anyone. Do I think homosexuality is a sin? Ja. Do I get alone with my gay co-workers? Yes I do! I treat them like I would anybody. Do I believe I have the right to hurt you because I think what you do is a sin? NO! And I think a lot of others would agree with me. I used to be a fan of yours, not any more, but you don't have to worry about me coming out of the cornfield with nunchucks lmao (that was hilarious by the way) Do your thing, whatever you do is going to be you and god's problem, not mine. Good luck to you, and if anyone who wishes you physical harm calls themselves a Christian, you should challenge them to look into their own hearts as the bible commands us not to hate anyone. Best of luck to you!

 37. As an orthodox Catholic, I am well aware that you and your fans think of me as a hypocrite. The fact is that I am a hypocrite and so are each and every other person on this Earth including you. St. Paul said all of us fall short of the glory of God. I feel Michelle Shocked's pain. I do not believe for one second that she hates gays and actually was considered gay for much of her. I believe that she, like many of us, are searching for truth. Michelle is concerned, as I am (and everyone else should be), with how God will judge her when she dies. We all will be judged whether we choose to believe it or not. I think God knows what is in Michelle's heart and he will be kind to her. I also believe that God will not be kind to those who have deliberately misinterpreted her remarks to push their own agenda.

Efterlad et svar