Min Motorcycle Club

Jeg var ude i øst Atlanta, hvor jeg har brugt mere tid på det seneste, på barer og restauranter og rock shows med mine yngre venner. De fortsatte ind i natten og træt, præmenopausale mig ledes hjem. Jeg kan ikke holde trit med dem, men jeg forsøger stædigt for happy timer, deres første drinks og min senior borger særlige, men så snart jeg er off til min seng. Denne nat jeg opholdt sig ukarakteristisk sent (men tidligt for alle andre), at sige farvel til min kære unge ven Ben. Hvis jeg skulle have en søn, ville jeg ønske, at han ville være ligesom Ben. Han er alt, hvad jeg ønsker i afkom, og derefter nogle.

Jeg hemmeligt betalt regningen og forlod mine elskede venner til min elskede Kindle Fire. På min vej ud af parkeringspladsen, jeg kørte med en stor skare af unge mænd, sipping velovervejet og langsom på Whynattes og Gatorade, som visse aktiviteter og alkohol ikke blandes godt. Jeg kender dette for en kendsgerning, Truly Madly og dybt. Meget dybt.

De stod på gaden foran de vidt åbnede dørene til en motorcykel garage, chatty og sprudlende. De svævede omkring deres imponerende, sagkyndigt og kringlet tilpassede cykler, hakkede op to hjul vidundere skinnende med krom og stærkt bygget efter markedet rør, fastsatte tilbage sænket og møjsommeligt pisk syet solo sæder, flammende peanut tanke på toppen chassis, der havde enten ulige strukturelle neo- futuristisk slange af Ducati eller den nette café racer tarme af BSA eller Triumph eller Norton.

Ekstraordinære maskiner lænede på deres sidestands, søde fyre i deres slidte læder rundt omkring dem, budding skål hjelme (usikre og ubrugelige, men søde som helvede - gå til den fulde pålydende hjelme venligst, og holde disse budding skåle for fotos cuz de er cool ) usikkert hængende på styret af chinstraps - disse er et par af mine foretrukne ting.

Hver cykel skære en dramatisk bella, som hver var en lille fantasia, et Frankensteins monster lavet af jern og stål, der er bygget til vinden, helt repræsentativt for sin ejer, de eneste begrænsninger bliver for rammerne af grundlæggende teknik og faren ved behændig fantasi . De havde svejset sammen de dele af motorcykler, som de elskede, skaber cyklerne hver i deres eget billede. Det var mand spiller Gud gennem motorcykel mekanik, og på dette, den syvende dag, de hvilede.

Dette var en relativt stille indsamling, som det var stadig forholdsvis tidligt, og de var alle sandsynligvis nørdede gearheads alligevel, da der ikke var nogen piger i syne. Den højt hip-hop har jeg altid forbundet med øst Atlanta parter blev slået, så de kunne fortsætte konversere om deres cykler, hvad der gik galt med dem, hvad der gik godt, hvad du kan gøre, hvad du ikke kunne gøre, hvad de var planer om at gøre, hvor de købte dele, som gav dem gode tilbud, som rippet dem ud - så mere højtideligt - der gik ned, og som næsten gjorde. Godmodig galgenhumor og ydmyg respekt for manden med leen og bur drivere (biler) foran dig uventet vender venstre, den bane i alle, der rider, og hvad vi er (eller burde være) konstant ser for, historisk og i øjeblikket.

Jeg stoppede min bil og rullede ned ad mine vinduer for at gawk på de fine, fine motorcykler. Dette forårsagede nogle nysgerrighed med gutterne, og de dukkede hovedet ind i min bil for at invitere mig til deres parti. Det var klart, jeg var ikke gå hjem når som helst snart.

