Kriminalitet

Jeg har aldrig blevet arresteret, og det er virkelig slags et mirakel, virkelig bemærkelsesværdig betragtning af de beløb af dårlig jeg har gjort. Intet i vejen for at skade nogen, da jeg har skadet mig mest i mit forseelser, men lader blot sige, der er bibliotekets bøger stadig tjekket ud fra 70'erne, VHS bånd uvenligt unrewound - min svaghed låner og min undergang er på vej tilbage. Du må ikke låne mig noget, men måske dine ører og dine øjne for, men et øjeblik. Jeg er ikke en vendt tilbage, og hvis du kommer over til en potluck middag, og du forlader din favorit glas fad eller arvestykke Tupperware bag bare gøre din fred med det, fordi du aldrig vil se det lort igen.

Jeg vil ikke ligefrem stjæle, men hvis du uklogt tillade noget at falde i min besiddelse, så er det din skyld. Bare vide, at og holde styr på dine ting omkring mig. Det værste var, da jeg lånte en belastning på bøger fra en ven, og derefter vendte aldrig tilbage dem, og derefter ven bad om dem tilbage, som jeg burde have gjort det samme, men jeg sætter det ud og sætte det ud og sætte det ud og så min ven døde. Det var pludselig og det var uventet, og det blev fucked up, men jeg ser på de bøger nu, og jeg krybe på min egoisme og dumhed og hvad er så dum også er, at jeg aldrig læst dem.

Stadig dette ikke kurere mig af sygdommen på ikke at vende tilbage, hvad der er ikke mine. Mine grabby hænder og tomme hjerte går sammen om at begære derefter tage din lort. Jeg gør det fra folk hele tiden, men da jeg var lille, jeg gjorde det fra butikkerne.

Jeg var i en baby butikstyveri bande, der terroriserede det gamle udendørs indkøbscenter, der Stonestown plejede at være, før et tag blev lagt på det, og det blev omdannet til det, vi nu kender som et indkøbscenter. Lederen af ​​banden havde opfattelsen af, at hun kunne stjæle en trøje og returnere det bruger en gammel modtagelse af vagt det samme beløb som den sweater var værd og så bare tage pengene. Nu ved jeg, det er en dårlig idé for en million forskellige årsager, men dengang virkede det strålende. Jeg var den mindste en, så jeg blev sendt til den tilstødende smykker counter til at køre lidt af interferens og skabe en distraktion.

Den saleswoman kiggede træt og fortravlet og overvågede den anden pige bag mig stjæle sweater med keder øjne, da hun trak fløjl bakke efter bakke af guld armbånd til mig fra glasset montre. Hun lagde dem ud på disken og stirrede på pigen stjæle sweater så hårdt, at hun ikke mærke til mig trække en håndfuld guld armbånd fra bakken, og sæt dem ind i mit ærme. Jeg rettede min arm og fanget armbånd i min hånd, og derefter roligt gemt dem i forreste brystlomme min denim jakke.

Jeg gik omkring smykker tællere mere som min stumme ven med den nu stjålne sweater og den falske kvittering forsøgt at returnere den. Der var nogle uro og der var ingen, der udveksles penge og den tredje pige i denne børnenes organiseret forbrydersyndikat signalerede os alle til at forlade butikken hurtigt.

Vi fik uden for og et øjeblik var vi fri og det var ok, og vi var griner og bange og lettet, og dette blev meget kort levede som vi straks blev stoppet af to kvinder (min alder nu), der så meget som den berømte komedie duo French og Saunders. De blinkede deres badges og bad os om at komme tilbage i butikken. Vi blev taget i det allerhelligste af butikken, bag spejlvægge og medarbejdernes lounges og jeg blev adskilt fra de to andre, fordi jeg syntes yngre og svagere og lettere at bryde.

De spurgte mig, og jeg sagde, jeg ikke vidste noget, og jeg gjorde ikke noget, og at jeg knap nok vidste de piger, og at de ikke var i min klasse, og jeg ville bare hænge rundt med dem, og jeg vidste ikke, hvad de var op til, og jeg tror, ​​det er, når mine handler færdigheder sparket fordi kvinderne kiggede på hinanden og en nikkede til den anden, og de åbnede døren for at lade mig gå, og guld armbånd i forlommen på mine jeans jakke følte tung og varm, men de stadig ikke blev opdaget af detektiver, og jeg slap afsted med det - en temmelig anstændigt træk. Jeg var en rigtig levende smykker tyv, og jeg kunne ikke have været mere end 10.

De to andre piger blev smidt ned til politistationen og deres forældre havde at samle dem op, og de var i problemer ligesom alle caps problemer og endnu de ikke havde noget at vise for det. Jeg havde disse skinnende guld armbånd, der aldrig ville kunne bæres, fordi mine forældre ønsker at vide, hvor de kom fra, som vi havde ingen penge til den slags ting. Jeg ved ikke, hvor disse armbånd er nu, men jeg vil bære dem, hvis jeg gjorde. Måske nogen lånt dem.

3 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Elsker det - vi kunne have været partnere i kriminalitet, Margaret og Aimee, kriminelle bagmænd, kun jeg var i Sacramento! Jeg var psykisk tiltrukket af den Brachs candy ø, der var forrest i producere del af vores købmand. Jeg stjal de individuelt indpakkede karamel stykker og flødekaramel diske, mange, mange gange. Jeg kan ikke altid huske at blive fanget. Ved siden af ​​at skubbe i plastikfolie på jorden oksekød pakker på kød afdelingen, var dette mit foretrukne sted i Bilka! ; )

  2. Elsker det - vi kunne have været partnere i kriminalitet, Margaret og Aimee, kriminelle bagmænd, kun jeg var i Sacramento! Jeg var psykisk tiltrukket af den Brachs candy ø på forsiden af ​​producere del af vores købmand. Jeg stjal de individuelt indpakkede karamel stykker og flødekaramel diske, mange, mange gange. Jeg kan ikke huske nogensinde at blive fanget. Ved siden af ​​at skubbe i plastikfolie på jorden oksekød pakker på kød afdelingen, var dette mit foretrukne sted i Bilka! ; )

Efterlad et svar