Kim Jong Il

Kim Jong Il er død, og bekræftelsen af ​​dette er noget, jeg havde ventet på, da jeg længe har mistanke om, at han faktisk var død år siden, og at det mirakel af Photoshop og en udliciteret Hollywood publicist havde holdt ham i live, snarere end hjerte-lunge-maskiner. Vi havde ingen mulighed for virkelig at kende. Der er ingen måde at vide, hvad der sker i Nordkorea, og hvad der ikke gør. Hvad sker der i Nordkorea forbliver i Nordkorea. MERE HER

Et klip af Margaret Cho da Kim Jong Il, fra 30 Rock episoden "Everything Sunny All Time Altid"

1 Kommentar.

  1. Jeg har været at se en masse af dokumentarfilm om dette spørgsmål, og jeg kan bare ikke fatte censur pålagt dem, frygten, de har vokset vænne til, og den tro, de har i en person. For mig komedie er simpelthen tragedie fortalt gennem en tunge træt af undertrykkelse, der ønsker lindring, hvilket er, hvad dit indtryk gør det klogt. Jeg håber at se mere af dig på der, selv om jeg forstår, at det ikke kan være taktfuld (ikke at jeg ved meget om det!).

Efterlad et svar