6 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Jeg ville ønske jeg var som dig ... ja selv det ... ok, men måske ikke det, men stadig kan lide dig ...

  2. Jeg har altid holdt dine synspunkter i den højeste beundring og respekt. Den "Fuck It" Kost er ingen undtagelse.

    Jeg har aldrig haft nogen særlige kropsbillede spørgsmål, men så mange af mine venner, fyre og piger, har. Jeg ønsker at sende dette til alle jeg kender.

    Du er et fyrtårn af rationalitet i en stadig mere irrationel worldd. Jeg rejser ny forkful af New York cheesecaake til dig. :)

  3. Det oprindelige indlæg var så inspirerende for mig, jeg har ikke kun delte det med næsten alle, jeg kender, men det har også hjulpet mig til at tabe næsten 80 pounds. Enhver, der spørger mig, hvordan jeg gjorde det, jeg altid fortælle dem at læse 'The fuck det Diet. «

    Tak, Margaret!

Efterlad et svar