American Electric Tattoo

Min ven Michelle Carr er smuk, og hver gang jeg ser hende, må jeg bede hende om at lade mig gawk på hendes bryst. Hun venligt trækker ned eller unbuttons eller unzips hvad hun er iført og tillader mig en fuldstændig blæst uafbrudt stirre på den mest gorgeous tatovering jeg nogensinde har set (og naturligvis hendes dejlige elfenben kavalergang gør blækket ser ud til at gløde ligesom hun har en lys indeni hende - lysende, glødende - ah - kvinder er de smukkeste skabninger på jorden).

Hun fortæller mig den romantiske historie af denne særlige tatovering, ville noget engelsk sejlere få permanent emblazoned over deres hjerter under WW1, en kvindes ansigt på Gossamer vinger, en illustreret håb, en dermal ønske - lavet med omhyggelige og dygtige linjer og kurver og fine gradueringer farve - at deres kærester ville vende tilbage til dem efter krigen. Den elegant stiliseret art nouveau Ansigt, ugudeligt sød old school traditionelle europæiske dristigt trukket over Michelles fejlfri bone china hvid alabast hud, dovne øjne sensuelle og vide, med dramatiske farver og dynamik og humor og dekadence gør mig dåne og sukke hver gang jeg ser det . Hver gang.

Gossamer vinger, fine og sarte i deres minutiøse detalje synes at tage flugten, og jeg vil gerne hænge på dem som et tegn på en børns roman, vind vanding øjnene, da jeg forstår nyde turen. Det er en klassisk tatovering jeg formoder, som jeg har set versioner af flash og i tatovering bøger og på levende hud foran mig, men Michelles er så aldeles fortryllende, at selv om det er et velkendt billede fra den store og ærværdige historie tatovering på hende, det er ligesom jeg har aldrig set det før. Det er smukt at den grad, at det står alene, alle andre hyklere til tronen. Michelles tatovering regler, og det er, at.

Tatoveringen obsesses mig, og jeg har et crush på det, og jeg er ikke sikker på mine dybe følelser er ikke gengældt. Når kunsten er i live ligesom det, der er at sige, at det ikke kan elske dig tilbage? Jeg elsker at tatovering med en passion (klart), og jeg har altid troet, jeg ville have det en dag, selvom det er ikke sådan en god ting at misunde en andens tatoveringer, fordi det fører til den uundgåelige forbrydelse plagiere andres tatoveringer, hvilket er forkert.

Tatoveringer er individuelle og unikke og bedst egnet til dem klog heldige få, der troede, at få dem oprindeligt. Æstetisk geni bør belønnes med eksklusive rettigheder og privilegier end intellektuel ejendomsret. Ja, jeg tror, ​​at det helhjertet, men Michelles tatovering er så fucking godt, at jeg skulle have det på en måde, så jeg spurgte hende blankt, hvis det var ok, hvis fik den samme ting, og hun sagde det er naturligvis, fordi hun er awesome og super cool og min ven.

Jeg fik ikke vingerne på det, fordi der allerede er slanger på mine ribben og mave, så jeg troede, at der skal være endnu flere slanger og ansigtet ville være Medusas i stedet. Medusa er egentlig ikke betragtes som en romantisk heltinde, men jeg kan lide hendes stil, hendes magt og majestæt er ikke virkelig om smuk, det handler om noget mørkere og derfor bedre, mere spændende og vigtigt. Det er feminisme gone wild, som jeg grave uhyre.

Kunstneren bag Michelle storslåede tatovering er Craig Jackman , og jeg vil drevet af hans sted, American Electric Tattoo , op mod en million gange. Det er på min daglige rytme. Sunset er min Appian Way og alle veje fører til Echo Park. Jeg vil holde pause for trafiklyset ved Maltman og se på den sjove butiksfacade med sin elegant alderen udstoppede dyr og hypnotisk vægmaleri af en tatoveret dame, helt ligne en gammel spåkone maskine på Musee de Mechanique og tænker "Hvis jeg fik en tatovering her, Jeg ville være hjemme ved nu. "

