F-ordet

Glem ikke, at Karl Lagerfeld har en historie for at sige lorte ting om kvinders kroppe - som denne klassiker:

"Ingen ønsker at se kurvede kvinder. Du har fået fede mødre med deres poser chips sidder foran fjernsynet og siger, at tynde modeller er grimme. "

Det er den fornærmelse af oversigten, ikke ordet "fedt", men det er svært for mig at høre og bruge det ord uden at alle bagagen er forbundet med det, fordi det er et ord, der forsætligt er brugt til at såre mig og ikke været en nem ting at befri det af sine intense konnotationer.

Det er ligesom en kniv. Er det vil skære dig eller er det vil smør dig op? De første 1000 gange det skærer dig og så du kommer til at være på vagt over for det smøre dig op, fordi det gonna føler sig som en klippe, og du kommer til at bløde uanset hvad. Dens en ufrivillig følelsesmæssig reaktion, som jeg ikke kan kontrollere. Jeg ønsker at styre det. Hjælp mig med at få den under kontrol.

Jeg har dårlig historie med det. Jeg fik kaldes fedt, da jeg lavede All American Girl og jeg spiser ikke efter, og endte på hospitalet, min nyre mangel på 24 år. Jeg udviklede også en mislyd, og stadig have dårlig lort min krop ikke vil glemme fra den tid. Hændelsen nemt at skære mindst et årti fra min levetid. Jeg var helt rask før. Jeg har nu, til at være en meget mere forsigtig.

Jeg husker telefonopkald levende.

Producenten var min gode ven. Hun blev rad, en sjov gal. Hun kom til min trailer i hemmelighed, og vi røg cigaretter, hvor hendes børn ikke ville se eller lugte det. Jeg virkelig elskede hende - jeg tillid til hende. Jeg havde brug for en som hende dengang. Du har brug for jeres kvinder omkring dig til at holde dig sikker. Jeg var ung og bange, og jeg ville bare et job for fanden. Jeg var kun forsøger at arbejde.

Hun kaldte huffing og puster og siger, at "din ...... .body ....... var bare toooo ...... dit ansigt ....... Den ... ..fa..t ... .. du er alt for fedt. Du er bare så fedt, vi kan ikke gøre det. Du er alt for fedt, og vi er nødt til at gøre noget ...... du nødt til at gøre noget ved det. Noget. ", Og jeg følte, at jeg skulle dø, og jeg næsten gjorde. Det var uden for min kontrol, og næsten 20 år senere er jeg stadig fuldstændig ødelagt af nogen negativ vurdering af mine eller enhver kvindes krop. Det er ikke bare mig, jeg bløder, når jeg skåret af dette ord, det er alle. Jeg føler for hele verden som jeg føler for hele verden.

Jeg giver andre mennesker for meget magt, fordi jeg ikke kan se den anden vej eller trække det ud eller ignorere det eller overveje kilden. Jeg overreagere fordi det er min natur, men mindst det er temmelig poetisk. Hvad er fantastisk er, at jeg rent faktisk kan grine af det. Det gør jeg virkelig.

Jeg griner tænker på, hvordan dum Karl Lagerfeld føles og hvordan han har set, at tale den måde, han gør om kvinders kroppe er værre for hans virksomhed, end han nogensinde havde forestillet sig. Jeg griner tænker om ham svede hans ord og forsøger at ventilator, der frygter sved væk.

Jeg er stadig boykotte Chanel, ha! Som om jeg havde råd til noget, de sælger alligevel !!! Hhahaha. Det er også grim. Chanel lort er bare grimme. Hvem giver en fuck om dyner? Hahahahhaahah kneppe Karl og kneppe Chanel. Og fuck mennesker, der forsøger at fornærme kvinder ved at kalde dem fedt. Rend dem alle. Hahahahahahah.

Jeg forsøger aktivt at genvinde ordet fedt. Jeg forsøger aktivt at få det bedre. Men jeg har en sygdom, der er dødelig kræft eller AIDS. Anoreksi dræber. Bulimi dræber. Jeg er stadig syg. Jeg er i remission jeg gætte, men virus lever i mig. Hvilende for nu. Men det er der.

Jeg ønsker at uddanne folk om min sygdom. Det er forårsaget af uvidenhed og afslappet grusomhed. Jeg ønsker at stoppe spredningen af ​​min sygdom.

Folk tænker de kan sige, hvad de vil om kvinders kroppe og tænker de vil ikke blive holdt ansvarlig? Nej, jeg vil ikke have det. I wanna være ligesom Fatgirl !! Du kunne skinne en stor stretch mark i himlen, og jeg vil komme susende gennem natten på min motorcykel til at sparke nogle douchebag røv!

