Shut Up!

Jeg kan ikke beskæftige sig med det, når folk ikke kan stoppe med at tale. Jeg er genert over grund, og kan næsten aldrig mønstre op selv et ord, medmindre jeg absolut skal. Doing komedie ikke rigtig tæller som samtale. Jeg har allerede tænkt det igennem - Jeg ved, hvad jeg vil sige. Jeg forsøger at gå til det absolutte minimum af ord til at viderebringe den maksimale mængde information. Jeg ønsker ikke at spilde nogens tid, og jeg ønsker ikke at tale mere end nødvendigt.

Jeg mødte en mand, der syntes interessant - indtil han åbnede munden. Han ville ikke lukke op. Og han holdes i gang. Time bremset. Sekunderne slæbte. Det var kedeligt og ensformigt, men også utroligt upassende - fortæller mig ting, jeg ikke ønsker at høre, og i øvrigt ikke skulle have hørt. Familie hemmeligheder og seksuel indiskretion er mit varemærke, men jeg er ubehageligt med andre afsløre for meget. Jeg ved, det er ikke fair, men jeg kan ikke hjælpe, hvordan jeg føler. Jeg er snerpet på måder, jeg ikke pleje at indrømme, og jeg holder for mig selv på en måde, jeg ønsker ville blive gengældt.

Denne fyr var ikke i det. Han var ikke i at give og tage. Han tog ordet og så ville ikke ville ville ikke stoppe. Han gik på og og synes ikke at bemærke, at jeg var tuning ham ud, fading væk, faldende og nedbrydende. Jeg følte det, som om jeg var støt taber luften, ligesom en slange med en pinhole punktering. Mit hjerteslag begyndte at sætte farten ned og mørke rande optrådte under mine øjne. Det var ud over kedsomhed. Det var som en snigende død, der omgiver mig og kvælende mig. Hans ord og hans stemme var som våben, bludgeoning mig i glemmebogen. Han gik videre og videre, og jeg følte, at jeg var dømt.

Han var vagt klar over det, og holdes siger "du kan bare fortælle mig at holde kæft .... hee ... hee ....", og jeg ville have, hvis han ikke aldeles havde udtømt min styrke. Jo mere han talte jo mindre jeg kunne reagere. Hver gang han fortalte mig at fortælle ham til at lukke op, jo mere han talte. Han talte om alle hans ødelagte relationer, dårlige kærester og pårørende - den ubeskrivelige (endnu talt igen og igen) grusomhed dem, der var meningen, at elske ham, men mit hjerte gik ud til skurke i hans endeløse historier - Jeg kunne se, hvordan han misbrugte andre med sit lille snak. Hans uophørlige behov for snakken var intet mindre end et mareridt.

Da han endelig forlod mig alene jeg hørte hans stemme i mit hoved, splintres min fred med spekulationer om shows og film og bånd og bøger og fødevarer og mode og modeluner og tekstiler og festivaler og lande og alle ting, han følte ikke lever op til hype og albums, som han lyttede til fra start til slut, aldrig sang efter sang, aldrig springe, høre dem ikke stykkevis, men hele, som kunstneren havde tænkt ham at høre. Jeg var overrasket over, at han nogensinde har hørt noget ud over sin egen stemme. Jeg kan stadig høre ham, og det driver mig til vanvid.

Find andre indlæg om blog .

13 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. GOLDEN! "... Mit hjerte gik ud til skurke i hans endeløse historier - Jeg kunne se, hvordan han misbrugte andre med sin small talk".

 2. Jeg arbejdede engang med en kvinde, der konstant gav udtryk for hendes "indre monolog". Det syntes en meget OCD ting at gøre .. eller neurotisk i nogle måde. Anyway, hun endelig lukke op en gang & jeg kiggede op i overraskelse ... Hun sov! Lol.

 3. Ja. Jeg kalder dem energi-vampyrer. De har brug for at suge al vores energi til at leve. Tag i al den kærlighed til din næste udstilling, og det vil drukne ham ud.

