SinuPulse

Naturligvis dette blev skrevet måneder siden og har lige oprettet nu. Bare så du ved - jeg ved det ikke er jul!

I dag er en særlig dag, fordi dens den underlige ugen mellem jul og nytår, der traditionelt en langsom tid for alle undtagen måske returneringer / udveksle afdelinger i butikker, og hver dag er i denne uge betød at være afslappende og foryngende og til din fornøjelse og som forberedelse for det kommende år, så jeg startede min morgen lige med pilates og en god flugter med SinuPulse .

Den SinuPulse er ligesom en Waterpik fra 70'erne som mine forældre havde, som ville stråle vand i mellem tænderne angiveligt for at udskifte tandtråd, selvom jeg ikke kan forestille mig, det ville være lige så effektiv. Det ser ud som snor ville overmande vand, i det mindste i et spil af rock / papir / saks / snor / vand. Den SinuPulse er ikke for dine tænder. Det er for din næse, eller mere specifikt, for dine bihuler. Mine bihuler er bundløs og dyb. Der er masser af plads i dette ansigt. Det gør min stemme klangfuld og melodisk, som lydbølgerne hoppe tilbage gennem mine huler og ekko. Der er magt i disse rør, men sødmen er fra resonans i min store hoved.

Jeg er heldig, og også en smule tynget af det, fordi med den store lyd kommer det uundgåelige og det uundgåelige. Jeg er plaget af allergi, og til tider føles det som om der er vejrmønstre hvirvlende lige under mine øjne. Orkaner og regn og tørre sletter. Det er skiftende og omtumlede og smertefulde, men det er mit liv. Min næse liv. Jeg lever det.

For at klare, der er medicin, som jeg tager på bedste beskub og ineffektivt, men jeg finder mest lindring i mekaniske løsninger og det er her den SinuPulse kommer ind. Jeg var bange for at bruge det først, bliver kun lige introduceret til neti pot, som er kontroversiel i sig selv. Jeg har haft ulige Neti Pot erfaringer også, hvor saltvand jeg plejede at skylle min næse kom skyde ud af mine tårekanaler i stedet for det andet næsebor. Jeg følte ligesom en utæt haveslange og spekulerede på, om jeg kunne vikle mig med gaffatape.

Den SinuPulse er ligesom neti pot på steroider - eller måske crystal meth. Det gør en kraftig støj og bogstaveligt skyder en hård strøm af vand op i sinus og det gør ondt i starten, men så det føles godt, og derefter ting, der er indgivet deroppe få forrykke sig og rent faktisk kommer ud, og du kan ikke tro, hvad der var op der.

Jeg har normalt det sat til 8, men det vil gå til 10. Jeg ønsker ikke at tage det op til 10 endnu. Jeg ønsker et sted at gå, i min nasal tærskel. De sidste to dage har jeg brugt kold saltvandsopløsning, som kulderystelser min hjerne og føles som en is hovedpine, men på en god måde. Kulden synes også at gøre bihuler snøre eller spile eller hvad bihuler gøre, så flere kommer ud, hvilket er uhyre tilfredsstillende og fuldstændig modbydelig.

Mit hus har gamle VVS og min badeværelse sink er den ældste af alle. Der er en lille trådkurv over afløbet til at sikre intet fast vil gå derned og da jeg boret på det ene næsebor med sinupulse et kæmpe tot af faste, hårde slim kom ud af det andet. Den gik ind i trådkurv og effektivt kan lukkes afløbet, vasken fyldt op med kold saltopløsning kortvarigt opvarmes af min næse. Jeg kunne ikke tro, jeg havde at i der, og når det kom ud det skide tilstoppet afløb. Jeg ville have taget et billede af det, men der er nogle ting, vi skal holde os til os selv.

4 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Sjove ting! Jeg har brugt sinupulse så godt og kan ikke tro, jeg var aldrig fortalt om denne ting. Jeg har brugt år på at tage døsige meds, som gjorde mit liv tåleligt men gjorde meget for at gøre mit liv bedre. Jeg tror det er, hvad vores sundhedssystem handler om at give lige nok lettelse at holde kunderne kommer tilbage, men ikke nok til rent faktisk at helbrede problemet. Tak for at dele dine personlige sjov oplevelse forhåbentlig andre vil få gavn af det. Elsker stedet.

  2. Hej skat, jeg foretrak at indtage meth. Jeg fandt det for hårdt på næsen. Du er sjov.

  3. Du er en sit-down standup er du ikke? Du gør mig LA (griner højt) ... så tak. Held og lykke med disse bihuler ... de er faktisk meget melodisk og klangfuld ... Jeg elsker dig. ps er det underligt, at jeg ikke ville have noget imod at høre mere om dine bihuler et stykke tid? bare for at finde ud af, hvordan de er ...

  4. Stor gennemgang Margaret. Netop modtaget min Sinupulse dag & ive også lige færdig med at bruge det! Sled det op til fuld gas, og bare gik for det! Straks føle sig bedre, en endnu større forbedring på min tamme lille neti pot! Ive lidt med Sinus problemer for Gud ved hvor længe og har haft alle de sædvanlige lort salver og operationer, uden at nogen af ​​dem er på alle gavnligt. Neti pot er nyttige, men går på min første brug, Sinupulse er et skridt op, jeg kan næsten lugte min laptop op kastede mine næsebor, dens så vidunderligt klare. Jeg håber, din stadig har succes med dit og livet er godt. Hej til Janice, Dan & Maradoll. JD

Efterlad et svar