Glad

Har du nogensinde virkelig at tænke over de gange, når du er glad? Jeg gør ikke. Lykke for mig er bare en ubemærket sindstilstand, noget vi drev gennem få ensom og ulykkelig, eller ekstatisk. Lykkelig er bare lidt normalt for mig, og så jeg ikke engang hilse det med et smil. Det er noget, jeg tager for givet ligesom solopgangen. Den er lys ud, er jeg glad - disse ting ikke registrere.

Jeg gætte dette er dårligt, fordi når jeg er ulykkelig, så jeg søger mit sind og hjerte for erindringer og beviser på tidligere lykke, og jeg kan ikke finde den. Jeg gemte ikke noget, fordi jeg ikke pleje.

Nå i dag, er jeg glad. Og jeg gjorde Tøjvask, så alle omkring mig er glad.

Find andre indlæg om blog .

12 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Elske vaskeri bit-kudos til rent tøj ;) Alvorligt tho, dette sker for mig hele tiden. Nogle gange føler jeg mig som jeg har bare dårlig hukommelse. Eller måske har jeg en kort opmærksomhed span. Eller måske alle, er fordi jeg ryger hella ukrudt. Sorrynotsorry.

 2. Jeg ville være rigtig glad, hvis jeg kunne møde dig personligt, og vi blev venner. Jeg ville helt sikkert huske for evigt.

 3. Jeg synes, det er bare fint ... bedre at ulykkelighed være en vildfarelse end en naturlig tilstand af væren. Hvis din tilfredshed er så naturligt du kan ikke rigtig kalde det, jeg tror, ​​det er en fantastisk måde at være.

 4. Folk spilder tid og kræfter at have det elendigt. Det er så meget sjovere og lettere at være glad. Hvis kun hele verden kunne være mere som Margaret Cho!

 5. God blog-indlæg på lykke! Jeg tror, ​​at det er flot, at du ikke stopper for at regne ud, hvis du er særlig glad på en given dag. Det lyder som om du har lært at gøre, hvad mange af os ville ønske, vi kunne gøre, leve i nuet, og ikke dvæle i landet negativitet. Jeg taler til så mange mennesker hver dag, der synes at have sådan en vanskelig tid at finde noget positivt om deres liv. Meget trist. Livet er for kort.

  PS Jeg elsker billede af dig med din mor og far! Hvad en stor billede. Dine forældre ser meget stolt af dig.

 6. "Livet er en fortsættelse af 'bit' dele" Hvis du kommer til "Big Island-af Ha.60 + gæst tælle" vi ", er X-gamle-Actors? Bob n Ran kunstner, mere? Vi viser dig vil, omkring gift i 37yrs elsker bob

 7. Meget glad for din lykke, og dobbelt yay @ få Tøjvask gjort, hvilket er meget hårdt i ulykkelige tider.

  Ting om livet er, at det altid har yay og ick, men ick føles så slemt og gør ondt den følsomme Ånden, så meget, at det er nemt at glemme den naturlige glad for den. Her er til at huske det Glad for at glattere sejle os gennem de ulykkelige bølger.

 8. Vær venlig at komme til at desertere igen! Har jeg savner dig herud for den nye tour? :( Hvis ikke, vil jeg være der! Elskede Smukke, til en stor aften huske. Kærlighed og Hugs Brian kortmeyer

 9. Kære Margaret, tak for en stor udstilling i Dilmington aftes. Og endnu større tak for at have modet og humor til at tale op og ud mod uretfærdighed og tabuer i relation til LGBT, kvinder og etniske minoriteter. Du hjælper gøre denne verden til et lidt mere tåleligt sted. :)

  Beundring og taknemmelighed fra Philly,
  Megan S.

Efterlad et svar