Jeg kontrolleret og spurgte efter alle cykler, og de var glade for at dele deres store motorcykel viden med mig, visdom gået ned, erfaren biker til nye biker. Jeg fortalte dem om min 1966 Honda drøm 305, men de havde endnu ikke set en i deres garage, og de var alle alt for ung til at huske dem, når de først kom på markedet. Jeg nævnte min kommende Harley Sportster, og de blev endnu mere animerede og lyst begejstret. Generelt Harleys, Ducatis og vintage britiske cykler var hvad de var i. Vi talte længe om Iron 883 og otteogfyrre og tooghalvfjerds og superlave, som om de var venner, vi havde til fælles. Vi mindedes den berygtede selvmord kobling på Harley-Davidson gastank bygget i 1930'erne, og jeg spurgte, om de ville læse bogen om Vincent i stalden.

De bønfaldt mig at ride Honda løbet hurtigt, og at de tilpassede og hakkede og fast alt, uanset år, mærke og model. Jeg kunne købe reservedele online og bringe dem ind og de ville arbejde på det. De ville ændre olie og tune op og tilføje tilbehør. Uanset hvad jeg havde brug for, ville, higede, ville de være mere end glade for at tvinge mig. De elskede cykler, og var endda godt med scootere også, som i hipster Atlanta er turen valg. Det er Mod som Brighton her. Jeg havde ikke forventet, at der en edsvoren og født Rocker mig selv, til benet. Jeg underskrev en autograf. Jeg fik et telefonnummer. Jeg lovede jeg ville vende tilbage. Jeg vil. Jeg ved det.

En dreng var ekstremt flirtende, og bad mig komme hjem med ham. Jeg gjorde ikke, for selv om jeg tale og gå med megen prale og swagger, Jeg er faktisk talt for, og så jeg ikke gå nogen steder længere med drenge eller nogen ærligt. Jeg nåede min hånd ud for at røre ved hans ansigt, dejlige som en pige, hans fejlfri hud glat mod min ru, barket musiker fingerspidser. Jeg spurgte hans alder og han sagde forsvaret "21 ......". Jeg kastede mit hoved tilbage og vrinskede som en hest, og derefter sagde stille, "være forsigtige på dette cykel. . Du ikke rod op at kønne ansigt "Han nikkede højtideligt, så efter en meningsfuld pause sagde tydeligt -

"Nå ... du være for forsigtig. Fordi du er smuk. Så smuk. Kom og bo et minut med mig. Bring den skønhed herovre, ved siden af ​​mig. Kom. Vær så venlig. Venligst? "

AH. Mit hjerte. HAN er absolut gorgeous. HVAD et stort øjeblik at være i live og være mig lige nu.

Jeg ønsker at se det barn på vintage cykel stævner i mange år fremover. Jeg ønsker at se hans hår gå grå og bittesmå linjer begynder at dukke omkring hans barn ansigt. Jeg ønsker at vinke til ham på hans fantastiske og højt brugerdefinerede cykel fra min vakkelvorne vintage ganger da vi passerer hinanden på Euclid. Måske kunne vi revidere denne gensidige tiltrækning, når jeg er i min 60'erne, og han er i 40'erne, når vores aldersforskellen ikke ville rejse så mange øjenbryn. det er en dejlig ting at overveje. Jeg sagde farvel og visualiseret en glødende lys omkring ham, for at beskytte ham, så godt jeg kunne.

Sød ung fremmed, være godt. Ride sikker. Lad os mødes igen, før og senere. Lad mig være vidne til dine dage, måneder, år som solen vender omkring dig, som tiden tager dig fra dreng til mand til ældste. Jeg ser frem til dette.

Jeg tror de fleste folk ville antage jeg talte om hvide fyre, som kører og ejer det meste af det, vi kender som motorcyklen handel. At være en biker er at være en minoritet i og sig selv, og ofte er der en uudtalt grænse for, hvor mange mindretal identiteter, du har lov til at kræve. De motorcykel entusiaster jeg mødte var alle African American, yngre end mig, og selvfølgelig vidste deres vej rundt cykler langt bedre end mig. Race i ridning er ikke diskuteret, sandsynligvis fordi ligesom alt, er det anset for provinsen hvide mænd, men jeg ved, at dette er ikke helt rigtigt. vi levende bevis på det, og vi holder den blanke side op, så længe vi overhovedet kan.