Hvis du tror du kan afvise vores skønhed og nedgøre os, du skal bare vide, sige, hvad du vil, men jeg vil gøre du spiser dine ord. Fatgirl kommer til dig. Na na na na na na na na FATGIRL !!!!!!

Og hvad med en anden FUCK DIG Karl Lagerfeld

HAHAHA

34 kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Nå, jeg skulle til at springe morgenmad, igen, men jeg ville føle sig temmelig fjollet om at gøre det nu. Tak.

 2. Fantastisk indlæg - og jeg vil bære "Na na na na na na na na FATGIRL !!!!!!" med mig overalt, for evigt. Awesome.

  Nu er denne fedt piges tager hendes fede røv mavedans, og vil være fabelagtig.

 3. "Stige over det? nr. jeg skal nok blive her og sparke din røv "Amen, søster !! Jeg skal nok stå der med dig og sparke nogle røv også. FUCK DIG LAGERFELD er rigtigt.

 4. Jeg elsker dig Margaret! Jeg elsker at du står op til en ** huller som Karl hvad fanden hans navn var. Folk som ham gøre mig lige så vanvittigt som de idioter som Mitt Romney, der ønsker at bede væk homoseksuelle! Dumhed og intolerance kører grasserende disse dage gør mig vil gå postal tider! Brava og tak fordi du er dig, fordi du er awesome!

 5. Du minder mig om at vokse op og høre folk kalder mig fedt på grund af en rund asiatisk ansigt. Jeg kan huske, at vide at forlade bordet, fordi jeg havde en portion, og jeg var for fed for to. Jeg kan huske at være vågnet op på 6 am til at køre omgange, fordi jeg var den eneste fede dreng i min familie. Jeg husker de samme drenge, der udløste mig på gangene i skolen alle spørger mig ud på den samme dag, da jeg mistede 70 pounds ved at stikke min finger ned i min hals og gør mig syg igen og igen. Det vil altid være en kamp for mig at kigge i spejlet, men i det mindste er jeg rask. Og jeg vil aldrig købe Chanel enten. Du skriver altid præcis, hvad jeg har brug for, og når jeg har brug for det.

 6. Karl Lagerfeld er en microwaved bagt otato. Han har brug for at lukke den op. Jeg er fed, smuk og en plus mellemstore skønhedsdronning! Fat Girl kommer, og hun skal nok piske din røv!

 7. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor folk kalder dig "fedt." Jeg har kurver, men hispanic folk er meget stolte af deres kurver. Jeg hader, at det generer dig, men det er forkert af mig at sige, da jeg ikke helt kan forstå, hvad du går igennem. Alt jeg ved er, at ingen ved, hvad de taler om. Fedt, mager, gennemsnitlig ... det er alle fint! Du er fantastisk! Venligst holde at være en rollemodel for alle dine fans og sparker Æsler de dumme haters. Du har dine funs og venner, der er ligeglad med hvor du ligner!

 8. OK, jeg er nødt til at komponere selv og stoppe griner. fatgirl..lol ... Ingen bør blive mobbet i at tabe sig. Ingen bør føle sig flove over deres krop, uanset hvor de er på fedt, gennemsnit, eller tynd. Fix skinny mennesker får lort også for at være for tynd. Det er virkelig gør ondt dybt ned, knepper med din psyke og sænker dit selvværd, og du kan begynde at udvikle et forvrænget kropsbillede, hvor du er tynd, men når du ser i spejlet, du stadig se fedt. Det er fucked up !!

  Seriøst fuck det fucker Karl.

 9. desværre den første ting min bedstefar sagde til mig denne Xmas, efter år for at være fra hinanden, "Wow Amber man kunne tillade sig at tabe nogle vægt." Det ødelagde hele min dag. Jeg spiste kun én portion herlige fedt fyldte mexicanske retter familien gjort og undgås helt min favorit æbletærte. Min tante trøstede mig på FB, da hun ikke deltage, siger "Det er old school mandlige kvindehader lort. Du har en krop, du er en sjæl. "Jeg er buttet. Nogle gange jeg elsker mig, og nogle gange jeg hader mig.

 10. Fatgirl helt brug for en hær bag hende, også ... Jeg kan se du har frivillige allerede plus mig selv!

  Jeg har været overvægtig hele mit liv, og folk har været fuldkomne lort om det, der handler personligt fornærmet, som om jeg går rundt og sparke hvalpe. Som om jeg ikke i min formodede ansvar for at være æstetisk tiltalende for tilfældige røvhuller. Nå, fuck det støj. Jeg er fed, og det betyder næsten intet om, hvem jeg er som menneske. Jeg er fed, og for et stykke tid nu har jeg nægtede at lade folk gøre mig føle sig dårligt eller skamme sig på grund af det. (Det betyder ikke, jeg ikke stadig slå * mig * op over det, men det er stadig et arbejde i gang.)

