PARADE

Margaret Cho nyeste Confidence Booster: Hendes Motorcykel

Margaret Cho er en komiker, skuespiller, sanger-sangskriver, og nu en Harley-Davidson rytter.

Drop Dead Diva stjerne tog hendes nyeste lidenskab til New York i denne måned for at dele hendes køreoplevelse med en gruppe kvinder på en blogging konference i New York hostet af Harley-Davidson.

"En af mine stolteste bedrifter var at få min motorcykel licens,« siger Cho. "Jeg tror, ​​det er en inspirerende ting."

Cho, 43, talte til Parade.com om motorcykel ridning, hendes rolle på Drop Dead Diva, og hendes første nogensinde Emmy nominering for hendes skildring af nordkoreanske diktator Kim Jong-il på 30 Rock.

På hendes nyeste kærlighed: motorcykel ridning.
"Jeg har altid ønsket at lære at ride en motorcykel, men jeg troede aldrig jeg ville faktisk gøre det. Jeg ved ikke, om det er den bevægelse eller hastighed eller vinden, men det er sådan en styrkende ting. Det giver mig selvtillid. Jeg følte sådan en klutz før, men jeg har indset, at jeg faktisk er temmelig koordineret! Du kan slags slippe al stress i dit liv og bare være på en cykel. Det er en enorm følelse. "

På næste punkt på hendes spand liste.
"Jeg tror, ​​det næste skridt fra motorcykler er afgjort flyve et fly. Jeg ville elske at få min pilotcertifikat. "

På hendes Emmy nik for hendes rolle som Kim Jong-il på 30 Rock.
"Jeg er spændt! Jeg er den eneste, der spillede en mand. Jeg ved ikke, om jeg skulle have været i den mandlige kategori eller ej! Jeg er faktisk af nordkoreanske anstændigt, så jeg var det rigtige valg til rollen. Selvom jeg ikke er en mand, jeg ser ligesom ham! "

På hendes rolle på Drop Dead Diva.
"Jeg elsker showet. Vi har en virkelig god tid. Jeg kan ikke tro det har allerede været fire årstider. Det er virkelig sjovt, og det er også virkelig dybtfølt. Det er en stor show for kvinder og et stort show for kvinder at se med deres døtre. Det fremmer smukke billeder af forskellige former for kvinder og også denne store heltinde, der virkelig behøver ikke at sælge sig selv kort på nogen måde. Hun behøver ikke at vælge mellem at være smuk eller være smart. Hun kan være både og vi alle kan være begge dele. "

På hendes største lidenskab: stand-up comedy.
"Jeg er på turné lige nu. Det hedder 'Mor', og det handler om min mor, som er sjovt. Jeg rejser meget og gør en masse shows. Komedie er min vigtigste erhverv. Det er den mest givende for mig og det mest dyrebare for mig. Det var, hvad jeg startede med, og hvad vil jeg altid gøre. "

FULL artiklen her

Efterlad et svar