Tibet

Over et årti siden, hvilket i den paradoksale måde virker som en anden levetid og også i går, jeg gjorde en pilgrimsrejse til Tibet. Det var den trendy nye tidsalder ting at gøre, for pengestærkt, slidte, guiltily succesfulde og derfor spirituelle mennesker (faktisk jeg var den eneste som der på denne særlige rejse, alle andre var virkelig cool). Følg stien tydeligt præget af Hollywood sandheden asylansøgere som Richard Gere og tage din rige røv til Tibet. Det koster et bundt selv overveje det, de lange flyvninger og de mange layovers og takster og visa og dyre hotelværelser, der ikke rigtig se, at mange turister, ikke så alligevel og ikke nu sikkert.

Det bedste, Lhasa tilbud er en dyster virksomhedernes Holiday Inn, som fremhævede lækre yak burgere på menuen, som i løbet af varigheden af ​​mit tibetanske ophold, jeg spiste mindst en god to dusin, og værelset og burgere var pebret. Mindst ilt, jeg bestilte i to industrielle gummi puder hver nat var frie, men jeg betalt gennem næsen på hotelværelset minibar til bærbare japansk-made dåser af ilt shrinkwrapped og fristende vises ud for skræmmende gammel og hvidlig Pocky pinde og andre ulige udenlandske slik.

Du er nødt til at supplere din luft der. Det er ikke nok til at trække vejret, i det mindste for en luft hog med gigantiske lunger som jeg selv. Ved ankomsten i Lhasa, i en højde af 10.000 fod udviklede jeg en intens migræne, der steg over mit venstre øje og forblev i hele min tur som en reallycloseroommate. Tager i enorme lungfuls af gummi smagning roomservice luft eller ren flavored men nærige japan kan lufte ville jeg blive fritaget for den smerte for et øjeblik, kun så længe det tog for ilt at passere gennem mine lunger ind i mit hjerte og gennem hele mit kredsløbssygdomme. Smerten vil være tilbage så snart de pågældende celler havde udvekslet o2 for CO2. Det gør for en lort ferie.

Du går til inhalere og der sker ikke noget, og jeg kan ikke fortælle dig, hvor fucked og underlige og skræmmende det er, og jeg ved ikke, hvordan de lokale lykkedes det, de mennesker, der kiggede så ligesom mig, med deres runde ansigter og røde kinder. Den eneste forskel er, at deres øjne var grønne men bortset fra at de så helt koreansk. Folk var smuk og fattig, som jeg er sikker på, de stadig er, og deres imponerende og fængslende smil falmede jo længere vi rejste fra byerne, hvor vores udseende så højt nuværende og soulsearching amerikanske turister blev mere af en byrde end en tilfældig og rentabel indtrængen.

Jeg ser tilbage på min tur, og en souvenir jeg stadig har, er, at hovedpine, der vil vende tilbage til mig nu og igen, især når jeg ikke har spist eller sovet nok. Jeg føler det stige igen over, at øjet og jeg tænker, "ah, Tibet.«. Den souvenir efterladt i mit hotelværelse, måske i Gyantse, da jeg ikke tror, ​​jeg kunne have smuglet det gennem stramt og spændt bevogtet kinesiske grænser, var en ceremoniel skål lavet af en hjerneskal jeg havde impulsivt købt uden for en af ​​de stupaer, da jeg var høj fra nær kvælning og ilt afsavn. Jeg købte det tænker smerten i mit hoved ville være sympatisk lettet ved køb af en andens hoved, som måske ikke giver mening for dig, men du har alt, luft omkring dig og derefter havde jeg ingen, så du ikke kan dømme mig.

Cho Tibet


5 Kommentarer. Tilføj til mix ...

  1. Oh Margaret! Jeg har altid drømt om at komme til Tibet, men i blot øjeblikke, har du klemt denne drøm! Faldt mig før, men jeg er alt for astmatisk og allerede psykotisk grådige om min ilt, så, nej tak! Great blog ved den måde, tak for deling.

  2. Jeg var ved at udvikle en hovedpine bare at læse om din tur. Det bragte tilbage minderne om gange jeg har været oppe i bjergene. Selvom du bliver advaret, intet virkelig forbereder dig til det. Jeg ville elske at meditere i en faktiske tibetansk kloster, men da jeg er sikker på Dalai Lama vil bekræfte: Alt, hvad du håber at finde i Tibet, kan findes inden for din egen bevidsthed, selv i LA (bare spørg David Lynch, han ll fortælle ya)

  3. Pingback: 2012 kalender
  4. Vi skal se, at jeg virkelig ikke kan lide udtrykket slankekure i 70'erne. Men på grund af de restriktioner, det kræver. Når du opretter din kost plan vil lade dig tabe så hun bør holde sig væk fra det.

Efterlad et svar