Børn

Jeg har ikke børn, og jeg er ikke sikker på, om jeg har ønsket dem eller aldrig ville have dem. Det er underligt ikke at være i stand til at beslutte. Børn er stor, og mange af mine venner nu næsten er vokset op børn, ligesom i deres sene teenageår og tidlige tyverne, og jeg ser disse høje væsener, som jeg engang holdt i mine arme, og jeg er bange, morede og jeg lyst til at græde, bare for tiden, og hvordan det vokser os som planter. Jeg tænker på, hvordan alle disse år, de er vokset op, må jeg er vokset ned. Det er forfærdeligt at indse.

Koreanske børn får en masse postyr over dem, jeg gætte fordi livet var hårdt i det gamle land, og det var en big deal, hvis du overlevede. Der er en stor fest kastet når du er 100 dage gamle, efterfulgt af en anden, når du gør det til 1 helt år. Mine forældre tog en masse billeder af mig ved disse fester, selvom jeg ikke kan huske en ting som jeg var virkelig fuld på begge. Fra de billeder, jeg ser kagen selv - disse store flerfarvede ris kager, hver pastel stripe en dampet lag af hamrede og dampet ris mel, ikke søde ligesom fødselsdagskage, men en lækker godbid alle de samme. Det ligner en sej Neopolitan is eller en gay pride flag lavet af kulhydrater. Det er den bedste, og jeg ønsker det, men jeg tror, ​​der ønsker at kagen ikke er nok grund til at have en baby.

Min mor går amok over babyer. Nogle mennesker bare gør. De elsker 'em! Jeg har aldrig. Babyer skræmmer mig mere end noget andet. De er lille og skrøbelig og letpåvirkelig og en andens! så meget som jeg hader at låne ting - det er, hvor meget jeg hader at holde andre folks babyer! Det er for meget ansvar. Selvfølgelig de er dejlige og varm og sød, og det er så sjovt, når de beslutter, at de kan lide dig, og holde dig tilbage, men jeg er bange for at gøre noget forkert, der vil ændre dem for evigt. Giv dem en underlig udseende og de kan tale med deres terapeut om du 50 år senere. Min mor har ingen af ​​denne frygt. Hun elsker børn til den grad, at hun vil tale med andre mødre om deres børn - hun er altid gjort dette - endda hvide mødre! Det var så pinligt, da jeg voksede op. Jeg var ligesom "Mor! Hold kæft! De er HVID! "

Når det kommer til børn, min mor ikke tror på grænserne. Hun elsker alle børn, og det er et godt eksempel på mothering verden. Jeg har brug for at gøre det, men jeg har brug for at komme over min frygt for børn i første omgang.

Det kan ikke være en frygt for børn selv, som jeg plejer at komme sammen med dem i sandheden. De kan lide mine tatoveringer og min ukompliceret barn / voksen ansigt. De identificerer sig med min orange shoes. Jeg ligner jeg ville lade dem slippe af sted med ting, og jeg gør. Min frygt for at få børn, er, at helt ærligt, jeg ønsker bare ikke at elske nogen så meget. Jeg har mine egne problemer med kærlighed, og jeg har behandlet og spillede de samme spil i en menneskealder, men hvad hvis jeg skulle gøre det med en, jeg faktisk lavet ?! (Eller gik hele vejen til Kina og vedtaget - dette er ikke en joke? - Jeg har længe tænkt, at jeg ville vedtage en af ​​disse baby piger fra Kina, fordi virkelig, hvem der kommer til at kende forskel)

Jeg ved ikke, om jeg kunne stå den slags engagement, eller hvis jeg er virkelig ærlig, tror jeg ikke, at jeg kunne håndtere er, at sårbare over for en anden. Mit barn ville have mit hjerte helt, og har aldrig rigtig givet, at over, i alle mine relationer i mit liv, startende med mig selv, jeg ved ikke engang, hvor begynder.

Find andre indlæg om blog og tagget .

19 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Jeg har prøvet at finde ud af hele "gør jeg ønsker børn? -Vil Jeg ikke ønsker børn?" Ting selv. Jeg er halv-koreanske blod-wise, men blev rejst af mor og halmoni og de gav op, hvad lidt de havde at give mig og min lillesøster chancen ved alt. Ikke-asiater eller Latinoer kunne kalde deres kærlighed "kvælning." Det er ubetinget. Og de vil have en (stor) grandbaby. Men jeg tror ikke, jeg er i stand til at gøre, hvad de gjorde. Jeg fandt ud af for nylig, at jeg har en sjælden lungesygdom, der kan udslette mig ud før jeg er 30, og jeg er ikke så meget af en idiot til at give det videre til en baby derefter forlade hjælpeløs baby til træt mor og halmoni. Men hvis morgendagens kunne lovet jeg ville overveje vedtagelsen af ​​10 års tid, givet mit liv partner gik all-in med mig.

  Jeg har aldrig mødt dig, og sandsynligvis aldrig vil, men jeg tror du ville være en god mor. Din persona har altid været tilgængelige, ærlig og frygtløs, og børn bedre end nogen af ​​os kan lugte lort med det samme. Jeg tror, ​​de ville sætte pris på ærlighed (og frygt).

