Tak Memoir Tattoo

Kunst driver mit liv og holder mig i gang. Jeg tænker kunst hele tiden, i mode af at lave kunst, at være sammen med kunstnere, samle kunst, som er et kunstværk. Kunst er alt og min barndom og min voksenliv kombineres. Jeg voksede op omkring malere, der ønsker at være ligesom dem, der ønsker at få tatoveret ligesom dem, og jeg er nu i selskab med de mest ekstraordinære kunstnere i verden, og jeg føler, at jeg voksede ret op, og jeg tror, ​​at min 14-årige selv ville have troede jeg var cool som helvede nu, og jeg er stolt af det.

Jeg falder i kærlighed med alle, der har maling og blæk og lim splatters på deres bukser og tatoveringer over deres arme. Når jeg ser stærkt tatoverede arme, jeg ved, at jeg vil blive afholdt, ikke nødvendigvis bogstaveligt, men i et abstrakt følelsesmæssig måde. Tatoverede arme trække mig i tæt, og vi behøver ikke engang at være rørende. Den hengivenhed hænger i luften. Jeg elsker stærkt tatoverede folk. Vi er sammen et land, en nation.

De mænd og kvinder, der arbejdede for min far, som i det væsentlige rejst mig, var at få fuld organ dragter fra Ed Hardy (min første tattooer) og Bill Laks i 80'erne - de revolutionære tatovering kunstnere, der skiftede det hele og forhøjede den blodige tidsfordriv af sejlere og Hells Angels til den kategori af kunst.

Min søgen efter mine egne revolutionære tatovering kunstnere har bragt mig ind i de mest forfinede kredse - senest tilbringe dage i anseelse studios tilhører hr Cartoon , Kim Saigh , Eddy Deutsche , James Spencer Briggs , Craig Jackman og Shawn Barber . Jeg er heldig, end noget jeg kunne have ønsket for noget, der 'The Secret' kunne manifestere sig. Og selvfølgelig Jeg takker Gud hver dag for, hvad jeg får at gøre, se, være.

Normalt jeg få tatoveret i 3 års cyklusser, stopper for tre år, og derefter starte igen og derefter stoppe. Dette er min 3rd gang omkring. For spurt tatovering vækst, jeg får en masse tatoveringer, med flere sessioner, med mine elskede kunstnere. Vi ser hinanden konstant, og processen med at få tatoveret af dem føles som en sjov nat ud med venner, bortset fra at det er en nat i - en nat i deres fantastisk forestillet og derefter gjort reelle rum. Hver session er mindeværdig, smerten af ​​åreladning frigive endorfiner, der overgår enhver rekreativ stof. Bruddet på min hud til permanent at indlejre billeder er en transcendental oplevelse. Jeg er høj som himlen i timevis bagefter. Jeg mener ligesom jeg får højere, vokser stadig, ligesom tilbagevendende drømme, jeg ville have under mine formative år, for at falde og falde. Jeg falder baglæns ind lyksalighed som en Nestea springet.

Memoir Tattoo er stedet for mange mirakler sker. Det er ligesom Lourdes eller Varanasi eller Mekka. Jeg kommer til Memoir Tattoo og jeg forvandlet som hvis jeg havde badet i Ganges. Jeg altid forlade deres rummelige og luftige studio følelse som jeg har indset mere af mig selv, jeg kommer tættere på hvem jeg virkelig menes at være. Disse tatoveringer var altid på min hud. Disse begavede kunstnere tillade mig at bringe disse frodige dekorative til overfladen, og jeg er nogensinde så taknemmelig.

Nathan Kostechko , den vidunderbarn der tatoveret den udødelige og meget beundret phoenix på min venstre arm år siden nu arbejder på Memoir, så dette er endnu et godt tegn, at jeg er kommet til det rette sted. Hvad Kim, Shawn, Nate og Spencer trække på min hud skaber og genskaber mig. Brendan Rowe , endnu en fantastisk kunstner på Memoir og jeg har datoer reserveret til at gøre konturer, og jeg er så opstemt, at have snuble over hvad jeg anser for at være Justice League - alvorligt disse fyre er superhelte af tatovering (dejlige Kim er Wonder Woman naturligvis Shawn er Superman, Brendan er Green Hornet, Nate er Plasticman og Spencer er Aquaman fordi angiveligt han sætter Aquaphor i hans hår) og være i stand til kalde dem mine venner - det er den største prale af hele tiden.

Jeg kom til studiet i går med en farverig kimono fødselsdagsgave taske venter på mig. Kim havde fået mig macaron (lækre og naturligvis de var næsten væk med den tid, jeg kom hjem, så jeg gav min mand en af ​​dem og en tom plastik ærme, yum) og en smuk rød læder skrivning tidsskrift med et helligt hjerte indgraveret på den foran! Det er så smuk jeg er bange for at skrive i det, men jeg ved, at for at skrive i denne gorgeous ting er at minde mig selv hele tiden, at mine tanker har reel og ærlig værdi.

Shawn gav dette maleri til mig for min 43. fødselsdag, og det tog al min Magt ikke at briste i gråd ved synet af det. Den medfølelse jeg ser i hvert slag af sin pensel gør mig græde. Når jeg ser på dette maleri, kan jeg faktisk mærke min soulmate svæver omkring mig - min dyrebare død hund Ralph - den sande ejer af mit hjerte - Jeg kan næsten røre ham igen, kæle ham igen - hvad jeg ønsker for det meste er at kæledyr ham en sidste gang, som jeg plejede at gøre, når jeg var for sent til noget. Jeg ville se på ham at se mig styrte rundt og forsøge at forlade huset, holder mig i den rige rødbrun stirren af ​​hans rod øl øjne, og uanset hvor sent jeg var ville jeg altid nødt til at tage et øjeblik til at elske ham op, følelse silkeblød pels af brystet mellem mine fingre. Jeg føler varmen fra hans store store hund krop og jeg husker liggende på gulvet holder ham som han døde, vores kroppe som to 'C'er sammen, den ene omslutter den anden, store og små bogstaver. Varmen af ​​ham med udstråling til varmen i mig.

Shawn maleri minder en god tid i denne hunds fantastisk liv. Jeg ser på det, og jeg kan huske, da han var rask, da han var så robust og sprængfyldt med liv, at jeg var nødt til at lave aftaler med andre hundeejere på hunden parken for at hjælpe mig med at fange ham, fordi han var hurtig og stærk, og jeg kan ikke ' t løbe så hurtigt som hans overstrømmende ung hyrde mix krop gjorde. Den hund har lært mig at værdsætte følelsen af ​​at være i live, og nu, at han er død føler jeg, at jeg må leve hårdere bare for ham. Føl det. Sætter pris på det. Elsker det. Ligesom jeg elsker kunst. Og Shawn maleri bringer Ralph tilbage til livet. Jeg er ydmyg over hans talent og generøsitet. Han gav mig min hund tilbage. Han rejste Ralph fra de døde ligesom Lazarus genopstår fra graven, og det er den magt af kunst. Dette er, hvad kunsten skal gøre. Kunst er liv.

ralph-watercolor- Shawn BarberEfterlad et svar