Denne særlige strækning af Sunset er legendarisk for mig, brolagt med guava ost vulgære og sange af The Eels. Jeg gik på en af ​​de mest mindeværdige tidspunkter i mit liv på det 99 Cent Store (jeg er ikke kidding - det var super intim og varm og fik lidt ud af hånden og risque omkring slukket brand morgenmadsprodukter display) og Millie, den eneste restaurant, hvor jeg kan ærligt sige, at jeg næsten fik i en for real ikke engang liggende fistfight - alvorligt kan du bede Greg Behrendt - hvis kiks forsynet mig med tømmermænd relief så mange gange, at jeg faktisk får en serotonin spike, når jeg går forbi sine døre.

American Electric er sandsynligvis den mest gamle skole af alle tatovering butikker jeg har været i og har haft arbejdet i, med blitz på væggen og kunstnere på hånden dag og nat, som er god til at gøre noget, og alt, japansk og bio-mekanisk og traditionelle og portrætter og script og enkelt nål sort og grå og pinups og coverups og anime og ædruelighed datoer i gammel engelsk bogstaver og hvad har du. Det er den slags blå krave tattoo shop af de forløbne år, hvor sejlere kan gå på landlov at få ankre på deres arme eller kvinders ansigter på Gossamer Wings Over deres hjerter. Stedet føles ligesom det er hjemsøgt af Bert Grimm, og bliver der har en tidsmaskine kvalitet. Alt er lidt sepia.

Det er altid travlt der og konstant er i brug maskinerne tilføje en buzzy lag til punk rock og heavy metal og Portishead og endda Fleetwood Mac spillede loudish at distrahere indbyggerne fra den smerte, både givet og modtaget, da kunstnerne ikke kan lide at såre dig så meget som du ikke kan lide at blive såret.

Mangfoldigheden af ​​de musikalske valg taler til mangfoldigheden af ​​kundekreds, og det i sig selv er et vidnesbyrd om den alsidighed af kunstnerne. Det er sjældent, når du kan være alt for alle mennesker, men amerikanske Electric tatovering forvalter det på en måde uden at ofre kvaliteten af ​​det arbejde, som er intet mindre end et mirakel.

Processen med tatovering for mig har været meget forskellige. Jeg kan tilbringe år plukke en kunstner og derefter vente flere år for dem og mig at have åbninger i vores sindssygt travle tidsplaner. Hos American Electric er der en mulighed for øjeblikkelig tilfredsstillelse. Det er et sted, du kan gå, når du er i humør til noget, og du blot ønsker at gå få det gjort ret derefter. Det er en sjælden fornøjelse, at gå fra idé til impuls til realisering i en dag eller endda en time. Jeg har ikke gjort det endnu, men ser andre mennesker gøre det under min flere sessioner med Craig er spændende og næsten lige så godt som at gøre det selv.

Når Medusa blev først skitseret, hun meget lignede Selene Luna , men nu har hun nogle skygger på hende, en smule farve på slangerne, og hun ligner en anden, måske nogen har jeg ikke mødt endnu, som vil vende mig til sten ved første øjekast. Craig har en let hånd, som jeg er taknemmelig for, da Medusa ansigt er lige på mit brystben, og slanger af hendes hår ligger på tværs af hver ribbe, som om de faldende trapper. Den detalje er ekstraordinære, hver slange med sin egen personlighed og kaste skalaer. Den helbredende proces har mig vågne op i en seng fyldt med tør grøn hud som cornflakes, som om jeg var ved at blive til slangen selv. Jeg kan lide det. Hvis jeg hældte mælk på mig selv ville jeg vende hele alt grønt.

Den tatovering er strålende, jeg kan fortælle allerede, og det er alle en reel drøm. Meget takket være Michelle for at tillade mig at plagiere og selvfølgelig tak til Craig Jackman for inspiration og realisering.

2 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Denne placering gør mig ondt at bare tænke på, men designet lyder endnu bedre, end det er inspiration.

  2. Din blog er Fabulous. God artikel snarere. Meget interessant. Jeg beundrer de værdifulde oplysninger, du tilbydes i din artikel. Fremragende indsendelse meget god indlæg.

Efterlad et svar