Fatkini

Gabi Gregg er en smuk kvinde, og jeg elsker hende Fatkini billeder og hendes ånd. Lad os alle sat på bikinier og tage billeder !!! Det er fantastisk, det er bemyndigelse og det er på tide, vi fejrede og nød vores krop og vores udgaver. Hvorfor ikke være cool, når solen truer med at overtage hele himlen? Hvorfor ikke vamp det op i en to stykke, give dig tid til at finde ly i skyggen, nemt og gratis, smuk og behagelig, tilbagelænet og afslappet i hvad der kunne næsten være vores dameundertøj? Udsættelse for solens stråler (inden for rimelighedens naturligvis, da de stadig kan være temmelig farligt, så ikke sjuske med solcreme) er dejlige og en af ​​de sande skinhellig egenskaber sommer. Vi bør tage vores glæde og dokumentere det, som vi alle har ret til at glæde uanset hvilken størrelse vi er. Hvis du har en krop, du fortjener at være lykkelig i det, og det er det.

Jeg bruger min sommer i Atlanta, hvor vejret ville være uudholdeligt, hvis jeg bogstaveligt var ikke næsten nøgen hele tiden. Jeg plejer at gøre en bikini bund og en lille t-shirt til at beskytte alle mine tatoveringer fra solen, men jeg vil bære denne, selv når jeg ikke går for en svømmetur! For mig - det er ordentlig påklædning overalt! Jeg havde dette ensemble på The View ! Hvorfor skulle jeg ikke bære en bikini, og endnu vigtigere, hvorfor skulle jeg ikke bære en bikini på TV foran millioner af seere? Det er varmt udenfor !! det er varmt inde. Jeg er varm, inde og ude - så der.

Der er mange positive kommentarer til Gabi og alle hendes udsøgte dejlige ubeklædt venner, men der er også dem, der siger de billeder "fremme usund vægt"? Hvad er en "usund vægt? og også, hvad fanden der "fremme usund vægt« skal det betyde? Hvis vi ikke overholder visse samfundsmæssige normer, skal vi ikke tage billeder af os selv og sende dem online? Er vi ikke lov til at være vidne til vores eget spejlbillede, langt mindre nyde sommeren - vandet og sandet, de langvarige dage, og opvarmede nætter, strandene og grill, juni / juli / August - den mest sensuelle sæson, virkelig, som der er få blide tidsfordriv større end henkastet spise en cool skive vandmelon bassinkanten, mens du bladrer frøene på en sexet fremmed, så saften drypper ned din yndefuld hals lige ind i dit uhyre kavalergang - fordi det kan betragtes som 'usunde'?

Er tynd altid sundt? Jeg er ikke sikker på, om slankhed er alt hvad du behøver for at komme igennem dette liv. Jeg har set nogle tynde mennesker, der så ud, som om de ikke ville overleve et nys, så jeg vil ikke sige, at størrelsen er en rimelig indikation af sundhed eller mangel på samme. Måske vil vi alle gerne ændre noget om os selv, om det er vægt eller højde eller andel eller alder eller hud / hårfarve eller endda løb - men vi er blot et produkt, ikke kun for vores egne kollektive beslutninger, men også mange gjort før os, før vi selv blev født, og til dette, vi er, hvad vi er. Er det ikke ret til bare nyde og acceptere hvem vi er i dette øjeblik?

Min egen ubarmhjertige besættelse med slankhed har vist sig langt mere skadeligt for mit helbred end noget andet. I tyverne, blev jeg en forfærdelig alkoholiker, ikke fordi jeg havde brug for at drikke mig til randen af ​​sindssyge af hensyn til drukkenskab, men fordi jeg var så sulten jeg vidste ikke, hvad andet at gøre. Jeg sultede min krop og drak alene at dræbe min uudgrundeligt sult, og i den forbindelse, næsten dræbt jeg selv. Jeg tog mange stoffer - overdel / downers / inners / outers ikke at få høj, men for at holde mig fra at spise.

