Nosebleeding

Da jeg var en lille pige, havde jeg et problem med næseblod. Det var ikke nok, at jeg allerede socialt lemlæstet, er underlig og halv-vildtlevende og uhyggeligt tynd og af en slags fisk aromatiseret superimmigrant bestand at selv at blive født her havde ingen effekt på, jeg måtte også voldsomt bløder fra min næse uden advarsel eller grund, bloodying polyester hånd-me-downs og kjoler min mor gjorde og orange baretter, der gjorde mig til at ligne en lille dekorative græskar og buster brune sko og lille skrivebord / stol kombinationer og jungle fitnesscentre og brun papirpose dækket skolebøger og endda andre børn (!).

Nu indser jeg, det var fordi selv da mine bihuler var tør og slidt og betændte fra den uhyrlige mængde støv ville jeg trække vejret på den konstant under byggepladsen af ​​mit barndomshjem, men lægerne i 70'erne ikke rigtig tænke på farerne ved støv og vi havde begrænset penge til kontor besøg og forebyggende medicin. Det ville ikke være indtil jeg var godt i min voksenalderen, at jeg ville opdage neti potter og Sinu-puls og inhalatorer og nasale steroider og velsignet loratadin og udvikle en lidenskabelig had-kærlighedsforhold med prednison.

Så for de fleste af mine formative år, jeg bare blødte ud af min forpulede ansigt. Jeg kunne fortælle, når det begyndt, kobber øre kløende sive der ville starte ned på bagsiden af ​​min hals først. Jeg kunne smage det, og jeg kunne lugte det, og jeg vidste, at det foregik igen, og jeg kunne ikke gøre noget for at stoppe det. Jeg ville optimistisk forsøge at bare vippe hovedet tilbage og lade blodet til bare flow uafbrudt ned min hals, og hvis jeg kiggede i spejlet kunne jeg se bagsiden af ​​min mund fylde med rød, min tunge brun fra spyt blandes med det . min vision var godt nok dengang, at jeg kunne se blodpropper udvikle og glide tykt ned i mit spiserør, og jeg slugte dem spændt, ikke ønsker nogen at endnu en gang har været vidne til min blodige våde masser af elementære skole papir håndklæder, som havde en konsistens så grov at hvis du blæste næsen på dem, ville de tage hele dit ansigt ud med det.

Der var også mulighed for at sætte vatkugler op næsen også, men disse var så ubrugelig som slanke regelmæssige tamponer, da jeg ville komme til at finde som teenager. Jeg bløder ud af min krop hårdt, uanset hul det sker at være. Måske fordi jeg er mere levende end alle andre.

Min mor græd over det, og lærerne var bekymrede, men ikke alt, bekymret, fordi dengang kropsvæsker ikke var så atomically tabu, som de er nu, og så var det mindre af en biologisk fare og mere af en bio-besværet og endelig lægen sagde, at det skyldtes chokolade, som var ulige, fordi jeg som barn næsten forbrugt det, men begrænsningen fra, hvad der ville blive min favorit fødevarer af alle lukkede min hengivenhed for det. hvordan kunne den lækre uddrag fra en herlig bønne, blandet med mælk og sukker og nødder og karamel og karameller og hvad andre fantastiske stof anrette sådan ravage på mine næsebor? Det syntes umuligt og forfærdeligt og da jeg først fortalte jeg var forbudt at spise chokolade Jeg kunne ikke tro det.

Jeg ville stå uden for en slik butik om en blok fra skole på den anden side af en ildevarslende vejkryds, hvor en ældre pige fra min skole var blevet dræbt i en bilulykke. Det var en ubevogtet fodgængerovergang uden stoplys og dårlig sigtbarhed med buske på gaden, der var præcis en 10 år gammel pige højde og så det var en meget reel dødsfælde for mindreårige fodgængere. Alligevel ville jeg gøre det farefulde rejse mindst en gang om dagen, så jeg kunne se på den evigt skiftende sæsonbestemt udvalg af chokolade. I foråret vil der være valentines, store hjerteformede kasser fyldt med sødlig sortimenter til nye og gamle kærester og den glemte ensomme hvem jeg mistanke ville have de overdådigt fløjlsbløde organer sendt til sig selv, og derefter fedt folie dækket æg og hule gækkebreve til påske. vinteren ville der være chokolade logs eller Yuletide logs og chokolade belagt honningkager mænd. Jeg vil stirre på de forbudte slik i vinduet, leering på slik gennem glasset ønsker jeg kunne tale med chokolade på en telefon, ligesom jeg var længst for en ægteskabelige besøg endnu havde ikke held med appelprocessen.

De hvide chokolade min mor købte mig som en slags apologi var imponerende. Der var ikke noget for dem. Jeg følte ingen passion for intetsigende smøragtig sukker. det var livløs og kedelig og meningsløs til mig. det var ikke chokolade, så vidt jeg var bekymret. Det gjorde ikke fylde mit ønske munden med dyb glæde og mæthed. Den sødme var tom og intetsigende, næsten berettiger titlen »chokolade« på alle i sin moniker. Jeg synes stadig hvid chokolade er noget pis, selvom jeg nu erkender, at det kan have sine (sparsomme) fortjener, især hvis kombineret med en slags trøffel, eller anvendes i en sauce, men generelt, er jeg stadig gift med den hårde ting, mørk chokolade, med et indhold på over 85% kakao - Ja jeg er hardcore.