  Nogle af mine favorit nogensinde videoer om selvaccept blev foretaget af Joy Nash på YouTube. Jeg ved ikke, om jeg kan poste links her, for at de betragtes som spam, men "A Fat Rant" og "Staircase Wit" er awesome. Jeg anbefaler dem til alle, der verbalizes føler selvbevidst om deres vægt.

  Tak for at tale ud, stående op, sig ikke lort fra nogen viktoriansk bedemand udseende weirdo. Dette fedt chick værdsætter det.

 11. Jeg plejede at se på ting som mit lår eller boller og hulke fordi jeg følte fedt og derfor ikke godt nok, men du har gjort mig bedre om min krop lige siden den første dag, jeg opdagede, hvem du er Margaret. Tak.

 12. Jeg er en tyk pige. Jeg er en smuk pige. Jeg er et godt menneske.

  Fedt ≠ Ugly.

  Fat ≠ Bad.

  Jeg er fedt. Jeg er smuk og god.

 13. Tak. Tak for at eje din vrede, din styrke, og din skønhed. Med hver blog, du skriver, finder jeg mig selv i den besynderlige situation at læse mine egne tanker og følelser, uden at have skrevet dem. Mine egne ord svigter, når det kommer til følelser. Jeg sprutte med uartikulerede raseri, når de konfronteres og sygeplejerske gabende sår, som folk efterlader med deres betændt had, så jeg takker dig for at tale op og ikke kun taler, men råben tilbage. Kærlighed, Jolene

 14. Det er mere som det !! Karl Lagerfeld er en røv og fortjener at blive holdt ansvarlige. Fatgirl. Jeg kunne visualisere tegneserie, da jeg læste det. Det er sjove! Men du har brug for et logo for Fatgirl. Det kunne nemt være navnet til din næste stand-up tour. Når jeg tænker på de kvinder, der døde på grund af anoreksi Karen Carpenter kommer til at tænke. Sikke et spild !!! Vores kultur er så besat med lort, med ting, der ikke skide sag, mens vores verden går til helvede. Det er helt sindssygt. Og Karl Lagerfeld er et godt eksempel på denne sindssyge.

 15. Jeg kan godt lide mine piger buttet og buttet. Alvorligt. Jeg tror ikke, skinny piger er, at attraktive alligevel. Men hvis du er overvægtige eller fede, det er en anden historie. Du har min opbakning!

 16. Men du behøver ikke få mig forkert. Hvis du er en kvinde bør du ikke basere dit selvværd på hvad en fyr tænker om dit udseende. Nogle fyre synes skinny piger er attraktive, nogle gør ikke. Så det er subjektivt, men dit selvværd ikke er.

  LOL, jeg er en fyr, så hvorfor siger jeg dette !! Ikke desto mindre det skal siges.

 17. Jeg elsker den måde enhver kritik af modebranchen fra en person, der ikke model tynd bliver lukket ned med noget i retning af: "Åh, du er bare jaloux, fordi du er fed." Tilsyneladende hvis du er over en vis vægt, du ikke kan have en mening om mode eller sundhed eller organ problemer, fordi du bare så spist op indvendig med bitterhed, kan du ikke tænke klart. Jeg havde en ven temmelig fortælle mig, at når jeg klager over, hvordan du kun se én kropstype i magasiner og annoncer.

  Nu ved jeg ikke købe ind i "rigtige kvinder har kure" lort. Alle kvinder er rigtige kvinder, uanset deres størrelse, og vi har fået til at stoppe lade samfundet pit os mod hinanden. Men det er en trist kendsgerning, at vi stort set kun se én kropstype på mode. Og så har du Lagerfeld tænker han har ret til at kommentere på en andens størrelse eller fortælle H & M bør de ikke gøre sine designs større end en vis størrelse. Han er en tossmungous tosser fra Tossville.

 18. Fatgirl hær - jeg er i Det er helt sikkert, at ordet bliver brugt som et angreb, en nedgørelse, og startet for så mange af os, når der var virkelig meget lidt, vi kan gøre ved det, de fleste af os var små piger, når vi. blev først kaldt fedt, hvordan var det vores skyld? Og alligevel så mange nu kæmper enten sulter os selv syge eller raser mod verden og "spise" vores vrede. Min psykolog endelig ramt det, da hun sagde, at min spise var et stort "fuck dig" til verden. En stor fuck you bedstefar kaldte mig fed, da jeg var ikke en stor fuck you til de gennemsnitlige drenge i skolen, en stor fuck you til dr, der troede, at sætte en 9 års gamle på en streng diæt var en rigtig god idé. Kom forbi vrede er stadig et arbejde i gang, så jeg høre din smerte og vrede og føle din smerte også, for dig og for os alle.

