Hus

Der var denne ene hus, jeg boede i, en meget stor gammel victoriansk i San Francisco, nær hospital af Haight street. Bygningen syntes at være en slags bilag til hospitalet, måske på et tidspunkt boliger personale eller patienter, som var i gang med noget bedre eller måske endda døende, men det var nu bare et sted for folk at leje værelser i.

Det var ikke ligesom et hotel eller noget selv, bare en række værelser, alt for mange at forstå. Jeg boede der i flere måneder og aldrig gik op ad trappen. Der var folk der havde jeg aldrig selv mødt. Huset holdes i gang og går.

Jeg havde dreadlocks derefter, og knap vasket, mest fordi badeværelset skræmte mig. Bruser ordet var slick med en grøn slim, der var vokset fra mange års brug uden at blive renset. Bruser vand ville kun fodre meldug og skimmel ligesom det var en sprinkler vanding af græsset under mine fødder. Jeg følte forurenet efter brusebad og så gik jeg bare aldrig derind. Jeg lavede gøre i mit eget værelse og vaskede min krop stykkevis, fødder derefter hovedet så andre dele, når det er nødvendigt. Jeg kunne gøre dette, fordi mit værelse havde en lille håndvask og spejl.

Jeg havde også et tv, og der var denne meget smukke, men mystisk og tynd par, der boede på forsiden af ​​huset, og som jeg mener jeg gjorde leje fra - jeg kan ikke engang huske deres navne, men de slags gik sammen , som "gebyr" og "fo" eller "di" og "doe" ville undertiden sidde på min futon ser viser, som jeg ikke noget imod, men jeg ville også ønske, at når jeg kom hjem sent om aftenen, de havde bo og holde øje med mig i stedet for at skittering hurtigt ud af lokalet ligesom elegante men usikre katte.

Jeg betalt $ 125 om måneden, som regel i kontanter og pengene ville forsvinde ind i de gigantiske ærmegab i en grøn eller grå sweater. Når jeg så en lille pige ned i gangen tværs fra skræmmende badeværelse, og jeg sagde hej, og hun sagde ikke noget, og jeg gik bare i mit værelse. Det var underligt, fordi senere fandt jeg ud af at der var ingen børn, der boede der, eller besøgte.

Jeg tænker det hus, og jeg har drevet af det, og jeg spekulerer på, hvem eller hvad er derinde nu. Jeg forlod tv bagefter, når jeg flyttede, fordi jeg var fast besluttet på at være på det i stedet for at se det, og jeg tror det er, hvad der skete.

Jeg spekulerer på, om det par.

Jeg spekulerer på, om det var en lille pige, jeg så.

Omg lysene gik bare ud her. Alvorligt.

2 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Min gamle chef gjorde landskabspleje på et stort gammelt hus, som folk troede var haunted- ligesom renovering besætningen ville slukke deres radio og stadig høre musikken afspilles fra et sted kunne de aldrig finde, de var at få temmelig freaked af det tidspunkt, hvor jobbet var nær færdig.

    Ejerne fortalte min chef, at lysene ville gå af og på, og hun fortalte ham, at én gang, når dette skete, ville hun pegede på en lys og sagde "OK, hvis der er et spøgelse her vil jeg, at lys til at gå ud til højre nu "- og det gjorde.

    Historien var, en lille pige var druknet der. Min kollega sagde, at han hørte hendes latter da han gik over til mig.

  2. interessant historie - opgiver spøgelse. kan ikke vente med at bevæge sig væk fra USA permanent på grund af turen over 15 år, som jeg har haft her. der er nogle fantastiske mennesker, men det had i det homoseksuelle samfund, når jeg ved det antal mennesker, der har gjort opsøgende og gået igennem så meget i at hjælpe deres utaknemmelige æsler. så har en lykkelig stolthed i grimme vegas !! opgiver spøgelse i løbet af denne udstillingsvindue for forulempet kryber - jeg husker, hvor meget jeg elsker LA og hvordan awesome LA kunne have været i forsøget på at finde folk, se folks forestillinger, høre folks musik, besøge folks kunst, men i sidste ende, hvad en slatten skammel og slatne værktøj har været så mange smålige undskyldninger for andre end stalking, mishandle kryber mænd. hey margaret ... ..funny historie. elsker at ... men kan ikke vente med at flytte væk fra USA permanent - bare så hval rytter og blev mindet om de koloniale ånd cunts på et projekt i hawaii, hvor disse hollywood / New York / amsterdam klicheer i byerne dope djævel og alkoholikere kunne ikke ' t få deres hjerner eller kreativitet sammen at løse vanskelige problemer, mens også overfor sådan overvældende skønhed. passe.

Efterlad et svar