Kriminalitet

Jeg har aldrig blevet arresteret, og det er virkelig slags et mirakel, virkelig bemærkelsesværdig i betragtning af de beløb, for dårlig jeg har gjort. Intet i vejen for at skade nogen, da jeg har skadet mig mest i mit forseelser, men lad os bare sige, der er biblioteksbøger stadig checket ud fra 70'erne, VHS bånd uvenligt unrewound - min svaghed låner og min undergang er på vej tilbage. Må ikke låne mig noget, men måske dine ører og dine øjne for, men et øjeblik. Jeg er ikke en vendt tilbage, og hvis du kommer over for en potluck middag, og du forlader dit favorit glas fad eller arvestykke Tupperware bag bare gøre din fred med det, fordi du aldrig vil se det lort igen.

Jeg vil ikke ligefrem stjæle, men hvis du uklogt tillade noget at falde ind i min besiddelse så er det din skyld. Bare vide, at og holde styr på dine ting omkring mig. Det værste var, da jeg lånte en belastning af bøger fra en ven, og derefter vendte aldrig tilbage dem, og derefter ven bad om dem tilbage, som jeg burde have gjort det samme, men jeg sætter det ud og sætte det ud og lægge det ud og så min ven døde. Det var pludselig og det var uventet, og det blev fucked up, men jeg ser på de bøger nu, og jeg krybe på min egoisme og dumhed og hvad er så dum er også, at jeg aldrig læst dem.

Stadig dette ikke kurere mig af sygdommen af ​​ikke vender tilbage, hvad der er ikke min. Mine grabby hænder og tomme hjerte går sammen om at begære derefter tage din lort. Jeg gør det fra folk hele tiden, men da jeg var lille, jeg gjorde det fra butikkerne.

Jeg var i en baby butikstyveri bande, der terroriserede det gamle udendørs indkøbscenter, der Stonestown plejede at være før et tag blev lagt på det, og det blev konverteret til, hvad vi nu kender som et indkøbscenter. Lederen af ​​banden havde forestillingen om, at hun kunne stjæle en trøje og returnere det bruger en gammel modtagelse af vagt det samme beløb som den sweater var værd, og så bare tage pengene. Nu ved jeg, det er en dårlig idé for en million forskellige årsager, men dengang virkede det strålende. Jeg var den mindste en, så jeg blev sendt til den tilstødende smykker counter til at køre lidt indblanding og skabe en distraktion.

Saleswoman kiggede træt og fortravlet og overvågede den anden pige bag mig stjæle sweater med keder øjne, da hun trak sig ud fløjl bakke efter bakke af guld armbånd til mig fra glasmontre. Hun lagde dem ud på disken og stirrede på pigen stjæle trøje så hårdt, at hun ikke lagde mærke mig trække en håndfuld guldarmbånd fra bakken, og sæt dem ind i mit ærme. Jeg rettede min arm og fangede armbånd i min hånd, og derefter roligt gemt dem i den forreste brystlomme min denim jakke.

Jeg gik omkring de smykker tællere mere som mit stumme ven med den nu stjålne trøje og den falske kvittering forsøgte at returnere den. Der var en vis uro, og der var ingen, der udveksles penge og den tredje pige i denne børns organiserede forbrydersyndikat signalerede os alle til at forlade butikken hurtigt.

Vi fik uden for og et øjeblik vi var frie og det var ok, og vi var griner og bange og lettet og dette blev meget kort levede som vi straks blev stoppet af to kvinder (min alder nu), der så meget som den berømte komedie duo fransk og Saunders. De blinkede deres badges og bad os om at komme tilbage i butikken. Vi blev taget i den allerhelligste af butikken, bag spejlvægge og medarbejdergrupper saloner og jeg blev adskilt fra de to andre, fordi jeg syntes yngre og svagere og lettere at bryde.

De spurgte mig, og jeg sagde, at jeg ikke vidste noget, og jeg gjorde ikke noget, og at jeg knap nok vidste de piger, og at de ikke var i min klasse, og jeg ville bare hænge rundt med dem, og jeg vidste ikke, hvad de var op til, og jeg tror, ​​det er når mine handler færdigheder sparket fordi kvinderne kiggede på hinanden og nikkede til den anden, og de åbnede døren til at lade mig gå, og guld armbånd i forlommen på mine jeans jakke følte tung og varm, men de stadig ikke blev opdaget af detektiver, og jeg slap afsted med det - en temmelig anstændigt træk. Jeg var en rigtig levende smykker tyv, og jeg kunne ikke have været mere end 10.

De andre to piger blev sendt ned til politistationen og deres forældre havde at samle dem op, og de var i problemer ligesom alle hætter problemer og endnu de ikke havde noget at vise for det. Jeg havde disse skinnende guld armbånd, der kunne aldrig blive slidt, fordi mine forældre ønsker at vide, hvor de kom fra, som vi ikke havde penge til den slags ting. Jeg ved ikke, hvor disse armbånd er nu, men jeg ville bære dem, hvis jeg gjorde. Måske nogen lånt dem.

3 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Elsker det - vi kunne have været partnere i kriminalitet, Margaret og Aimee, kriminelle bagmænd, kun jeg var i Sacramento! Jeg var psykisk tiltrukket af den Brachs candy ø, der var forrest i producere del af vores købmand. Jeg stjal de individuelt indpakkede karamel stykker og flødekaramel diske, mange, mange gange. Jeg ikke nogensinde huske at blive fanget. Næste for at skubbe i plastikfolie på hakket oksekød pakker på kød afdelingen, var dette min favorit sted i supermarkedet! ; )

  2. Elsker det - vi kunne have været partnere i kriminalitet, Margaret og Aimee, kriminelle bagmænd, kun jeg var i Sacramento! Jeg var psykisk tiltrukket af den Brachs slik øen på forsiden af ​​producere del af vores købmand. Jeg stjal de individuelt indpakkede karamel stykker og flødekaramel diske, mange, mange gange. Jeg kan ikke huske nogensinde at blive fanget. Næste for at skubbe i plastikfolie på hakket oksekød pakker på kød afdelingen, var dette min favorit sted i supermarkedet! ; )

Efterlad et svar