Fødevarer var og er og vil altid være min sande jones, det foretrukne stof, der vil overtrumfe alle mine valg, min evige nemesis og hvad jeg drømmer om hver nat, aben på min stadig større tilbage. Det er spild af medicin og drikke - fordi jeg ikke sætter pris på disse ting på deres egne resultater heller ikke jeg nogensinde får virkelig høj - snarere jeg brugte dem som flugtvej, forsøger at omgå min mave ved at overbelaste min nervesystem.

Alle mine selvdestruktive adfærd kan spores tilbage til at ville være tyndere, at slå ned min appetit med kemiske våben. Jeg førte krig på min knurrende mave, forsøgte at immobilisere de kræfter i mig, der eksisterede udelukkende at holde mig i live. Du kan ikke vinde, når du kæmper med dig selv. Alt du skal gøre er at miste alt, undtagen vægt.

Jeg har sluttet fred med min krop, og i den mest ekstraordinære af ironi, jeg har nu en krop som min yngre hjælpeløst afhængige, hærget, sultet, fordrukne, immobiliseret ved træning selv kunne kun drømt om at have. Jeg kan ikke være så tynd som modellerne i magasinerne eller andre piger på tv, men jeg ser godt til mig selv, hvilket er nok for mig. For at komme til et sted, hvor jeg ikke undgå reflekterende overflader - der ønsker at unddrage sig bevis for, at jeg er den, jeg er, som jeg dømt mig ubønhørligt for at være fedt / grim / whatever / noget, men smukke - er en slags af himlen på jorden.

Alt min taknemmelighed over for Gabi, det fatkini, spejle, sommer og liv. Jeg har lært på den hårde måde at forstå, hvad jeg har, hvad andre har, hvad jeg har mistet, og hvad jeg har fundet i alle mine 43 år (!), Og jeg prøver bare at give det videre og sætte det i en 2 stykke.

www.gabifresh.com

www.gabifresh.com

16 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Margaret Jeg er med dig 100 procent på bikini iført, kan ikke se noget galt med det.
  Ud over, at holde dig i gang på at være dig, elsker din natur og fred til dig.

 2. Til Gabi Jeg siger Hubba Hubba!
  Til Margaret, tak, tak, tak. (Og Hubba Hubba)

 3. Hvis fedt fyre som mig kan vise nogle hud uden blowback (selvom jeg stadig selvbevidst i denne fedt-hadende miljø), så fedt kvinder bør også. Uanset blowback, fuck reglerne, sommersolen skal nydes af alle, ikke kun de "smukke" mennesker.

  Fred,
  Shannon

 4. Margaret, jeg elsker dig. Alvorligt. Jeg er ofte en tavs læser, skal jeg kommentere langt oftere end jeg gør. Men du som person, dine ord, de flytter mig så meget.
  Lide og comming til udtryk med din krop har fået noget at gøre med vægt. Jeg har oplevet det selv. Jeg er en af ​​dem, der ikke ville overleve vinteren. Mit stofskifte er vanvittigt, jeg kunne hele tiden spise. Jeg ikke føler mig få sulten, men når jeg gør, oh boy ... Jeg skal spise inden for 20 minutter eller I'LL besvimer. Jeg får grumpy, kan jeg ikke koncentrere sig. Min krop gør ikke tilbyde en masse energilagring.
  Så ja: Lad være være tynde. Alle har til at stoppe besat om noget, der er bare en midlertidig måde. Den ideelle vægt ændrer sig så meget, jeg virkelig Slip for at fortælle dig. :)
  Hvad ændrer ikke er tegn. Sande karakter. Og den kærlighed, som du har for dig selv. Når du har opdaget det, er det ikke ønsker at have dig. Du minder mig om dette, så meget ofte.

  I'd sidde i en bikini med dig når som helst, fordi jeg ikke ønsker at have lyst til at blive dømt. Tak for at være dig.

 5. Skønhed er ikke tabt på dig Gabi. Det er klistret over de billeder. Jeg ville være en konge af stranden med dig ved min side. Rigtig kvinde har kød. Hunde som knogler.

