Bums

Hud anomali hvorfor oh hvorfor? Forsvind venligst forlade mig i fred.

Jeg har en rød, dunkende, pulserende hud problem på mit ansigt, der ikke vil gå væk, uanset hvad jeg sætter på det. Selv den særlige grå hvide slette stok, som jeg fik i Paris, der tager de fleste pletter ned i sin voksagtig kys gør intet til det. Den forbliver rød og smertende på mit ansigt, ligesom det markerer en by på mit ansigt, min hud et kort over kapillærer og vener og problemer, der skal løse.

Jeg har aldrig haft acne som en teenager, hvilket er fint, jeg gætte, da jeg havde problemer nok. Acne i almindelighed har ikke været en plage på mig, da jeg har det modsatte - tør hud, som får så stram den truer med at krympe mig lige ud af det. Tør hud ikke bums, snarere det flager, det trækker det splits - men det sjældent bryder ud i den vulkanske mode fedtet eller kombineret hud. Vi har alle vores hud til at bære, hvilket er en kvalmende sandhed.

Jeg vil gerne smække denne skamplet væk, forfængelig som jeg er, men der er ikke noget, der kan gøres, men overlade det alene, og gøre det muligt at helbrede, vende min opmærksomhed inden for, så prøv at drikke mere vand og blive et bedre menneske og gøre noget andet, men kommer til dette pustule med en flamme steriliseret business slutningen af ​​en sikkerhedsnål.

Det er virkelig alt for små og svære at poppe. Det er ikke en af ​​de store opfylder whiteheads, der vokser lysende og fuld som månen, eksploderer i røde rå kratere der hærde og begrave sig i ar. Det er en, der vil gå væk, hvis opmærksomheden ikke er betalt det, og det er ikke tilladt at gnave og irritere sig i permanens.

Jeg har været kendt for at gøre YouTube søger efter poppet bumser og nedgroede tånegle, da hudens konstant krig mod sig selv er en ivrig interesse, men jeg afstår fra at dele min egen. Det er lige så meget som jeg er villig til at gøre - at dele mine følelser og tanker om det, bruger ord som en måde til at binde mine arme fra yderligere selvskadende adfærd.

6 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Girl din bare Awesome, du gøre det hele hvor finder du den energi? Fra Anal Blegning-til-reality-tv, til at hoste, til Blogger, Stand-up, og din berømte "U og ur f'ing Glasses" Rant! Ikke underligt du en Gay Icon, du fik denne smøg evigt ...
  En fan4ever Ur Wvqueer

 2. En aldrig-fail rettelse til dette problem: Vask det umiddelbare område omkring skamplet med non-fugtgivende bar sæbe (ligesom Dial antibakteriel). Tør området. Så gør en tyk skum fra den samme sæbe i dine hænder. Put en sjat af skum på skamplet; Sørg for, at skumme er i tæt kontakt med huden. Lad det sidde der alt for længe, ​​så længe du kan. Op til en time er god. Dette bør helt tørre området ud. En behandling er ofte tilstrækkelig til at udelukke nogen smerte fra trykket af infektionen. Gentag to gange om dagen, hvis nødvendigt. Denne metode vil gøre skamplet forsvinde i løbet af et par dage. Kun bivirkning er (undertiden, i sidste ende) overdrevent udtørret hud, hvor du kan løse med lotion efter skamplet er historie.

  Jeg ville ønske jeg havde kendt til dette, da jeg var teenager.

 3. Som en person med tragiske hud problemer, sætte rå honning på en zit i løbet af natten skal klare det lige op, eller i det mindste formindske det til noget langt mere overskuelige.

  Kærlighed fra Peachtree City,
  MJ

Efterlad et svar