 4. gå væk. siger ikke lukket op. Sig ikke noget. det ironiske er, at folk har fortalt mig at gå væk i år - endnu, nogle mennesker er ikke afmonterer. så, nu er de får en skideballe. de får masser af skideballe øjeblikke. ja, kan din person kan være glædesløst, men gå væk. gå væk. ja, hold kæft ..... ligesom nogle mennesker i mit liv, hvor du siger gå væk, men en eller anden måde, har folk været at vælge at spise deres lort. oh well. ja, gå væk - ingen la la la la la la .... gå væk!

  har en dejlig dag. ps Har jeg nogensinde fortalt dig om den tid, jeg brugte crisco til at bage småkager op nogens røv?

 5. Jeg er god til omkring 2 minutters samtale lytte / tale og så er jeg færdig. Dette er grunden til, da jeg voksede op Jeg bor nu med hunde.

  Du kan tilføje denne "lukke op" post-folk på deres mobiltelefoner, der drone på og inden for øre skudt helt frakobles og blind for verden, folk, biler, cykler dodging deres langsom gang, Cheeto spise dumhed.

 6. Ja, jeg er ikke en oplæser enten medmindre det er temmelig interessant ~ samme gælder for at lytte.

  Hvordan kan folk ikke sætter pris på stilhed?

 7. Store indrejse, tak Margaret. Du er sådan en stor forfatter.

  Jeg kan helt forholde sig til dette non-stop talker dilemma. Min mors mand keder mig til tårer. Jeg kommer væk fra hans monologer følelse alvorligt dehydreret og har brug for en drip.He er uvidende, racistisk, homofobisk og uden skyggen af ​​selvbevidsthed. Taler til ham bør opføres som en ekstrem sport sammen med hånd glide og klatring uden reb sikkerhedsanvisningerne.

  Læsning indtastningen gør mig ligesom næste gang jeg er i den forfærdelige situation, og at holde hans ensformige lort strøm, skal jeg gøre noget i mit forsvar. Ikke sikker på hvad, endnu (har været googling 'hvordan man håndtere folk, der ikke stoppe taler).

  Men én ting er sikker, jeg vil ikke komme væk følelse som jeg lyst til at græde for 1000 gang.

  Tak!

 8. Du har ret til at forblive tavs! Jeg kan faktisk er begyndt at tale til dig som en forudsætning for at oversvømme "overvågere" / lyttere med et bjerg af data, de bliver nødt til at finkæmme gennem deres gyldne godbidder til brug i deres glib og slesk blogs. Se, du lider af den vildfarelse, at jeg og mine aktiviteter er at blive begrænset af din lille én verden, én levetid, en krop synspunkt. Oftere end ikke jeg engagere dig i samtale, så jeg kan tage fat på de forskellige overvågningssystemer du måske eller måske ikke være opmærksomme på, men aldrig mindre der bliver al evighed udbredt. Andre gange er jeg faktisk unzipping og udvide en komprimeret digital datafil Jeg har downloadet fra en interstellar gamma bølge transmission på min endo-cellulær neurophone og am forpligtet til at gøre det! Jeg er ligesom den legendariske træ i skoven, der er uundgåeligt fald vil helt sikkert gøre en lyd .... eller mere virkelig sende en brusende kaskade af vibrationer stammer gennem tid og rum måske at ødelægge og omkomme på de øde og forbyder bredden af ​​din øregang, eller til at transcendere til højere vibrationelle planer af den Vikuntha Lokas. Men jeg undskylder for at holde dig vågen i dagevis ...... osv osv bla bla bl ... Jeg er ikke sikker på, om jeg ville falde for det disse dag, men dens værd at prøve som et barn, når jeg ikke kunne være stille et Titty altid lukke mig op ganske pænt! ! .... Hvad det? oh du talte om den anden fyr! ooops aldrig sind, foragt næsten alt, hvad jeg sagde

Efterlad et svar