North Georgia

Forår i det nordlige Georgien ser mange motorcyklister, op på 400, vævning i mellem trailere og autocampere som den lyse sydens sol bryder gennem skyerne. Det er første gang, de fleste har haft deres cykler ud i måneder, og de kan ikke vente med at komme derud, til stor ærgrelse for det lokale politi, som nu har anlagt en nultolerance over for motorcykler. Hvis du går bare én kilometer over hastighedsgrænsen, vil du få trukket over og sandsynligvis gå i fængsel, indtil dommeren kan få tid for dig at gøre dig gøre tid, og han bedre ikke være i stand til at se dine tatoveringer, når han gør.

Jeg har ingen planer om at gå hurtigt her eller hvor som helst, og jeg stadig drømmer nogle Harley drømme, selvom jeg i dag hoppende sammen på en dobbelt sport maskine, min første. Med sine høje fendere og knobby dæk, sporty linjer, der krydser dens marineblå chassis, jeg føler mig som en 14-årig dreng. Selvom jeg har kørt i et par måneder nu, jeg kun lige fået begrebet ruller ud på gashåndtaget. Du behøver ikke bare åbne den, du lukker det også. rulle på gashåndtaget, roll off det. gå, gå ikke. Det er ligesom det. dette er the missing link, der havde mig lurching længe i min avancerede nybegynder status. Måske er jeg mellemliggende nu at jeg har regnet det ud.

Det forrygende varmt udenfor, men det vil ikke vare længe. Denne varme er et midlertidigt fix, brændende vandet væk fra vejene i dampende linjer. Jeg kunne ikke fortælle dig, hvor jeg fandt den tro at ride i det uforudsigelige kaos af begyndelsen af ​​marts her. Årstiderne kæmpe for dominans, som de ændrer sig, en i stand til at give slip, og den anden kommer på for tidligt for komfort. Jeg forstår behovet for kirker og bedehuse, der sidder overskrævs hinanden i sirlige rækker, som folk her gå til Gud om hjælp med vejret. Er der en tornado kommer? Gud kender kun.

Jeg rider nu i en ny tilstand, endnu et liv, der er en gentagelse af en gammel en. Jeg kommer hjem til Georgien som jeg kommer hjem til Californien, da jeg kommer hjem til London som jeg kommer hjem til overalt jeg har været hver aften. For mig motorcykler giver mening, fordi jeg ønsker at bo i bevægelse, alle mine ting med mig, behændigt gemt og skjult, pakket op og bevægelig, going strong.


8 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Det er meget det samme for dine ikke-motoriserede landsmænd i Atlanta. Jeg er en, der ikke kan overholde den kolde, så jeg gemme min cykel væk for vinteren. Jeg ser frem til at ramme de stier i næste uge, forhåbentlig, hvis vejret holder - men som du siger, kun Gud kender.

  Og som en, der pendler på 400 til arbejde (forpulede Alpharetta betjente, alligevel), kan jeg ærligt sige, jeg har ingen idé om, hvad man skal gøre for at opnå at blive trukket over. Folk kører opad på 90 hver dag til ingen tilsyneladende syg effekt. Så igen, de er ikke på motorcykler.

  Men politiet, åh de er. Fuckers.

 2. Hvor er denne "forrygende varmt" vejr, som du taler? Daglig høj er 50'erne og 60'erne her i nord GA lige nu. Og du stoppe tilegne sydlige kultur. Venligst.

 3. Ruten op gennem Blairsville til Vogel State Park er virkelig rart, men du måske ønsker at bruge en anden end en Harley cykel. De får temmelig opfarende om støjniveauet og kan billet dig.

  Der er en stor rasteplads nær Blood Mountain vandrestier, og en god restaurant kaldet Annes (?) Ved floden videre forbi Vogel. Enjoy!

 4. Åh for kærligheden til _________! Beskrivelser af motorcykel forlystelser gør mig snurre og ønsker ..... At ride baby! Jeg kan godt lide at køre i korte ærmer og converse, føler vinden og solen over mig. Jeg spytter på fare, medmindre jeg rider ud af byen, så jeg geare op. Lev at ride en anden dag Cho!

 5. Pingback: Rat Pack Parodiere
 6. Du er mit idol på alle måder. Jeg er så kløe at få en cykel lige nu, at jeg ikke kan holde det ud.

Efterlad et svar