Bites

Der er bites på mig, som driver mig til vanvid. Jeg tror ikke, de er myggestik. De er uden for sæsonen. Myg er en sommer klage, som jeg har set dem næsten hvert år i Provincetown, flyver lavt og langsomt, fyldt med mit blod og tung og sandsynligvis halvt beruset fra det. Disse er du nødt til bare at dræbe eller de vil bide dig igen og igen. Du kan ikke fange dem i kopper og befri dem udefra som edderkopper eller vejlede dem væk med en afledningsmanøvre søde ligesom myrer eller bananfluer. De gør en rød brun plet på væggene, når den rammes med en sammenrullet avis, der ikke er deres blod, men din egen.

Jeg er meget allergisk over for bid, og de svulme op sindssygt enorme og hårdt ind i bistader, som om jeg er pansret, og det er både skræmmende og ulækkert. Bites Jeg har nu ikke synes at være fra myg, da de ikke er alle dunkende og siver og smertefulde, men de er kløende, minder mig om deres tilstedeværelse under skjorter og bukser, i sæt af tre og fire, lille rød prikker, der vokser større, hvis jeg engang turde røre ved dem. Poison eksploderer under min hud, hvis ophidset udefra, så det trick er at aldrig røre bid, aldrig åbne huden, så de irriterende stoffer kan spredes. Ignorerer problemet er den eneste løsning på problemet, og det ved jeg, men kan ikke forpligte sig til, fordi det skide klør.

Ofte jeg kan ikke engang se bites, fordi jeg er så dækket med tatoveringer, welts ikke melder sig inden for de billeder på min person. Jeg kan mærke dem selv, snigende forklædt som den vage ubehag selv en fuldt helet tatovering er i stand til, blækket i huden stadig betragtes som et fremmedlegeme af immunsystemet, som efter mange års rejser hårde konturer i et sidste fortvivlet forsøg på at skubbe den ud.

Der må være noget i min seng, men jeg ser og ser og ser, og der er ikke noget der. Måske er det så små, at jeg ikke kan se det. De kunne være lopper, selvom jeg bare gjorde en grundig loppe behandling, som selv inkluderet en tur til dyrlægen og tvinge hundene til at være afsondret uden for en hel time. Den lille Chihuahua stirrede på mig gennem vinduet i døren ikke at tro hun blev lukket ud. Selvfølgelig er jeg alt for co-afhængige af en hund mor og sad på den anden side af døren forsøger at forsikre hende det var ok og sandsynligvis gøre alt, hvad en hel del værre og alt for følelsesladet for alle.

Dens mærkeligt for mig, at hunde vil leve hele deres liv uden for, som for mig modsiger formålet med kæledyr. Hvordan kan du holde dem til din krop, hvis de er uden hele tiden? Hvor er den komfort og nadver, der kommer fra kommunale levende med dyr? Mine hunde gå udenfor for at udføre deres hund erhvervslivet og rettidige transaktioner af poo og tisse og selvfølgelig for ture og løb og vandreture, men det er om alle, der sker ud af døre. Resten af ​​vores forhold udfolder på sofaen eller sengen, hvor de ikke kun er velkomne, de er intenst behov for, men det er sandsynligvis også derfor, jeg har disse bites.

5 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Jeg tror din bug bid problem kan koges ned til løb: En halv time senere de er sultne igen.

  Jeg håber, at dette gør dig til at grine. Det pisser fra min kone, Irene Namkung, selv mens hun griner af det, selv om det nu er en 50 år gammel familie joke. Hendes far er koreansk, hendes afdøde mor var japansk, og hun blev født i Shanghai under Anden Verdenskrig. Hendes forældre havde ingen hvor at bo i Asien efter krigen på grund af deres blandede etnicitet, så de kom her. Den amerikanske Migration tilbragte 8 år på at forsøge at deportere dem, men heldigvis for mig, de mislykkedes.

  Jeg synes, at folk under 40 ikke kan få "en halv time senere de er sultne igen joke.« Og selvfølgelig den specifikt vedrører kinesisk mad. Det er undertoner af joke, og siden da folk hører Irene blev født i Shanghai, de antager hun er kinesisk, og vi spøger om det. En del af hvad der gør det sjovt er, at USA er et af de få lande, der automatisk giver statsborgerskab til nogen født her, selv om begge forældre er udlændinge.

 2. Lyder som om du måske har seng bugs. Med alle dine rejser, ville det ikke være en overraskelse. De kan lide at kravle ind i din bagage og / eller tøj, og derefter foretage dit hjem, hjem.

 3. Jeg hader at sige dette, men de kunne være væggelus? Er dette et hus du bor i midlertidigt eller én du lige flyttet til? Jeg ved også, du rejser meget; kunne har plukket dem op fra et hotel i din bagage. De er meget små - og kun (som regel) komme ud for at bide natten.
  Jeg havde dem på en lejlighed jeg leje for et par måneder - møblerne fulgte med plads seng inkluderet. Ugh. Det var forfærdelig, og jeg var den eneste ene er bit - de forlod min BF helt alene tilsyneladende. Jeg ved ikke, hvis de allerede var der, eller overflyttet fra en anden lejlighed eller hvad, men det hele sted havde at blive desinficeret gentagne gange og ejeren ville ikke slippe af med nogen af ​​møblerne. Jeg tilbragte en formue på rengøring tøj / sengetøj.
  Jeg flyttede efter, og har været noget paranoid siden. Retmæssigt så!

Efterlad et svar