Søvnløshed

Søvnløshed vil køre mig sindssyg, eller det kan være grunden til at jeg er der næsten allerede. Min vision slører, jeg kan ikke huske noget, der er ikke noget, jeg vil hellere gøre det fastlægger og lukke mine øjne, men når jeg gør det, går søvn ikke kommer. Det er, at jeg bare mig fast stirre på indersiden af ​​mine øjenlåg, venter venter og venter.

Da jeg var yngre dette aldrig sket. Jeg ville falde i søvn bare ved at placere mit hoved på en bestemt måde. Som en hund, jeg var ude i sekunder. Søvn var en flugt fra verden, og nu føler jeg mig fanget. Det er forfærdeligt, men det er også fantastisk, når jeg endelig får til at sove, nogle gange 3-4 dage senere. Hele strukturen af ​​min bevidsthed vælter. Det er ligesom en baglæns Nestea springet, men ikke i et køligt, brun pulje af iste, men i det varme bad af søvn. Drømme er farverige og hypnotiske og de omfatter sex med rockstjerner og virkelig søde sko og sange og vittigheder, tigge skal skrives.

Jeg vågne så opdateres og belyst, at jeg hoppe ud af sengen som en SuperBall. Den hvirvel af liv i mig er frisk omrøres, og jeg kan stå over næsten alt. Men nu, med forbandelse jetlag på mig, jeg har udtømt alle af mig selv. Mine hænder ryster og alt synes trist og truende. Mad smager grimt, hvis der kunne forestille sig. Alle invitationer vil blive afvist ved modtagelsen. Der er ikke noget, der trækker mig ned over det immaterielle fængsel af bevidsthed. Jeg ved, at jeg skulle meditere, eller aldrig arbejde eller læse i sengen. Ja varm mælk er en god idé, og at lavendel dufter godt, men jeg ved også udmærket, jeg ude af stand til visse former for egenomsorg, og det dumme lidelse, for nu, holder mig vågen om natten, hele natten.

Find andre indlæg om blog .

5 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Jeg kan inspireres med dig, fordi jeg har haft anfald med det selv.

  Du rejser Fix så hjælper ikke.

  Her er, hvad jeg gjorde, der hjælper:
  Jeg købte nye meget dyre puder, der er soooo komfortable.
  Måske hvis du havde noget fortrolig med dig, kan du komme ned et hak eller to.

  Læsning i sengen
  Yoga

  Hvis am jeg kommer til at være oppe hele natten, jeg forsøger at være produktiv - rense mit hus, gør arbejde, læse eller skrive. Jeg er et vrag næste morgen, men retterne er gjort, og etagerne er meget, meget ren.

  Også, hvis du er i stand til at give dig selv den ekstra times søvn, efter at du endelig gå til hvile, der virkelig hjælper også.

  Feel Better MC

 2. Gurrrl, Jeg så føler din smerte. Din "Jeg er så forbandet træt" tirade er spot-on. Det er ikke kønt at se mad som grimme eller føle behovet for at falde samspil med andre, blot fordi du ikke har energi til at tolerere deres drama.
  Jeg sover ikke meget, men det gav mig tid til at finde din blog og se din "Beautiful" særlige på logo. Kom og se mig, min partner, vores kid og vores dyr. Hey, du er I i NC.

 3. Nogle gange får jeg så fanget i hvad der sker i mit liv, at jeg ikke kan sove. Hvis du går uden søvn for længe det får temmelig skræmmende. Jeg havde et panikanfald en morgen og kunne ikke arbejde, fordi jeg havde haft tre nætter af absolut ingen søvn. Alt var alt for højt, for lyst, for alt, til det punkt, at jeg måtte bare komme væk fra alt og begrave mit hoved under dynen, indtil dette vanvid aftaget. Jeg har ikke nogen forslag virkelig fordi de ting, jeg har prøvet ikke har virkelig arbejdet. Meditation bare gør mig endnu mere vågen! Jeg stoler på, at på et tidspunkt min krop bare insisterer på, at jeg sover, og Boom! Jeg er ud som et lys. Forhåbentlig vil det ikke ske i midten af ​​et kryds.

Efterlad et svar