Næsespray

Det kan være indlysende, men jeg kan ikke rigtig trække vejret gennem næsen, godt. Jeg har aldrig været i stand til. Jeg kan huske, at en dreng og nogle koreanske damer siger til min mor, "hun ville være temmelig hvis næsen bare ville stoppe kører ..."

Det er så underligt, hvad der stikker i dit hoved for evigt. Så meget kan jeg ikke huske, men få indgivet disse små fragmenter af hukommelse i der, og jeg ved, at jeg vil tage dem til min grav. Til dette har jeg altid forsøgt at skjule mine allergiske tendenser fra hele, for at den ikke skæmmer min skønhed yderligere. Jeg er oprigtigt ugenert af min forfængelighed.

Jeg vil have min næse at standse. Jeg vil have kontrol over mine slimhinder. Det er det, har ført mig til min skæbne, hvor jeg er nu, slave til - næsespray. Jeg har været god i år, ikke stole på den medicin, der virkelig kun gøre tingene værre. Neti potter og saltopløsninger fyldte mine dage, luftrensere - ikke bare én, men to pegede direkte på mit ansigt - kører hele natten lang. Jeg gjorde yoga og lod mit ansigt blive lagt i toiletsædet lignende tingester, der er spredt ud massage tabeller. Mit ansigt vil dræne med årstiderne, og jeg var glad for at lade naturen gå sin gang med min næse. Nasal skæbne var ikke i mine hænder.

Jeg ønskede kontrol, og jeg tænkte Afrin ville give det til mig, og det virkede for en tid, men nu kan jeg ikke undvære det. Det startede for alvor i London, hvor jeg brød på apotek og bad om en flaske fra bag disken. Siden da har jeg brugt det hver dag, i begge næsebor, om jeg har brug for det eller ej. Det er vanvittigt, og det gør ondt, og jeg nødt til at komme væk fra det, men er der en afvænningsklinik for det? Hvor dum - når folk har alvorlige problemer med stoffer, alkohol, hasardspil, mad - afhængighed er ruinerende og grusom og spiller uretfærdigt med os alle, men min jones, min abe på min ryg - det er så dum - hvordan kunne jeg gå til behandling for noget, dumt? Næsespray. Jeg er en narkoman. Jeg vil have en tør næse. Jeg ønsker at trække vejret igennem den. Det koster mig omkring $ 3,00 om måneden. Det er så halt, men det er stadig smerte, ikke?

11 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Jeg har hørt dette faktisk er sket for andre med dette produkt ... membranerne får betændte og dens en tabt kamp. DRS. har placeret folk på steroider for at bekæmpe denne kamp for en kort tid ..
  Jeg gør det neti pot 3 x er en dag med en helsekostforretning saltvand produkt / (ingen brøndvand) ... tog lang tid, men det til sidst arbejdede for mig

 2. Margaret du er ikke alene i din uendelige, irriterende, nasaly kamp! Jeg er en stor fan af Xylitol xlear Sinus næsespray og akupunktur hjælper mig ud et ton, samt kinesiske urter.
  Det ville være bedre at ikke at selv beskæftige sig med det hele og ånde frit, men så det ville betyde en mindre fantastisk blog-indlæg! Spray på !!

 3. Åh nej! Jeg kan heller ikke rigtig trække vejret gennem næsen, det er forfærdeligt! Prøv Breathe Right strimler. Jeg sværger ved dem, især om natten, men selv under dårlige weekender, især i allergi sæson!

 4. At ting er vanedannende. Min mor plejede at have Dristan flasker udstoppede overalt i vores hus. Hun var en Dristan elendige!

 5. Afrin er ikke det samme som almindelig næse spray (rx) !!! Det gør tingene værre! Det forårsager dine Nosal passager til at svulme mere i reaktion og så vil din fast på Afrin, så du kan trække vejret !! Jeg har kun brugt det et par gange i en måned, og nu er det så slemt, at jeg ikke reagerer på nogen rx næsespray eller allergi meds og vi diskuterer operation for at bringe hævelsen ned !!

 6. Jeg føler, at du, MC!

  Allergier plage mig også, men ikke til sværhedsgraden, du beskriver. Jeg plejede at have til at bære væv med mig overalt, eller risikere at tørre min næse som en kat. At mens bundtet i flere tørklæder og trøjer end nogen omkring mig.

  Drikke en dråbe 1: 1 oregano olie hver dag og skyde saltvand op min næse hver par dage har fjernet snøften for mig.
  Jeg sidder tilbage med, hvad mine venner og kærester har kaldt "den sødeste snorke" -en lidt hævede nasal passage kun høres på stille studier og soveværelser. Intet som den konstante løbende næse før. Def ikke flere snøften!
  Arbejder på min fløjtende næse med daglige skud nu.