 19. Grimme, gamle mænd med bleget, kam over ponytails, mandarin spray tan og dårlige læbe injektioner får ikke at fortælle mig, hvordan skal se ud.

 20. Karl siger, hvad han gør, fordi inderst inde er han meget usikker. Det er derfor, han bærer solbriller også kan han ikke konfrontere andre. Han er en bange lille dreng, der har fået lov af andre til at blive elitær, fordi det er en klub, hvor de kan alle føle sig trygge.

  Han er vi.

 21. Herregud, ligesom Karl Lagerfeld kan dømme nogen ved deres livssyn. Chanel piger alle fint, landingsbane viser alle gode, 16 år gamle model piger catwaking i mormors kjoler? saftigt! Men da den ene sidste pige forsvinder ind i backstage Du ved, du er nødt til at lukke computeren, ja ned, efter det? der hun kommer cunty Karl, der er bare så skide gammel og fornægte det hver skide sekund. Valentino kan være gammel og misbruger selvbruner og næ, men han siger aldrig sådan cunty ting.

 22. okay for en, er jeg også en koreansk kvinde, og har beskæftiget sig med nogle af de kampe, du behandlet i din barndom ... og forstå de effed op forventninger, der kommer med at vokse op i den koreanske kultur. For én, holde gør hvad du laver. Jeg er forelsket i din skrivning, og selvom du selv indrømmer, at det ikke er den mest hensigtsmæssige eller smagfuld på tidspunkter, din fantastiske færdigheder og evne til at udtrykke dig gennem denne kunst bare helt retfærdiggør det hahaha. Og også, jeg forstår dig behandlet med Fix af mobning om dit billede, men alvorligt ... jeg ser på dine billeder og se dine videoer, og du virkelig ikke fedt. Ikke engang tæt på.
  Du er normal. Du er perfekt. Du er smuk. Du er præcis den måde, du skal være. Jeg håber virkelig, en dag, at alt og noget sagde at skade eller såre dig betyder absolut intet ... fordi de virkelig ikke, og de ikke bør.
  al min kærlighed og velsignelser,

  Erin.

 23. og PS, dette er en CURVY koreansk kvinde med alle hendes ambition og indsats indstillet på at være en del af modebranchen. Det er rigtigt. Smukke, succesfulde, kurvede koreanske kvinder FTW.

 24. Tak så meget for at skrive dette. Deres rå ærlighed er ... Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Tak for tillidsfuld os.

  Bliver asiatiske fra Asien, jeg faktisk finde det meget mere behageligt at være her. Når jeg går hjem, har jeg alle, og deres onkel fortælle mig, jeg har brug for at gå på en diæt og tabe sig, herunder min far, og tilfældig fremmed bedstemødre.

  En anden ting, der ramte mig fra at læse dine ord er, at jeg skammer mig over alle de øjeblikke, når jeg siger onde ting om "berømtheder" på internettet. Jeg tænkte ikke, dels fordi alle gør det. Vi glemmer, at "berømtheder" er også mennesker.

 25. Tag et kig på Jenny Rivera, DIVA. SE-selskabet har en glorværdig stemme, store børn, en fabelagtig liv, og er stadig "en kvinde af folket" med bestemte følelsesmæssige forbindelser til tjenestepiger, sekretærer og viceværter. Ingen giver en damn om hendes vægt. Dens ony de dumme gringos der tanker om tynde kvinder. Udseendet mafia bestemmer hvad kvinder sould ligne fordi det smigrer mandlige machismo og gør dem tonsvis af penge. Dens en fidus, beind hvor der skjuler en totalitær mentalitet.

 26. Hey Smukke tyk pige,
  vi elsker dig så meget. Alle kvinderne i min familie elsker dine følelser. Tak for revner os kæft !!!!! Da jeg så din stand op på UCSB jeg næsten besvimede af grin - du ca Razy! Kom tilbage venligst, og gøre din stand op!
  Og kneppe nogen skubber mager, og høje hæle! Det er 2-12!
  Glad Vib ... Jeg mener Valentinsdag!
  XO

 27. Tak sooooooooo meget!

  Du gjorde en forskel. Du har virkelig rørt mig.
  Jeg er glad for, og samtidig være en fransk gal, jeg kom til at kende din vittig ånd. Først et par år siden, jeg kom på tværs af "Fuck det Kost Manifest". Så jeg har set dig på Drop Dead Diva ... og i aften, via en anden blog, har jeg opdaget din pulserende indlæg.

  Måske bare når jeg havde brug for de fleste (Im forsøger at komme ud af en godt forankret fortid EDS)

  Livet virker på magiske måder, nogle gange.
  Tak.

Efterlad et svar