CNN - I Amerika

På YouTube, teenagere spørger verden: Er jeg grim?

Komiker, blogger og selvudnævnte stemme "selvtægtsmand feminisme," Margaret Cho har været åbenmundet om at overvinde sin egen krop spørgsmål.

I et indlæg på sin hjemmeside , fortalte hun teenagere at tage videoerne ned: "Du behøver ikke folk til at fortælle dig hvor smuk du er på der. Du behøver ikke at sætte dig selv i stand til at blive dømt på den måde. Du er bedre end det, og du fortjener det bedste i livet. "

"Jeg forsøger at nå ud til unge gennem blogging, gennem min standup comedy og lad dem vide, at de er perfekte som de er," Cho nylig fortalte CNN. "Jeg vil ikke have dem til at vente 'til de er midt i 40'erne til at indse det, fordi du spilder hele dit liv tænker, at der er noget galt med dig."

1 Kommentar.

  1. Margaret Cho er den bedste. Hun fortæller det som det er <3 Stor fan! :)

Efterlad et svar