The Court Reporter

Har vi diskuteret hunden petting position jeg ynder at kalde "The Court Reporter"? Det er en meget god ting, at jeg gør næsten hver morgen jeg er heldig nok til at vågne op derhjemme. Min store hund, Bronwyn, der er min ældre, kærlig Australian Cattle Dog mix, vil følge mig ud af den varme seng i badeværelset og mens jeg sidder på toilettet, hvor hun og jeg begge ved, at jeg vil tage lang tid, og stå, peger hendes hale på mig.

Hun står forventningsfuldt, lige inden for rækkevidde af mine arme, og jeg kæler de to inches over hendes hale, på den nederste del af hendes ryg, og fra hvor jeg sidder, og hvordan jeg fint ruffling hendes pels med mine fingre, det ligner jeg en domstol reporter. Vi sidder i flere minutter som dette, ligesom vi er Exhibit A - Court Reporter.

Find andre indlæg om Blog og mærkede .

2 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Min lille hund følger mig derinde så godt og vogter over sin mor.
    Nogle gange vil han stå op og sætte sine poter på mit knæ, på udkig efter ekstra petting. Jeg er en smule travlt, men jeg vil aldrig finde en anden ven som.

Efterlad et svar