Tour

Disse tour dage er så kort. Vi kører til byen, vi spiller, vores lille band af søstre, være i Portsmouth, NH / Ridgefield, CT / Concord, NH / Portland, ME / Burlington, VT - i denne uge er New Englands tur til at være overalt, hvor vi kommer til hotel til en 2 timers anfald af at kæmpe med snooze knapperne på vores telefoner, vi indlæse i spillestedet, vi spiser et måltid af varierende kvalitet og tilfredshed, og vi gør et show, nogle gange 2, men i denne uge, det er bare 1, som er nok virkelig, tror jeg.

Der er vin efter, og derefter en meget kort tanker for at gå ud, at have en anden drik et eller andet sted, men næsten 200% af tiden dette fizzles, og vi er tilbage i vores cheapie motel senge inden for få minutter.

For mig er der nogle nyttesløse øjeblikke online og på tekst, forsøger at Retie nogle strenge, der er kommet fortrydes på min lange rejse. Alle har deres ritual. Mine indebærer en for varm så længe bad og samtidig smertefulde konstruktion af beskeder i mit hoved, som bliver sendt og beklagede det samme. Jeg tror Selene ure tv. Nogle gange kan jeg høre bonde stjerner gennem de tynde mure. Jeg ser det i mit sind også, med min bioniske hørelse.

Jeg undres over, at min iphone kan både være en person, som jeg elsker og en person, jeg hader. Pludselig den tomme ansigt det ændrer og navnet på den, der spreder sig på tværs det, og dette lille stykke af glas og intel metamorfoser i kød og blod og stemme. Ring til mig engang, hvis du tænker på mig. Det får ensom herude uden dig.

4 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Tak for at annullere endnu en af ​​dine shows i York, PA. Måde at holde miste dine fans!

Efterlad et svar