Kim Chee Rice

Jeg havde nogle kim chee stegte ris i køleskabet, bragt hjem fra en asiatisk fusion restaurant jeg vil gå til flere dage i træk. Det var spændende i starten, vel vidende at det var der, det tykt krydret kål stegt med perfekt al dente ris, svært at til tanden, som jeg kan lide det.

Jeg gjorde masser af fødevarer planer. Jeg ville have pisket nogle æg med en smule koldt vand med, opvarmes en stegepande med et tyndt lag olie, madlavning en bleg gul hud til at holde ris i en varm omfavnelse. Disse ris omeletter er de ting, jeg voksede op på, afterschool godbidder og lørdag frokost, øjeblikke, hvor min mor eller min mormor havde nogle tid til at passe mig, mellem den intense crush af deres job og komplicerede indvandrede liv.

Mit liv er kompliceret også, men på forskellige måder, og jeg har lidt tid til at lave mad eller endda spise, som hærger min talje endnu mere end fyldnings selv. Ikke spiser er vejen opfedning uanset årsagen. Det har det altid været med mig. Jo mindre jeg spiser, jo mere af mig er der. Jo mere jeg spiser, jo slankere bliver jeg. Jeg ønskede at ris omelet, men det aldrig sket, og kim chee ris alderen dårligt i den ujævne kulde køleskabet.

Kål rådner og udsender en gas, og som gennemsyret hele økosystemet i køleskabet. De overdådige hjul af brie og gouda lidt fra nærhed af madrester. Hver gang jeg åbnede køleskabet for at få en Whynatte, ville jeg få en svovlholdig punch i ansigtet. Den forfald blev hængende i luften rundt i køkkenet som en sky, en våd regn af funk, iblødsætning alt.

Jeg holdt fast i drømmen om ris omelet, selv om det var sikkert dødfødt. Jeg troede, at det skulle ske, at selvom det lugtede ligesom lort, ville det ikke smage ligesom det. Jeg troede, jeg ville have tid i den nærmeste fremtid. Som jeg sov, min drøm self brød åbne æg og opvarmede gryder. Min virkelige selv kom aldrig så langt.

Endelig, midt om natten, jeg kunne ikke tage det længere. Jeg polstret ud i køkkenet trak offensiv beholder ud af køleskabet. Som en søvngænger jeg krøb tung og somnabulent ned ad gangen til papirkurven sliske. Jeg kastede den rådnende kim chee ris i sin kasse ned mange gulve, ned i afgrunden, men lugten stadig hænger på, haunting mit hjem, som om det aldrig tilbage.

8 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Elsker kim chee stegte ris!
  Men ingen kim chee lavet af koreanerne kan overmande min mand. Han er en naturaliseret kinesisk-vietnamesiske amerikaner, der gør kim chee med fiskesauce og tørret rejer. Min søn og jeg er nødt til at afstive os hver gang vi åbner frige hvor et nyt parti af kim chee lagres i store krukker, små krukker. Men-hvis jeg ignorerer de stinker, hans kim chee er temmelig lækker! Haha!

 2. På en måde er der altid en gammel batch fryser venter trash dag og et nyt parti i køleskabet venter på det øjeblik, hvor inspiration og fritid kolliderer.

  Hvad værre er, det stinker af stegte løg ringe; men heldigvis en meget sjælden overbærenhed.

 3. lyder som en forfærdelig oplevelse med n. Koreanske sandheden og grimhed af snæversynede idioter fra Atlanta. elsker at gøre kim chee men forfærdelige madlavning er blevet typisk i disse dage. det er ligesom at give miami en masse kredit og træt iteration af rotte-lort og urinsyre er homoseksuelle begrænsninger i denne homo-land. endnu, ligesom Atlanta idioter der udbryde indtrængen og manglende respekt, det rejser spørgsmålet - indtrængen ?? du voyeuristiske stykker af lort var troldene i mit soveværelse i new york krænker mit privatliv og forsøger at slippe af sted med at tage mit arbejde. så da nogen stjæler mine briller, spits i mit ansigt, "siger kødbolle komme ud af os", og du støtter det ?? respektløshed ?? og derefter disse bigotte, racistisk, sexistisk, chauvinistiske stykker af lort følge mig til England, Frankrig, Spanien og Japan ?? heldigvis, jeg taler alle disse sprog, men alligevel, dårlig ris, kim chee og æggekage - det går med urinsyre, rotte-lort, og grim sex i New York. det hele er oprørende, usmagelig og patetisk. tak, jeg tror jeg vil brække sig i overensstemmelse med den samlede pakke af dumhed.

 4. ps ja, der arbejder med en scumbag besætning af bro og tunnel klicheer engineering katastrofer, det endda gjort paris grim ligesom gåder idiot Philip. ja, kim chee ris omelet gået galt - det er en produktion med rotte lort og urinsyre som new york begrænsninger. billige. altid billige.

 5. Noget siger mig, at vi vil se en anden blog-indlæg om at flytte snart.
  Mindst Whynatte er sikkert.

 6. Kim chee er grunden til du har en udpeget køleskab i garagen ... Koreansk mor-in-law lært mig godt!

 7. Jeg tror, ​​jeg vil lave nogle kimchi stegte ris i aften, i din ære. Må ikke bekymre dig; Jeg spiser det hele, for at undgå den længselsfulde sidesten dagdrømmeri ;)

Efterlad et svar