 2. Jeg faldt ya på skræmt del. Jeg stadig føler, at vejen. især nyfødte. Jeg er 28, har intet ønske om at få børn i min egen. Det ordsprog er sandt: du er bange for, hvad du ikke kender. Jeg har en niece, en nevø og et andet sæt for at ankomme i midten af ​​oktober, og fr den første måned af deres liv, jeg nægter at have meget at med dem af frygt, vil jeg bryde dem eller knuse dem. Heldigvis har min søster ikke skubbe dem på mig. Alle mine venner er barn mindre, for nu, men jeg vil elske deres babyer ligesom jeg elsker disse små tæppe-rotter. Jeg har besluttet, jeg ikke vil have mine egne børn, tror jeg ikke, jeg har løst alle mine psykologiske problemer, og vil ikke trække hvad min mor trukket og projekt, der på mine børn. Jeg nægter. Jeg hader, at nogle mennesker tror, ​​du ikke er en ordentlig kvinde, hvis du ikke ønsker børn eller blive gift. Pebermø FO livet!

 3. Jeg er 20 og indtaster min sidste år på college, og selv der skræmmer mig ... Jeg kan ikke komme over hvordan tiden går så hurtigt (jeg ønsker at være en elev for evigt!). Mine slægtninge i løbet af sommeren har været konstant beder om min fremtid: et job ?, mestre ?, karriere? Jeg aner ikke hvad jeg har tænkt mig at gøre med mit liv og ikke kan lide at tænke over.

  En gruppe venner og jeg, for nylig i en dyb samtale (næret af drikke) begyndte at tale om vores fremtid, endelig at slå sig ned og børn. Til min overraskelse jeg var den eneste uegennyttige, proklamerer: der vil jeg aldrig gifte indtil mindst 30 og at børn bare ville være en byrde ... måske jeg har brug for at vokse op? Eller bare måske er jeg den eneste fornuftige person omkring der ikke ønsker at planlægge alt for fremtiden, og at bare tage livet som det kommer. (Ligesom alvorligt? - Hvordan kan en person vide ved 20-23, at de vil have to børn, og til at leve ude på landet)

  Selvom nogle mennesker er bøjet på at planlægge familier, organisering det kommende år eller hvad. Tag livet langsomt, nyd, hvad der sker eller forbedre på det, hvis det er ubehageligt. Jeg elsker mit liv, som det er, og selvom barnligt, jeg kan nu på 20 tror jeg ikke vil have en familie, hvis jeg møder den rigtige kvinde, der er både en ven og en kæreste - jeg vil lade hende bestemme mig !

  undertiden ting kan ikke planlægges, men hvis du virkelig vil noget - det vil ske. Så længe du er tilfreds, er der ingen problemer :)

 4. At have børn er det ultimative i at give slip. Loving nogen nok til at gifte sig med dem, er ikke det samme, tror jeg, da den form for ubetinget, genetiske programmering elsker at du har for børn. Selv når du ønsker at slå det lort ud af dem. (Som du vil. Ofte.) Fordi hvis du tænke på alle de ting, der går galt, og hvor skrøbelige mennesker er, og hvor hurtigt det kan ske ... det er en ekstrem frygt. Men hvis du skulle spørge mig, om det er det værd, jeg ville ikke tøve med at sige ja. Det er en hjælpsom zen-lignende øvelse, virkelig, eller måske taoistisk eller kristen, hvis du foretrækker, uanset hvad, til at indse, du kan have den slags følelse og ikke være i nogen form for kontrol over universet for at forhindre dårlige ting sker. Du skal bare nødt til at stole på og give slip. Nogle gange vil det holde dig vågen om natten, selv om.

 5. Dette indlæg er virkelig genlyd med mig. Jeg følte på samme måde for de fleste af min barndom, ungdom og tidlige voksenalder. Jeg er koreansk, men opvokset i en afrikansk amerikansk familie. Jeg har så mange problemer med min mor, med kærlighed, og opgivelse. Jeg spørgsmålstegn ved, om jeg selv havde et moderinstinkt overhovedet, da jeg ikke har en moderlig tilstedeværelse i mit liv. Så jeg blev gift, og efter 10 år, tog jeg et spring af tro. Første gang ud af porten, og jeg havde tvillinger. Jeg blev krænket, at jeg var utilstrækkelig og dårligt rustet til at drage omsorg for et barn, endsige to. Hurtigt frem 3 1 // 2 år, og en anden baby senere. Jeg har 3 småbørn under en alder af 4. Jeg er ikke den bedste mor, men jeg er den bedste mor jeg kan være, og efter at have dem har åbnet dele af mit hjerte, at jeg ikke vidste eksisterede. Loving dem så helt har forsonet åbne sår, der aldrig helede i mit hjerte. Loving dem giver mig mulighed for at være mor for dem, at jeg så længtes efter, da jeg var et lille barn. Jeg føler stadig ligesom "mig", før jeg var en mor, men jeg er så meget mere nu. Ansvaret for at opdrage børn er overvældende og skræmmende til tider, men det giver mig en grund til at virkelig bekymrer sig om fremtiden. At blive en mor ikke gøre mig hel. Det fik mig til at helbrede.

