GÆST BLOG: Hvad Cosmo vil ikke fortælle dig - The Gay Guys Will

Dette er en gæst blog ved Haydee Alonso .

Du afhente en masse nyttig information, når du er en smøg kælling. Der er den stereotype mode, make-up, hår og udsmykning crap. Og så er der den ultra praktisk "du og din poonanny ud i verden" overlevelse type stuff.

Såsom:

  • Hvis du ikke spørge deres navn, behøver du ikke at huske det, OR
  • Forlad aldrig hjemmet uden dit "ho på farten" taske * ....... og en af ​​mine favoritter:
  • Livet er for kort til rodet bunde **

Du ved, det er den type ting din mor ville fortælle dig, hvis du kunne have en uber åbenhjertig diskussion om dit sexliv og dine girly dele med din mor.

Min egen mor er i en strengt fingrene væk forældre stil. Så et hjerte til hjerte om noget, langt mindre mine nedre regioner, er slukket grænser. Men da jeg blev en bananfluen i så ung en alder, jeg har ikke haft til at klare mig selv i sex ed afdelingen. Homoseksuelle mænd ved en masse om sex, fordi de har en masse af det, og de er altid glade for at viderebringe pointers.

For nylig min homosexy ven Tony D oplyst mig om prolapsing og jeg har ikke været den samme siden. Mr. D fortalte mig, at en tranny læge fortalte ham, at en latterligt høj procentdel af mennesker vil på et tidspunkt lider en prolaps af enten livmoderen eller endetarmen.

Samtalen gik sådan her:

Mig: "Hvad betyder det, Tony?"
TONY D: "Det betyder, at dit lort falder ud"
Mig: "Hvad?"
TONY D: "Ja, din livmoder og / eller din røv falder ud, og du er nødt til at få det sat tilbage i"

Kunne. Dette. Være? Hvad frisk fanden er det? Dine indvolde falder ud? Jeg havde ingen anelse om dette var endda muligt. Jeg havde bestemt ikke læse det på forsiden af ​​Cosmo, hvor jeg plejer at gå til min HooHa indsigt (de homofile ikke har vaginas, så der er bundet til at være huller i deres krop af viden)

Min mor fortalte mig, at hvis jeg havde sex med alt for mange mennesker min livmoder ville falde ud, men jeg afviste det. Ligesom jeg afviste det, da hun fortalte min kæreste at jeg plejede at være smuk eller den tid, hun så for meget Fox News og blev overbevist FN havde opløst. Kunne hun muligvis være lige omkring dette? Der er en første gang for alting.

Tony D fortalte mig, at grunden til at jeg har aldrig hørt om den frygtede prolaps er, fordi det oftest sker til "gamle" mennesker, og ingen ønsker at tale om "gamle" folks lort falder ud. Hvor gammel er "gamle"?

Den anden aften en tidlig tyve noget nærmede mig på en bar med "Hello Miss ældre dame". Han åbenbart troede jeg var gammel. Men, gør min livmoder? Er det klar til at gå? Hvordan kan du vide? Får du nogen advarsel? Eller er det bare plask ud en dag, mens du venter i kø ved posthuset? Hvordan ser du på nogen i øjet efter din livmoder falder ud? Og hvordan de får det til at blive deroppe, når det gør drop ....... hæfteklammer?

Jeg tænkte hele tiden: nej, nej, nej .... skal du ikke fortælle mig, mit lort kan falde ud. Gud allerede hader mig, jeg har beviser: Jeg får rynker og akne.

En dag eller to efter min øjenåbnende tete-a-tete med Tony DI så fjernsyn, da jeg så en kommerciel at næsten bange livmoderen ud af mig. Det var en af ​​disse gruppesøgsmål retssag annoncer, og det var for trans-vaginal masker, der anvendes i prolaps kirurgi.

Lukket. DET. DØR!

Først vil jeg lære, at mine indvolde kan falde ud. Og nu er jeg nødt til at leve med den viden, at de kan falde højre back ud igen, hvis de bruger denne defekte ting at krydse den på plads igen.

Aaaaahhhh!

Jeg har mistet betydelige mængder af søvn over dette. Men efter nogle forskning, jeg har opdaget, at graviditet er en stor medvirkende faktor til det store "P", og da jeg er en barnløs pebermø jeg håber varerne blive, hvor de er.

Jeg har også fået en ny motto: En Kegel om dagen holder prolaps væk!

* Ho på farten Bag:
Et seksuelt aktive personer pose væsentlige. Indholdet varierer, men bør altid omfatte glidecreme og kondomer
** Bund:
Den "receiver" i en seksuel mellemspil.

4 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Ja, bare rolig, det er at gøre med graviditet og for det meste vaginal fødsel og manglen på rekreation tid og bækkenbunden svaghed. Jeg vidste det fra en tidlig alder, fordi jeg læste James Herriot. Pilates er svaret :)

    Jeg antager "gamle" er tresserne plus ...

  2. Pilates og Kegels. Overvægt kan undertiden være en faktor - eller i det mindste det er derfor, min gyn bruges til at fortælle mig.

  3. Min bedstemor skulle have en hysterektomi på grund af præ-kræftceller, da hun var i begyndelsen af ​​halvtredserne. Men hun havde også have rekonstruktionskirurgi, fordi alt var ved at falde ud. Hun havde to vaginale fødsler. Hun hævder imidlertid, at det var fra at gøre tunge løft i årevis i et bageri. Forsøg ikke at gøre nogen tunge løft, og du bør være fint.

Efterlad et svar