Historien om motorcykler blev for evigt ændret af Cliff Vaughs og Ben Hardy, sorte mænd, der forestillede derefter byggede mesterværket choppers fra ikonisk film "Easy Rider" - vi taler om de dudes, der realiserede drømmen om chopper - endnu den varige arv og lore af mainstream biker kultur i Amerika omfatter ikke dem. Hvorfor er ikke Vaughs og Hardy kendte navne? Hvorfor skal køre så ofte skjule og camouflage glans? Hvorfor føler jeg, jeg vil stille dette spørgsmål indtil slutningen af ​​mine dage og aldrig blive besvaret sandfærdigt? Måske er det på en gang min fejl og frelsende nåde - jeg spørger tingene alt for direkte.

I Georgien, 70% af alle motorcykel dræbte er unge afrikanske amerikanske mænd, hvilket er forfærdeligt og dyb, fordi de ikke udgør 70% af alle ryttere, ikke af en lang skudt. Døden på cykel er altid muligt, da vejen og dens rigor er lige muligheder destroyer, men den race forskel her sickens og skræmmer mig.

I syd, racemæssige forskelle er egregiously tydeligere end andre steder jeg har boet, men på en uventet måde. Hvad jeg har bemærket, er en forholdsvis naiv og nye portugiser, er, at der er langt flere interracial koblinger, måde mere interracial venskaber, måde mere racemæssig harmoni generelt her, alvorligt mere end Los Angeles, som kunne konkurrere med 80s apartheid i segregated- by-hurtigruter bybilledet, men løb i syd er også nævnt mere, bemærkede mere, diskuteret og dissekeret mere, og ikke altid i det bedste lys.

At være af farve og bor i syd, er at vide, at du betragtes anderledes, andet, outsider. Race er uundgåelig her, muligvis på grund af historien, som stjerner og barer stadig flyve i nogle dele, og måske vejret også. Du kan ikke bundte op. Det er varmt. Alle går rundt uden ærmer. De ser din farve kommer fra langt væk. Der er en irriterende ærlighed uløseligt forbundet med jorden. Folk bare tale om ting som de er. Folk kommer i forskellige farver. De bliver behandlet efter deres farve. Ikke altid dårligt, men der er en forskel. Der er altid en forskel.

Den berører ikke hvad du ville forvente. Der er en interessant accept af løb her, og tanken om, at ja, vi er ikke det samme, men vi må leve på samme sted, så lad os virkelig gå efter det og leve sammen. Lad os blive gift og få biracial børn og hænge ud med folk, der ikke er den samme, fordi der ellers ville vi gifte sig og få børn med og være venner med? Vi er nødt til at komme sammen, fordi vi alle vi har.

Der er en eventualitet, og endelighed til de racemæssige skel i syd, fordi generelt, behøver sydstatsfolkene ikke lade deres racemæssige divisioner kommer i vejen for deres liv. De lader ikke de racemæssige divisioner deler. De behøver ikke ignorere dem, som de gør i Los Angeles eller London, cloaking farven på huden med en patina af usynlighed, hvor mindre hvide du er, jo mindre du bliver set.

Sydstatsfolkene ikke foregive, at racisme ikke er ægte, eller at de er post racisme, som er den mest latterlige løgn af alle. Racisme er død på fast i syd, smertefuld og skurrende, som det er alle andre steder, men det er også mærkeligt ligegyldig, fordi ingen lader det stoppe dem fra at have en god gammel tid eller kærlig på hinanden. Det er derfor, jeg slags passe ned syd. Sådan da.

Jeg passer ind i de afrikanske amerikanske motorcyklister, og jeg forstår dem alt for godt. Jeg er træt af at blive defineret af denne hud, denne identitet, disse antagelser andres. Cyklen sætter mig fri. Ved hastighed, ingen ser mit løb. Med en fuld face hjelm og ridning gear på, to hjulene under dig så hurtigt som hjul kan gå, er der ingen farve undtagen sløring af linjerne malet på vejen, som du skal se, sammen med alt i horisonten, og omhyggeligt, ellers alt hvad du vil se, er rød, dit blod på asfalten, og at du kun vil se kort, før alt svinder til sort.