 6. Thankyou kære Margaret! Jeg "ve læst din vidunderlige bog-dette er en krig, vi fører mod fatphobia og multi-milliard dollar kost industri.
  Hvis du har en Kindle, skal du læse Paul Campos '"The fedme Myth". Det er revolutionerende og åh, så sandt.
  Elsker dig, pige! Lad os alle sprede kærlighed til alle størrelser og former rundt! Og få så videre med vores liv! Karen Nyere

 7. Kæreste Margaret,
  Thankyou for dette, og din store bog. Den sande sundhedskrise er kvinder med spiseforstyrrelser, der er opmuntret af den slankekure industrien og kulturen. Kost arbejder ikke for de fleste mennesker- psykologiske og fysiologiske faktorer sparke i, der gør du får det hele og lidt til ryggen. Vær her nu, og komme videre med din smukke liv, mine venner! Elsker Karen Nyere

 8. dejlige Margaret. men hvad er usund vægt ?? at skulle arbejde med en produktion besætning, som du hader. finde dem rådden fordi de ikke kan tage ejerskab til fremstilling homofobisk, fordomsfuld, svigagtigt, ulækkert, giftige, syge, rådden, sagde jeg homofobisk, kulturelt undertrykkende uvidende skrald. kropsstørrelse ?? Hvem bekymrer sig. men, når groft fede mennesker, som ikke vandreruter i hele landet, fordi de hellere vil være en del af doven, doven, billig gin og Xanax patetisk programmer mens spørger, hvorfor dette samfund har disse udfordringer med uproduktive malerier af cheezy brooklyn hipsters poserer for studiet presser men gør lidt på vej uden for deres tour træfninger - usund vægt ?? vente på en flok bigotte idioter at bevæge sig ud over 15 års patologisk lort. således, kan jeg ikke læse nyheder længere som den franske, schweiziske, Engelsk, Spansk, italienere, hollandsk og japansk (som var i stand til at skære igennem det lort) var langt mere informativ af svig og aggro skrald, der har været streaming fra huler af junkier, alkoholikere, og pædofile som denne vinter udstillingsvindue med selviske cunts i Miami Beach.

  elsker dit indlæg - elsker mad - vi har vores kroppe, men usund vægt er et udstillingsvindue for cunts, der har tunge metafysiske snak spilde masser snarere end at tage ejerskab for en negativ udstillingsvindue for utroligt billige og egoistisk adfærd.

 9. ps der brik på visningen var sjove. så meget mere sjovt end at forsøge at afmærke ned folk til at hjælpe mig med en yndig fawn forladt af sin mor, at jeg lige fundet på den side af vejen og håbede, at det kunne blive reddet. så meget mere sjov end folk Vandreture op til en af ​​mine favorit campingpladser i ørkenen blot at forlade ublu mængder af skrald over det hele sammen med deres tilfældige bunker af toiletpapir at de ikke kunne trække tilbage til deres lejrbål. så, kropsvægt, der bekymrer sig, men der er en enorm spørgsmål om vægt i denne kultur lige nu, hvorfor det ikke længere er mit hjem, og vil ikke være tilfældet. alt for mange mennesker, der sidder med til et udstillingsvindue for emner som misbrug borgerlige rettigheder - vi skal overvinde og er blevet gjort meget, men jeg anerkender, hvad mange minoritetsgrupper ansigt og jeg ved, at mange mennesker er værre end nogle af os, men det er Så meget desto mere grund til at gå, flyve, hitching, rækværk, trucking hele landet var om andres historier. Det var ikke en narcissistisk masturbatoriske oplevelse, men det had og bigotteri begrænset så meget, og det er meget usund vægt og intet jeg ønskede at fremme og dermed hvorfor min ånd ikke er i USA, og vil ikke være her i sommer. kun her i kroppen - tung eller let, fordi kærlighed er ikke et ord, jeg forbinder med de sidste 15 år i dette land.

 10. Du er en talentfuld og fantastisk forfatter, og sjovt som helvede (alvorligt. Fuck dig, Adam Carolla). Jeg vidste bare en noget beslægtet foto udfordring på min blog. Tak for at være sådan en kraftfuld stemme for størrelse accept.

Efterlad et svar