London

London, elskede by, hvor jeg i dag gøre mit urolige hjem - det er et unikt sted for sikker. Der var en lille byge af sol i dag, bryde gennem de tykke skyer, håb for den trætte og D-vitamin berøvet. Jeg går hurtigt gennem den stadigt våde og dampende gader i Soho, følelse varulv men ser mere turist.

Ingen ser dig i ansigtet her, da vi er centimeter fra hinanden, hver forsøger at holde vores egne, i kulden. Fastfrysningen får i dine knogler, og det kan vare et helt liv. Du kunne være ensom her i en menneskemængde. Hvis jeg boede her altid, og ingen har nogensinde mødt mit blik, kunne jeg se mig selv dø ung.

Jeg troede, det var indbegrebet by kolde skuldre og konstant drejning væk, alle gennem mine ungdommelige besøg, da jeg bar en rygsæk på en ramme, før du tænder det i for min fine Apsinal håndtaske når jeg nåede 40.

Det var før jeg vidste, hvordan man kan vælge de låse af denne mystiske sted. Hvis du kigger i deres øjne først, hvis du risikerer den mindste smule af din hjerte, hvis du beder om retninger eller et øjeblik af en persons tid, Londoner vil straks komme dig til undsætning. Frosten smelter i et, men et øjeblik, deres hjerter skinne på dig som den varme glød af en håndklædetørrer. Deres nyttige svar er spækket med "kærlighed" og "skat" og "forskydningsventilen". Hvis du er faret vild, vil Londoner lede dig til den nærmeste undergrundsstation og finde det rigtige tog. Dine drikkevarer vil blive opkøbt, din frakke og hat hængt op ved døren, din udenlandske sorg belyst af humaniserende strejf af forståelse.

The Londoner lyser dig op og ikke svag dig op og jeg har aldrig indset det før nu, at jeg næsten gammel: den dybe varige sandheden er, at de koldeste steder er faktisk, hemmeligt, stille og roligt, det varmeste.

Jeg elsker London.

7 Kommentarer. føje til mix ...

 1. elskede dit show i går aftes, men stadig ved at komme fra det mentale billede af dit Spanx hændelse
  glad for du opdagede vejen til hjertet af Londoner :-)
  kommer tilbage snart
  x

 2. Fantastisk sted. Jeg tilbringe hver jul i East Sheen. Tag dejlige ture i Richmond Park og ride busser og metroen.

 3. Fantastisk at vide om London! Det er tættere på toppen af ​​mit besøg liste efter alle de mange vidunderlige og interessante hemmeligheder, du har delt (re: fødevarer, "nøglen til låsen", etc.)

  Nyd din tur! Meget kærlighed som altid fra Ohio! :)

 4. Gør mig vil besøge London! Selv om jeg aldrig har været, jeg har kendt englændere og kvinder, og de synes temmelig koldt i starten, meget høflig og korrekt, men når de kender dig, at de er meget varm og hjælpsomme, som du beskrev. Jeg synes, det er kulturelt. De føler, at det er "dårlig form« for at vise offentligt dine følelser, og øjenkontakt er en smule for intimt. Jeg har tendens til at være for ærlig og åben for, hvad de anser for at være en ordentlig offentlig opførsel, men da jeg ikke er engelsk de tilgive mig. Du kunne ikke finde en mere hengiven og hjælpsomme ven end den engelske. Godt indlæg!

Efterlad et svar