 6. Kære Margaret, der var en tid i mit liv, hvor jeg agonized i denne - skal jeg have et barn eller ej? Jeg nærmede 40 og følte, at hvis jeg ikke gjorde dengang, det var det. Alle omkring mig fortalte mig, at jeg skulle gøre det, hvad en stor mor, jeg ville være etc. Efter uger af "stirrede op i loftet" tænke over det, det ramte mig: Hvis jeg virkelig-virkelig ønskede et barn, jeg wouldn 't nødt til at tænke over det. Så jeg gætte reglen ", når du er i tvivl, bedre ikke" gælder også her.

 7. dette er en stor post. Jeg lo og jeg teared op. At være en mor er skræmmende, og det er spændende. Jeg har nogle gange lyst til hændelig mor. Og jeg elskede, hvad du sagde om din mor.

 8. Jeg kan fuldt ud forstå og forholde sig til dine følelser omkring børn og frygten for at ændre dem i en eller anden måde med nogle små look eller udråbstegn. Jeg beklager, at jeg har følt på den måde så længe, ​​at jeg har gjort det muligt at blive en vane, og nu er jeg en komplet og ofte negativ rod omkring børn. Gud, lad det ikke ske for dig!

 9. Har et barn, Margaret .. Det vil være den sværeste ting, du nogensinde har gjort, men det mest givende. Jeg kan godt lide din komedie en masse. Good Luck Dragon Fly!

 10. Endnu et bevis vi kan være længe tabt tvillinger. Dette indlæg genlyd med hver eneste knogle i min 36-årige krop, men ... Jeg kan bare ikke holde op med at tænke på den lækker ris kage, eller som du kalder det, en gay pride flag lavet af kulhydrater. Du dræber mig, dame. I alle mulige fantastiske måder.

 11. Dette var en meget modig og afslørende ting at skrive.

  Af den måde, bør folk som du har en baby. Du ville være en stor mor. Verden har brug for flere mødre som dig.

 12. Hej, Margaret ~ det er ingen hemmelighed, at du og jeg er tvillinger, og har været i nogen tid. Vi har brugt vores 20'erne og 30'erne i de samme steder, og med de samme mennesker. Jeg vendte 40 med dig, jeg er din samme alder nu. Jeg har haft de samme spørgsmål. Jeg har agonized over afgørelsen og dine tanker i denne blog genlyd stærkt med mig. Endnu en gang har du erkendt min enlige kamp og hjalp mig sætte disse kort ud på bordet, da ingen andre nogensinde ønsker at drøfte muligheden for at gøre beslutningen for ikke at have børn. Her er mine tanker om sagen. Når jeg kommer ned til kernen i min tankegang, jeg har arbejdet meget hårdt på mig gennem årene. Jeg er kommet til et punkt, hvor jeg gerne mig selv til sidst. Den måde jeg er. Så for at gøre en beslutning om at forsøge at ændre, der gør mig tøvende. Min første hældning, og første svar på spørgsmålet, har altid været: Nej Ikke bare noget "nej", men et rungende én. Jeg vil ikke have børn. Jeg har aldrig higede dem. Jeg har altid vidst, at selv om alle fortæller mig, at jeg er præcis den slags oplyst person, der skulle have børn! og at jeg ville gøre en fremragende mor! Men det er b / c jeg er en forsigtig person, der ikke tror på at bide mere, end hun kan tygge. Jeg er en super følsom sjæl, og selv om jeg endelig har vundet den rette attitude, jeg er nødt til at kæmpe sig gennem denne verden og de andre mennesker i det. Få børn ville forbinde mig med en masse af de andre mennesker, jeg ikke ønsker at beskæftige sig med, og mange processer i systemet, at jeg ville have til at beskæftige sig med, og der definitivt faktorer i min beslutning, personligt. Jeg er også den slags person, der følger mine drømme, uanset hvad folk fortæller mig ~ og hvis jeg nogensinde har ønsket børn, ville jeg have haft dem før nu. Jeg kun selv overvejer det nu for mere end 5 sekunder, fordi jeg har lyst til det er kommet til slutningen, hvor jeg skal foretage en officiel afgørelse. Ærligt, kan jeg godt lide at være i landet Peter Pan, hvor tingene er endelig under kontrol for mig. Halvvejs gennem livet, jeg ærligt ved ikke, om jeg ønsker at spille kampene spillet længere. Måske vil jeg bare fortsætte med at være barn selv? Det er noget, jeg ved, jeg kan gøre. Men jeg ved, at du kunne være en vidunderlig forælder, ligesom mig, så jeg vil være venter på at se, hvad du beslutter dig. Uanset hvilken beslutning du foretager, vil være den rigtige. Jeg elsker dig !! Se dig i Cleveland, OH den 10/5/12 !! xo ~ Mara ps jeg håber, at mine tanker ikke forvirre dig endnu mere ~ bare ønskede at tilføje dem i din cachet ...

Efterlad et svar