Træt

Jeg bliver træt til tider, med tidlige call gange for arbejde og lange pendler, der kan måles i flyvninger, der ikke drev. Det er bedre, hvis jeg ikke kører, som jeg har haft mine øjne åbne for længe nok til, at lilla iriserende pletter vises i mit synsfelt. Den lilla skaber endnu flere blinde pletter, blokerer hele køretøjer, store lastbiler swerving ind i min bane pludselig usynlig.

Når jeg får på denne måde, så er jeg for træt til at sove, og det er når det magiske virkelig sker. Mine øjne er permanent rød, og jeg opretholde en permanent midnat inden, indre ur slående 12 i en konstant rytme. Den makeup kræves for hver enkelt opgave bliver lag på sig selv i klæbrige patches. Jeg føler mig som undersiden af ​​en klasse schooler skrivebord, bagsiden af ​​et sæde i en gammel teater, dækket med spor af gamle tyggegummi og tørret op soda.

Violet trekanter hæve under mine øjne, som om de forsøger at pege mig til en seng eller andet sted. Mit ansigt er øm at røre ved, min nakke er stiv og sprækker, når jeg tænder mit hoved. Jeg drikker alt det vand, jeg kan holde, men det gør ikke noget, men gør mig altid nødt til at køre til badeværelset.

Hallucinationer følge denne tilstand af evig vågenhed, og hvis jeg er med en anden, der er også træt, vi konkurrerer i en folie a'deux - et fælles vanvid. Engang da på en dårligt planlagt road trip med en anden tegneserie, vi kørte hele natten på motorveje med lutter sure truck stop kaffe til at opretholde os. Det havde været mange dage uden søvn og da vi fløj med lastbilerne i vores vej, vi begge været vidne til hvide heste vognbaneskift foran os, og til dette sagde vi kun

"Gjorde du det?"

»Ja.«

"Måske skulle vi gå til at sove."

4 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Jeg er enig. Traveling 120, 000 + miles om året, kørsel er en ulempe efter landing. Spejlvende mellem tidszoner, røde øjne osv Du beskrev itir purrrrfectly.

 2. Jeg ville bare sige, at jeg læste din bio og en masse hits hjem for mig. Jeg var udstødt, genert, ikke sikker, mobbet pige, der fik det i skolen og derhjemme. Jeg hadede også min barndom og nu på 40 (OMG! Det ord!) Jeg ville ønske jeg kunne lave det igen. Men jeg kan ikke. Så i stedet er jeg endelig komfortable bliver mig (og grave det) og bliver en total asshat på Twitter til at få andre til at grine :) Ja, komedie er en vidunderlig stikkontakt. Og elsker dine tats.

  Anyway, jeg har været i lang tid på og uden ventilator. Jeg er glad for jeg kom tilbage.

 3. Som et nathold arbejdstager mange år har jeg ved hvad du mener! Kudos til dig og din ven for ikke at smadre bilen, når at se hestene. første gang jeg hallucinerede af mangel på søvn jeg næsten dræbt mig tænker der var et træ i vejen. Har din skjoldbruskkirtel kontrolleres, hvis du sidst have`nt skat. Disse typer af livsstile vil gøre et nummer på det !!
  Meget kærlighed ...

 4. Åh min Gud, jeg troede, jeg var den eneste med halsen krakning lyde! Det har stået på i flere måneder, og hver gang det sker, mit hjerte begynder at hamre.

  Jeg begyndte besat et par år siden om min barndom ekstraktiv orthontia, hvor de trak sig ud fire helt gode tænder og skubbede hele min mund i at korrigere en harmløs overbid. Det gav mig søvnapnø; hvis jeg falder i søvn på min ryg, min hals dybest set kollapser, jeg snorke højlydt og vågne op.

  Så da jeg begyndte besat om det, min kæbe og hals gået ind stive overarbejde, og min hals er revnet.

  Du har lært mig en lærestreg. Jeg ser tv og tænker "disse berømtheder ikke har mine problemer", og nu her du taler om din stiv nakke. Det gør ikke mig til at føle noget bedre, bare gør mig til at indse, vi er alle i mere eller mindre samme båd som mennesker.

  Jeg ønsker orthodontists havde ladet mig alene, da jeg var en dreng. I dag, ville jeg have en sød overbid, og jeg "d være i stand til at sove som en baby på min ryg.

Efterlad et svar