Blood Work

Jeg har sådan en anden type job end de fleste mennesker. Jeg arbejder hele tiden, temmelig meget hver eneste vågne time på dagen er arbejde. Selv de timer bare sidder og venter på fly og biler, til kameraer og publikum, der er alt på uret, på en eller andens ur, komme til et job, der forlader et job, transit tiden er stadig jobbet.

Jeg forlader en arbejdsplads i dag plukke latex stumper og stykker fra mit hoved, og jeg er på vej til den anden arbejdsplads, hvor de vil bruge opløsningsmidler og fjerne proteser korrekt, da jeg var i en rush, da jeg forlod for at komme der, og var villig til at ligne en semi-solbrændt skrælning etape lejer for at spare tid, mens de rejser.

En vild action film jeg gjorde i 90'erne havde mig dækket i sukkerholdige falsk blod og blodige virkelige svinetarme, skyde over hele min krop og ansigt. Duften var af hostesaft og et slagteri, temmelig utrolige og utroligt i sin elendighed. Jeg havde en lang nat skyde og kørte tilbage i morgen til at rapportere til endnu et andet job. Jeg havde ikke haft tid til at vaske blodet, falske og ægte, fra mig, og så jeg sad i min bil i morgenmyldretiden los angeles trafik, immobiliseres ved andre biler, langsomt tørring og stikning til min læder interiør.

Jeg sad i over to timer på motorvejen, og selvom jeg var dækket i blod og indvolde, ingen tog varsel. Øjnene i bilerne ved siden af ​​mig forbigået min splattet ansigt uden at standse eller fange på en antydning af nysgerrighed. Ingen brød, men jeg gætte, jeg ikke heller. De blodige håndaftryk opholdt sig i min bil længden af ​​min lejekontrakt, og de ville holde mine hænder til hjulet, når jeg kørte.

3 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Ya ved, jeg kan forestille mig, hvis et barn så dig, jeg håber, de opdager. lol De bemærker alt. Du er deffinitely på en vild tur! : D

Efterlad et svar