  Tak for at lytte, "Dr. Cho & Co. "!
  Meget kærlighed & revolution.

 7. Jeg har også problemer med bihulerne ... de kørte mig gal indtil jeg fandt Claritin Sinus 24 Hr ... Jeg tager det dagligt, og nu kun har en dryppende næse i oktober, som er, når Melaleuca træer er i Bloom her i Florida ... men i det mindste er kun da! :)

 8. Margaret
  Det er som at læse min egen historie. Næsespray er ligesom alvorlige drugs- du afhængig i et minut.
  De midlertidigt aflaste din næse og derefter din slimhinde bliver frygtelig opsvulmet hvis du holder op med at bruge dem. Det virkelige problem er, at de også ødelægge din slimhinde, så det bliver mere udsat for blødninger. Første af alle tage sig af luftfugtigheden i dit hus og især på dit soveværelse. Køb en luftfugter (ultralyd er bedst, som de forbruger mindre energi). Hvis du ikke er hjemme og har ingen luftfugter i det mindste sætte et fugtigt håndklæde på radiator. Nå, ikke på el-radiator selvfølgelig !!!!
  Nummer to fugter mucosa- købe nasal saltvand spray og bruge det så ofte som nødvendigt. Nummer tre bruge nogle neutral salve for at beskytte din slimhinde fra tørre- sætte en ært mængde salve i begge næsebor. De bør rådgive dig på apotek, hvad der er det bedste mærke til dette formål, bør ren paraffin salve være ok, eller en med vitamin A.
  Og sidst og mest, der er svære stoppe med at bruge Afrin-type næsespray. Jeg ved, hvor svært det er, vil du have et par søvnløse nætter, men derefter dag efter dag vil du indse, at din afhængighed er væk. Du ved, hvad der virker bedst? Kassér din Afrin flaske lige nu. Ikke ind i papirkurven, fordi du vil vågne midt om natten, og du vil få den tilbage fra bakken. Bare slippe af med det og ikke købe en ny. Jeg måtte gå igennem dette, da jeg indså, hvor afhængige næsedråber jeg var. Og folk tror, ​​at marihuana er farligt!
  BTW vidste du, at nogle terapeuter skylden børnemishandling for senere allergi? De siger, at immunsystemet bliver forvirret, når et barn bliver misbrugt af dem, der skal give dem sikkerhed og begynder at angribe alt omkring svar. Tja, jeg ved ikke noget om mig bliver misbrugt i min barndom, men hvem ved ....
  Jeg er en MD, så hvis du har spørgsmål er du velkommen til at e-mail mig.
  Nå ja .. knus fra meget snedækket Lodz i Polen (har du forventer at have fans, der langt? :)

 9. gå veganer. Jeg havde det samme problem, og så gik jeg veganer. det hele gik væk inden for 6 måneder. u cld sandsynligvis stadig spise kød bare holde sig væk fra ting med alle de hormoner i det. men skære mejeri helt. du er awesome ved den måde.

 10. Kære Margaret, Du er så rigtigt! Sinusitis er et meget reelt problem og den såkaldte løsninger er meget vanedannende. Jeg har lidt i årevis, havde sinus polypper fjernet, der senere vendte tilbage og stadig ikke kunne ånde. Jeg tog Sudafed løbet af dagen, Benedrl natten, ligesom jeg var på overdel og downers. Så det hele påvirkede mit blodtryk, og jeg besvimede og landede på mine fortænder, og jeg er en tandlæge. Det var min wake up call for at stoppe det hele. De øvrige kommentarer er korrekte. Du vil være elendige i et par dage, bruge det ved havet for ren luft, men stoppe det hele. Arbejdet med at styrke dit immunforsvar med vitaminer og ingefær / citron te. Og skære ned på slik / carbs, de også zappe dit immunforsvar. Held og lykke! Elsk dit arbejde!

 11. Margaret: ikke-vanedannende næsespray for mennesker med høfeber har været tilgængelige i årevis. Det hedder flunisolid. Få det fra din læge. Det fungerer rigtig godt, men tager en uge eller to til at sparke i. Flunisolid er et kortikosteroid, men det er ikke det samme som besværlige og til tider farlige steroider, som folk nogle gange får for alvorlige sundhedsproblemer. Jeg har brugt Flunisolid i over et årti, og har ikke oplevet nogen dårlige effekter; Det er bestemt ikke ødelægge mine slimhinder.

  Det Afrin ting er crap. Jeg holdt op med at bruge det for længe siden. Du vil sandsynligvis nødt til at gå igennem nogle elendige "kold tyrker" i flere uger, hvis du afbryde den. Men det vil være det værd, hvis du kan skifte til Flunisolid.

  Jean

Efterlad et svar