Toast

Der er en kærlighed, jeg har til rosin toast, der er uanstændig. Det er nødt til at være en lille brød, for at indeholde rosiner og kanel, der er den rosin fælles praksis følgesvend. Det bedste er, når brødet er friskbagte, men det er sjældent. Jeg plejer at købe et brød, der ser tiltalende, så fryse det, indtil mit ønske bliver for meget at bære. Jeg øje det i køleboks, da jeg når til de andre forbudte ting i der, vodka og boxed chokolade og citron tærter, de rosin brød hårde og kolde, skiver tæt bundet med frost.

Når jeg er endelig klar, er jeg helt klodset med ønsker, alle tommelfingre nå ind i posen og forsøger at lirke skiverne fra hinanden. Rosiner flyve på gulvet og jeg spiser dem ret off linoleum. Stolthed og lidenskab har lidt til fælles med hinanden. Jeg bryder nogle stykker fra brødet, og læg dem på bedste beskub i brødristeren, indstillet til at frigive og toast dem blot til en lys medium brun. Jeg kontrollere temperaturen uophørligt, annullering min ristningen og røre den varme centrum. Jeg ved det ved at føle, ligesom jeg sviende et godt marmoreret bøf.

Overfladen af ​​toast bliver hårdt og brun og lidt ru, og jeg ved, det er rigtigt. Jeg vil tage en ud af brødrister og smør den straks med usaltet fancy smør, den slags, tv-kokke bruger i deres brede terninger. Efter at smøre den ene side af toast jeg vende den om og så drop en anden generøs klap på den anden side, og derefter straks placere den anden stykke toast på det, smelter smørret i brødet og gøre en improviseret "kage". Jeg gør ikke smør i toppen af ​​den anden skive. Det er mit ene indrømmelse til slankekure.

Så jeg spiser dem, og jeg tager lang tid. Nogle gange er der en Lacy spejlæg, knasende med salt, at distrahere og forlænge min glæde, men ofte er det bare mig og toast. Hvis jeg har drak nogle mere end jeg ville have eller burde have, vil dette være en sen nat begivenhed, og det vil bare være et stykke toast, pried off stadig frosne brød i mørke i mit køkken. Ill holde brødet længere væk fra min krop, for ikke at plette nogle dyrebare aften ensemble. Smørret vil stadig være hårdt, og det vil smelte som jeg spiser toast. Der er ingen tålmodighed i den slags spiser du gøre for at afværge en tømmermænd, eller midt om natten at spise, at både definerer mig og truer min naturligt smal talje på en gang.

3 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Det lyder så godt. Den måde du give det så meget glæde ved virkelig at tage din tid til at spise det. Savoring alt om det. Jeg ville elske bare en bid af rosin brød med jordnøddesmør lige nu. Im så sulten.

Efterlad et svar