GUEST BLOG: Hvorfor jeg er en smøg Hag

Dette er en gæst blog ved Haydee Alonso .

Hvis du kender mig, så ved du, at jeg har store bryster. Hvis du ikke kender mig, så jeg har noget at fortælle dig ... ..Jeg har store bryster.

De begyndte at spire engang i fjerde klasse og af den sjette klasse havde jeg selv et sæt 34C s. Hvis du har brug for en referenceramme for, hvad 34C er er præcis, bare spørg enhver flad tænke kvinde, og hun vil fortælle dig at hun har spurgt Santa for dem det meste af sit liv.

Og jeg blev "prydet" med et par i en alder elleve.

Hurra for mig!

Bortset fra den del, hvor ingen advarede mig om den opmærksomhed man får gå rundt med et rack som.

En dag drengene griner ad dig, ringer til dig navne, plukke du sidst for Dodge bold team og det næste de er jagter dig rundt i skolegården forsøger at cop en fornemmelse.

I dag tanken om skoledrenge angribe mig er spændende. Dengang var jeg krænket. Alle former for krænket. Så krænket i, at jeg gik under jorden. Ikke under en seng eller i et skab - men under de største tøj jeg kunne finde.

Alle antog jeg var buttet, ikke stables og alle var god. At være en uformelig, kønsløs, frump var behagelig og sikker. Ikke meget sjov, men bedre end at være en sex objekt.

Da ta-ta s voksede (ja, de fik større) det gjorde min duds. På sytten, mig og min vagabond garderobe længtes efter at strejfe. Imod min mors ønske jeg valgte at gøre oprør i en stor måde, og gå på college. (Ja, det er korrekt jeg har den eneste mor på planeten, som ønskede sit barn ikke gå på college). Jeg deltog San Francisco State University, som du måske har gættet, er i San Francisco ... og du ved, hvad de har en masse i SF? Viktoriansk arkitektur, kinesisk Vaskerier og bøsser. Partier og masser af bøsser, så det var uundgåeligt, at jeg møder en eller to. Og jeg gjorde ...

Før du kan sige: BART Jeg var shacked med et par af dem. Min mor var ingen også glad. Hun var overbevist om jeg ville få AIDS fra den blotte nærhed til homoseksuelle. Jeg dog var tilfreds, men at finde det sværere og sværere at skjule "piger" fra min bofæller.

Uundgåeligt kom dagen, da mine aktiver blev klart for drengene og til min rædsel, de insisterede jeg vise dem frem. "GUUULRRL, de er fantastiske, du har brug for at få dem ud i offentligheden"

Vær stolt af mig selv? Hvad et nyt koncept.

Langsomt, men sikkert de indoktrineret mig ind i verden af ​​fremhæve det positive. Min XXL T-shirts blev handlet for dyb springet v-hals, mine Minimering bras byttet for de hårdest arbejdende push-up bh'er i den vestlige halvkugle og mine store uformelige kjoler erstattet af frække lav cut kjoler. I et par måneder, de udført, hvad min mor ikke kunne eller ikke ville gøre i 17 år, nemlig lære mig at være en kvinde. Og for det, vil jeg være evigt taknemmelig.

Men det er ikke bare taknemmelighed, der er holdt mig i "Iiv". Når jeg tog en dukkert i den freaky deeky pulje indså jeg, det er meget mere underholdende. Selv om det er en afprøvede og sande fag hag er bestemt ikke for de sagtmodige eller svage, og der er mange gange, når jeg spørgsmålstegn mine valg og spekulerer på, hvad livet ville være uden de konstante doser af drama og alle de trættende Madonna dance hits. Så jeg hænge ud med nogle hetero s. Drengene taler om fodbold, pigerne taler om hinanden, og jeg uundgåeligt bliver inviteret til en baby brusebad ...... gabe. Tilbage til homo s jeg gå.

I byen den anden nat en beundrer hen til mig og sagde "du er omgivet af homoseksuelle mænd.", Hvortil jeg svarede "De er ikke bare bøsser hot stuff, de er min familie." Og det damer og herre er hvorfor jeg er en smøg hag, ...... .en meget stolt, boobylicious fag hag.

3 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. ps Jeg har brugt masser af tid i hele staten, herunder meget i Los Angeles. men, når jeg tænker på psykopater i mit liv efter 1991 - Jeg plejede at elske San Francisco som et andet sted end de seneste erfaringer. i forhold til Los Angeles - er der virkelig MEN i SF ?? MEN er helt sikkert svært at komme med disse dage med passive / aggressive idioter.

Efterlad et svar