Tænder 2

Hvis noget fik stukket i min tænder jeg tror, ​​at jeg kunne blive drevet sindssyg af det. Jeg er ikke sikker på, om jeg har fået over traumet specialtandlæge, og de bizarre bittesmå tortur min mund udholdt for mine formative år. når de forbereder mine bedste beskub manipuleret tænder for seler, ville specialtandlæge assistent sætte bittesmå elastikker mellem dem til at strække rum nok til ledningerne. De elastikker følte fibre, kødstykker gevind gennem tandkødsranden. De kunne ikke blive suget ud, og de ville gøre hele min kæbe ondt med det pres af sin egen ubevægelighed.

Mit ansigt var øm i alderen fra ti til omkring fjorten, da jeg nægtede den fornuftige efterbehandling af min holderen og mine tænder voksede i oprør tilbage til en skygge af deres oprindelige konfiguration. Dette var dum, men også gav mine tænder nogle tegn, en holdning, en stolthed i sin ufuldkommenhed, som derefter spredes over til hele mit væsen. Mine tænder er nu ikke helt så hvide som de var, men de tjener mig godt, hvilket ikke er dårligt, som jeg hovedet ind i halve århundrede mærket.

Min gode tandhygiejne spiller en rolle, og når der er noget fast i mine tænder, anser jeg det for en undtagelsestilstand. Hvert måltid er ikke afsluttet, før mine tænder forsigtigt rengøres bagefter. Det er en form for dessert, børstning og brug af tandtråd, som lyder barsk og monastiske men det er faktisk forfriskende. Jeg er nødt til at gøre dette, fordi hvis der er noget i mine kindtænder, et bud tråd af spinat eller grønkål nåede op til kildre bagsiden af ​​min hals, en hård smule bacon kilet i revner, protein partikler af tvivlsom oprindelse minder mig hele tiden at Jeg har ikke været en god vogter af min mund, vil jeg miste mit sind.

Det har at gøre med smerten af ​​tandregulering haunting mig mundtligt og også jeg havde en virkelig dårlig ting i mine tænder sidste år. Jeg havde en frygtelig bananfluen angreb, som lammede mig socialt, da jeg ikke kunne underholde nogen, mens jeg var vært bogstaveligt talt millioner af voksne fluer og larver. Jeg slog fluer på min arm og ville faktisk fange to af dem, i midten af ​​fluen sex, den ene inseminere den anden, da de fløj langsomt og tungt i luften over mig, deres flyvning sti bremset af den intimitet af loven. En flue formåede at byde ind i min næsebor og ned i mine lunger, og jeg kunne ikke gøre noget, men indånde det yderligere til stoppe følelse det bang mod min hals.

Jeg følte noget i mine tænder, men jeg havde ikke tid til at børste og tandtråd, så jeg forlod det. Jeg tænkte, jeg vil tage sig af dette i et lille stykke tid. Jeg behøver ikke at beskæftige sig med dette nu. Jeg følte den lille ting der, men jeg gjorde ikke noget. Partikel løsnet sig og flød omkring min mund for en tid, men derefter gik tilbage ind i rummet mellem mine tænder. Jeg følte det, og til sidst fangede jeg det med min tunge og sætte det på min finger for en kort inspektion, en af ​​de hurtige kontroller, hvor man udlede, hvad det er, før de sluger det. Det var en bananfluen.

3 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Jeg ønsker virkelig, jeg ikke havde læst denne ene. Jeg er nu befængt med den frygtede bananfluen fast i dine tænder historie. Sommetider dit liv er som en Stephen King roman. Jeg vil sige mere, men jeg nødt til at gå floss nu.
  Ok, jeg er tilbage. Nej vent ... Jeg burde tandtråd nogle flere! Men selvom jeg kan have bananfluen mareridt i aften, jeg stadig nyder din skriftligt og vil forsøge at holde op med din blog, som jeg plejede. Jeg arbejder på Bridge Pavilion (en gave shop for Golden Gate Bridge), og jeg er udmattet efter at have afsonet folk fra hele verden for otte timer. Men jeg kan lide det. Jeg ville ønske du kunne være her for 75-året for Golden Gate Bridge, alle San Francisco kommer nødder over det. Når du gør det tilbage til SF jeg håber, jeg kan gå se dig !!

 2. er, at ligesom at finde en fast, sort pubeshår i din tempura ?? hvis min bambus kurv havde været fyldt med pik i stedet soba, det kunne have været en buffet. men det var en landlige omgivelser fjernet fra oralsex. fnysende bananfluer - er, at ligesom en k-hul?

  tak så meget.

 3. Jeg havde et overbid som et barn, men vi var fattige, så min far tog mig til en specialtandlæge skole. Jeg havde fire tænder trukket, og de skubbede resten af ​​mine tænder hårdt tilbage ind i mit ansigt. Efter fire år, da seler blev fjernet, jeg dybest set lignede jeg havde ingen tænder, fordi de blev skubbet så langt tilbage. Min næse bøjes til den ene side. Min hage (allerede lille før) blev nu for alvor forsænket. Jeg kiggede mere mærkelig end før seler.

  Her er noget, jeg har lært for nylig: Under mine tænder skubbet så langt tilbage gav mig obstruktiv søvnapnø. Jeg har altid undret mig over mørke rande optrådte under mine øjne efter de seler var på. Det var fordi jeg holdes vågne op i løbet af natten, da jeg ville stoppe vejrtrækningen under søvn. Konstant afbrudt søvn forlod mig træt og deprimeret. Instinktivt, ville jeg altid følte noget var gået galt med mig efter de seler, men jeg har aldrig forstået, hvorfor, indtil for nylig.

  Nu apnø er så slemt, hvis jeg falder i søvn på min ryg, min hals lukker op med højt støj og jeg vågner.

  Jeg ville ønske, de havde forladt mig alene. Jeg havde ingen problemer med overbid.

Efterlad et svar