Emmy Nominering!

Margaret Cho er blevet nomineret til en Primetime Emmy for udestående GUEST skuespiller i en komedieserie for at spille Kim Jong Il på 30 Rock .

Fra Margaret:

Jeg er så spændt på at have været nomineret til en Emmy, især for 30 Rock, som er en utrolig show og også for at spille en sindsforvirret og afdød verden diktator, der har delt det lille land af min oprindelse i to. Det er den bedste del. Jeg tror, ​​det er hvad jeg ville kalde jerntæppe ironi.

UPDATE 7/20: Læs Margaret blog 'Emmy nominering !!! " HER .

SE VIDEO HER !


4 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Ms Margaret, Tillykke med din Emmy nominering !! Dude, du gør sådan vigtige arbejde. Du inspirerer mig så meget, og du gør mig lyst til at tage dig på en Chick-feel-GAY kiss-in dato! Mwah! xoxo

    Jeg nominere Margaret Cho til præsident !!

Efterlad et svar