Den fyr er kinesisk

Jeg gik til en fest en gang på en stor berømthed hjem, smidt årligt med en anden stor berømthed, en slags en sjov fælles fødselsdag fest, som var hverken sjovt eller festlig heller ikke var der nogen samlinger i beviser. Det kunne have gjort ting værd eller i det mindste lidt mere afslappet. Der er noget meget underligt og anspændt, når du gruppe en masse kendte mennesker i et område. Normalt de virkelig berømte brug for hjælp, ofte en stor hjælp, og så disse begivenheder er sjældent om de berømte folk, men mere om deres handlere, der virkelig kan suge ilten ud af et rum. Ved enhver form for tykmælk eller Awards show eller showbiz, jeg kan mærke mine celler dør som de forsøger at sameksistere med alle de entourages og hold og plus ettaller og minus dem.

På denne affære, der var store, cirkulært anbragt skarer omkring hver fed navn ansigt, og så den berømte ikke så meget kommune med hinanden, snarere det ydre lag af hver gruppe omkring berømthed ville blande, men det var omfanget af den socialt samvær. Dette er min antagelse og vurdering af de fleste kendte folk. Det er en stor klynge af mennesker, den du kender i midten, mange du ikke ved omgiver dem. Ikke engang prøve, tror jeg. Du vil aldrig komme til centrum af denne Tootsie pop. Hvor mange licks? Jeg kan ikke tælle så højt.

Jeg blev overrasket over Tom Hanks, der kommer rundt om et hjørne, på egen hånd, selv uden Rita, da dette var aldre siden, da han var blot en enlig berømthed, helt uden satellitter. Han er en vidunderlig skuespiller, og en nice guy. Han fortalte mig, at han længe havde elsket min komedie og at det mindede ham om hans familie, da hans bedstemor eller oldemor eller noget grand i titlen var kinesisk. Da jeg så på ham igen, med denne nye information, og jeg kunne se det, og det var lidt chokerende at tænke på ham som asiatiske, næsten en skandale. Det var beslægtet med at komme ud af skabet, tror jeg. Kommer ud som asiatiske. Kig på hans øjne. Det er der alt i øjnene. dette var en big deal, og jeg glemte det aldrig. Jeg gå se hans film stadig den dag i dag i teatret, og jeg sidder tilbage og jeg nyder hans skuespil, og på bagsiden af ​​mit sind jeg tænker, "Denne fyr er kinesisk", og jeg tror, ​​jeg nyder ham mere på grund af det.

11 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Margaret, tak så meget for dette indlæg. Jeg er hvide udseende halvt japansk / halvt amerikansk, og nogle gange jeg føler, at jeg ikke kan repræsentere på grund af den måde, jeg ser. Men kulturel identitet går meget dybere end udseende, og det er rart at blive mindet om, at folk kan genkende selv ud over, hvad de kan se.

 2. Margaret, hvis man ser på hans wikipedia side, viser det sig hans far giftede sig med en kinesisk kvinde efter hans forældre skilt. Så han voksede op med en masse af asiatisk familie ting, synes det, men er ikke nødvendigvis kinesisk, etnisk set. Han er helt bay area.

 3. Kære Margaret,
  En lignende Phenom dukkede i mit liv for nylig, da jeg endelig så et billede af forfatteren Lisa See, hvis arbejde jeg har længe beundret. Her er denne rødhåret hvid dame alle repræsenterer som kinesisk og jeg "m tænker, hvem tror du, du er, og hvordan hænger det sammen? Godt, som sædvanlig, min dårlige. Efter at have læst hendes roman "On Gold Mountain" kommer til at finde ud af, hun blev født ind i en (på mange måder) meget traditionel kinesisk familie ... .who vidste! Hvis du ikke har læst det jeg stærkt anbefale det. En fantastisk historie om to mennesker fra vidt forskellige verdener mødes og efterlader en utrolig arv. En af mine foretrukne dele af historien btw, er, hvordan hendes store store bedstefar fik sin start som en amerikansk forretningsmand sælger ouvert-trusse til ludere i Sacramento i guld-rush år ... .Nu kinda toppe din interesse, ikke?

 4. Tak for deling! Som en halv-n-halvdel, kan jeg vedrører. Så Tom Hanks er "familie" ... .cool!

 5. Selv hvis han ikke er biologisk del-kinesisk, det er en dejlig historie, fordi det antages 'hvid / kaukasisk' som standard er så lumsk og hjælper med at slette mange forskellige mennesker. Medierne hjælper ikke åbenbart og film om virkelige mennesker bruger hvid / skinny folk til at repræsentere mennesker, der ser meget forskellige. Tak for deling!

 6. Bit af en lateral svar, men ophold med det ..there er en direkte parallel, selv om det ikke er kinesiske ..Jeg havde min ged kastreret, da jeg var bekymret over det at blive angrebet af hunde og kaldte det Marylin efter Marylin Manson ..because ligesom Marylin der havde en rib fjernet, så han kunne udføre felatio på sig selv min ged var fastsat ..so det skete, at jeg befandt mig forklare, hvorfor jeg havde opkaldt min ged Marylin efter denne rockstar med denne kvindelige navn ..happened at jeg rejser interstate og mødtes med en gotisk udseende mand, der havde bedt retninger i lufthavnen, som viste sig at være Marylin Manson ..what var chancerne for at møde op med en international superstar for mig ..Jeg tror den "hemmelige" er, at jeg havde fortalt, at historien så mange gange, det var en begivenhed, der var "tiltrukket" til mig .Jeg ikke fortælle Marylin om min ged.

 7. Tak for at dele dette. Jeg så en film om hans nyligt på flyet, en blid comdey hvor han rider en scooter meget, og jeg så det i den film omkring hans øjne ... Jeg spekulerer men afviste det som nogle keltiske throwback ... nogle mennesker har taget mig for at have chinese i mig, men min mor alwats sagde dens virkelig en irsk udseende ... men måske er der en kinesisk mand fron Goldfields Australien i familien efter alle ... Godt at vide Tom er en fin fyr også ... det kommer igennem ...

 8. Fantastisk indlæg! Nu du siger det kan jeg helt se de kinesiske øjne Tom Hanks. Hvor mange andre berømte mennesker har en etnicitet, som ingen mistænker? Jeg elsker, hvordan du beskrev entourages af berømte mennesker. Jeg sværger, hvis jeg nogensinde bliver berømt, jeg vil absolut ikke have et følge. Jeg er ingen speciel, og samtidig er jeg lige nogen berømt person. Det er derfor, jeg aldrig bede om autografer eller brun over berømtheder, som jeg har mødt. Jeg behandlede dem på samme måde. Alle er blot et menneske, intet mere.

 9. der er noget at sige til, at efter at genkende i hvilken grad nogle idioter i mit liv havde absolut foragt for eventuelle forbindelser - tilsyneladende noget uden for deres norm eller standard ... .. især eventuelle asiatiske relationer jeg kan have haft, men måske det forklarer, hvorfor det er svært at tage nogen nyheder alvorligt efter et udstillingsvindue for udtalt uvidenhed over 15 år. medmindre naturligvis, du kan lide crack hoveder og pædofile. tak for humor og hæve en stor punkt.

 10. Ikke at du nævner det, synes det så indlysende. Han ser lige så asiatisk som mange af mine 1/2 og 1/4 asiatiske venner. Jeg tror ikke, at han er kinesisk kin blot gennem ægteskab.

  Cool stuff.

Efterlad et svar