På cyklen jeg føler uovervindelig, kraftfuld, med titlen - tør jeg sige det - hvid. Når jeg rider min cykel jeg føler, hvad jeg forestiller mig en moneyed hvid mand føler, ligesom den berømte Atlantan, Ted Turner selv, ligesom det er min verden, og jeg ser det fra min Harley, hvis kæden ikke knækker. Du kan ikke tro, hvad en rush det er. Det er ikke muligt at forklare det til nogen, der ikke får den konstante påmindelse om ulighed at race repræsenterer. Hvad kunne jeg sige? Ridning motorcykler gør mig virkeligt. Det gør mig lyst, jeg altid skulle føle. For en anden, det gør mig ligesom dig.

Jeg bedende alle motorcyklister, især motorcyklister af farve til at køre sikkert. Se vejen. Se jer selv. Watch out for hinanden. Lad os leve at ride endnu en dag. Der er et ordsprog, "Ride ligesom du stjal det". Jeg ønsker ikke at vedtage, at for os. Det er alt for indlæst af en erklæring. Der er for meget stereotyper og racisme er involveret i, at for at komme ind her. Lad os ændre det op. Lad os køre ligesom vi ejer vejen, ligesom motorcykel betjente, som efter min mening er de mest praktiseres og dygtige motorcyklister. Når de er ude på deres beat, alle bremser af respekt og en sund foranstaltning den rigtige form for frygt. Det er, hvad jeg ønsker for dig og mig. Må ikke ride ligesom du stjal det. Ride ligesom du patruljere det.

8 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Tak for udstationering dette. Meget, meget godt sagt! (Velkommen til folden, btw.) Jeg kunne ikke være mere enig. Håber, at kraften i positiv indflydelse, som du udøver vil redde nogle liv.

    Ride godt,

    J ~

  2. motorcykel betjente - så mange steder med disse smukke støvler. tak for at pege det ud af om helikopteren access og en anden storslået fortælling samt at se, at gennem de klippefyldte bjerge, jeg altid forestille mig hvor dejligt det må være for motorcyklister bevæger sig gennem sådan fantastiske kulisser fjernet fra en by landskab. Jeg har været en fremmed i staterne i 11 år (eller mere, måske) ... jeg elsker det, men adskillelse har gjort mig syg. så jeg er mærkelig. endnu, har en awesome sommer og mere - jeg elsker dig.

  3. Smukt skrevet, jeg er frygtelig til at udtrykke mig selv i det skrevne ord. Jeg er altid bange, når jeg ser unge fyre på højtydende cykler flyvende ned 85. Hvis du har nogen interesse i at se nogle temmelig sjældne vintage sportsvogne i Atlanta vi ejer et par stykker.

  4. Som en gammel hvid biker Jeg kan kun sige, tak for at skrive dette. Og skulle du gøre din vej op 85 til North Carolina Jeg håber du vil tjekke os ud.

  5. Margaret: My gosh pige ~ du har så meget at sige. Der er meget her i denne lille post. En masse fantastiske kommentar. Ved ikke hvor bevidst man er om dette, men du kan sælge din skriftligt nemt. Jeg finder så meget potentiale for din skrivning, uanset om det er i magasiner af alle slags ~ sten-n-roll, tatovering, biker, queer, pige lort, dans, modellering, poesi, rejser, San Francisco, TV, skrive en roman! uanset hvad! Jeg finder din at være den bedste blog derude (her), og jeg læste en håndfuld godbidder regelmæssigt =) Med venlig er langt min fave. Bare at sige! Tak for deling, Doll! Se dig på 10/5 i Cleveland! Din loyal og trofast fan siden '92, Maradoll i Columbus, OH :)

Efterlad et svar