At fjerne chokoladen som barn ikke kurere mig af mine næseblod, som i sidste ende falmede da jeg blev ældre og skiftet skole og begyndte at få venner og dårlige karakterer, men det gjorde mig afhængig af de ting, og jeg for nylig anskaffet et bar på 99% - en Lindt sjældenhed, med næsten ingen sukker snit med det, næsten unstepped på, ligesom hård hvid eller porcelæn hvid eller is eller den slags røg-stand crystal meth, der gør folk gå amok og taber deres tænder. De 99% smagt nøjagtigt ligesom begyndelsen af ​​næseblod af min ungdom. Gå figur.

9 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. Jeg er koreansk og havde næseblod gerne, at hele tiden. WTF

  Den eneste forskel er, jeg elsker hvid chokolade.

 2. Jeg har stadig det samme problem, men jeg er yngre end dig, så folk blev vendt ud om at få HIV eller noget. Så alle gennem gymnasiet, ville jeg bløder ud min næse omkring en gang om ugen, og er nødt til at gå til sygeplejerske og sidde på en skammel i hjørnet ved siden af ​​biologisk betinget fare bin og kaste de anvendte væv i der og derefter skrubbe mine hænder og nedad. Det var ligesom jeg var den abe i udbruddet.

 3. Læsning dette gjorde mig tænker på min barndom. Jeg var temmelig meget på kant med min krop, jeg ikke kan lide noget om det. Mit primære problem i den første og anden kvaliteter var pooping i mine bukser. Det ville forekomme uden varsel, og jeg var absolut krænket. Jeg blev drillet med, at der for år bagefter. Selv nu, når jeg føler noget ved at ske, jeg flipper ud og er nødt til at komme til et badeværelse med det samme, selv om jeg ikke har haft nogen ulykker siden jeg var barn. Jeg var også meget tynd, og som aldrig gik væk. Jeg havde næseblod, som jeg ignoreret. Selvfølgelig for en dreng, det var helt cool. Du kunne forestille dig var en soldat og havde fået såret. Jeg husker stadig, at smag, du nævnte. Faktisk blod smager ikke halvt dårlig, lidt salt. Jeg vil kun ønsker at drikke min egen, selv om. Jeg kan huske at spille og så pludselig uden grund, kaste op. Jeg føler ikke syge, og ville bare gå tilbage til at spille. Det helt indtjente de andre børn. De troede, jeg var temmelig underligt alligevel, så det var bare endnu et eksempel.
  Jeg er ikke meningen, at spise en masse chokolade på grund af fedtindholdet, men jeg stadig elsker mørk chokolade. Det giver mig den samme rush som sort kaffe. Det føles hårde kerne. Jeg vil gerne prøve det næsten rent mørk chokolade, du skrev om. Måske kan jeg finde nogen til at hook mig op med nogle.

 4. Hvid chokolade faktisk har ingen coco i det overhovedet. Jeg var meget ked at finde ud af i kulinariske skole. Det samme med espresso ikke har så meget koffein som en kop kaffe.

  Stupid markedsføring.

 5. Dens ligesom vi lever nogle underlige parallel liv. Jeg tror, ​​jeg er den Bizarro cho! Jeg har lidt af kroniske næseblod, da jeg var ung også. Jeg vidste aldrig, hvornår eller hvor det ville ske, men det ville altid ske på det mest ubelejlige tidspunkt. Jeg husker en af ​​særligt dårlige blødning i gangen på vej til kantinen - Må have været 5. klasse - når nogle voksne rakte mig en våd køkkenrulle når de så min næse blødning, og vandet på håndklædet gjort blodet spredes hurtigere , som gjorde mig synes jeg blødte værre end jeg var ... du kan forestille dig det hysteri af en nelly homoseksuel 5th grader ... AHHHH! Jeg udholdt læge efter læge rode rundt inde i min næse og op i mine bihuler, kemiske ætsninger af blodkarrene i min næse, og andre sjove behandlinger. Hvad de ikke tager hensyn til, var, at jeg ville flytte fra et relativt tørt område i Midtvesten til det fugtige klima i Florida, hvilket ville give en vis lettelse, og i sidste ende vokser ud af det. Jeg stadig panik lidt når min næse pirrer eller løber, og jeg har en næseblod fra tid til anden, og selv om jeg ikke lade nogen høre ham, den lille nelly dreng er stadig et nervøst vrag på indersiden! =)

 6. Jeg plejede at lide næseblod som en teenager og i mine trediverne, da jeg blev diagnosticeret med en alvorlig allergi over for cigaretrøg - jeg ikke ryge, men var udsat for det overalt. Jeg blev opereret for at fjerne arvæv fra min sinus passager og næseblod stoppet i lang tid (dette var også omkring det tidspunkt, arbejdspladser forbudt rygning).

  Men så begyndte jeg at komme ud i blå mærker og mine menstruationscyklus blev forfærdelig. Test afslørede - du gættede det - en chokolade allergi. Jeg forsøgte at benægte det i starten, men til sidst blev det helt klart, og jeg har haft til at give det op.

  Jeg bruges til at teste mig selv en gang om året ved at prøve det, tænker måske min krop var helet nok, men nej, jeg kan ikke spise det overhovedet på grund af smerter og blødning.

  Vores kroppe er så underlige og fantastiske ting!

 7. DU ER chokolade.

  Dette kan være din bedste post endnu. XO LOVE YOU GURL! Se dig i Cleveland, OH på 10/5/1/2!

Efterlad et svar