Frankrig

Paris er en magisk by, der har mere at gøre med de mennesker og alle de dele, der udgør et land. Det er mindre bygninger, end hvad der huser dem, hvad der sker i dem, hvad der bliver sagt, hvad der er gjort, hvad der er spist, hvad der ses og nedslidt. Jeg ville bo her, hvis jeg kunne, og måske den dag vil komme før end senere. Den Frankrig af mine drømme er ikke Versailles, men den ene fra Buñuel-film, eller Rød / Hvid / Blå serien. Min fantasia af mig selv som en udenlandsk har mig ligne Catherine Deneuve eller Juliet Binoche, men uden prostitution og sorg.

En mand gik op til mig og sagde, "du er meget smuk ..." ikke rigtig at ville noget, men at fortælle mig dette var sandt. Det var, som om han var at informere mig, at noget var faldet fra min taske, eller at jeg havde en post det på min ryg. Min skønhed var simpelthen en kendsgerning, at der skulle videresendes, ikke en byttehandel, ikke en tråd skal trækkes der ville komme fortrydes og flosse hele mit liv. Han var blot påpege det, før han marcherede op boulevarden, svingende sit lange, sorte paraply i nat tåge.

3 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Det er interessant for mig, at din Paris oplevelse var denne positive. Da jeg boede der i 5-6 måneder i 2009, kunne jeg ikke gå til metro på en given dag uden en vis mand råbe "Ni Hao" på mig på gaden. Og komplimenter som den du modtog sjældent givet til mig. Mere almindeligt var fyrene forsøger at få dig til i sidste ende gå i seng med dem. Jeg får den harmløse komplimenter hele tiden her i New Orleans, men hvor ofte de sydlige gents vil lade dig vide, at du ser meget rart, uden sketchiness til kommentaren.

  2. Den skrigende "Ni hao" er overalt, er jeg bange for, herunder mit eget notorisk høflig Canada. Men jeg havde en mand (ikke min mand) rave over min skønhed i Paris, så jeg formoder, at nogle pariserne har god smag, som gør sydlige gents, jeg er sikker på. Faktisk, jeg vil vædde en masse mennesker har smag, de bare ikke ved, hvordan man kan udtrykke det.
    Margaret, jeg elsker dit komedie, og din skrivning her er ærlig og lysende. Tak.

Efterlad et svar