I Love Bob Mould


Der er nætter, der definerer dit liv, og jeg forestiller mig, at når du dør, når filmen af ​​dit liv passerer foran dine øjne, der vil blive dygtigt redigeret højdepunkter fra disse tider, og du kan forlade din krop og gå ind i lyset, men du ' ll blive glædeligt underholdt under din rejse, ligesom en i flyvning film starring dig og det bedste af jer (umotiveret Foo Fighters referere - og min fave FF sang).
Jeg kom en time tidligt til Disney hallen for at se Bob Mould og Dave Grohl øve, for det meste for at se de fyre med deres guitarer. Jeg sad næsten alene i Frank Gehry designet fantasia af en koncertsal, og så disse prægtige herrer i alternativ rock tempo hen over scenen, fabelagtig sjældne og kostbare og berømte instrumenter slyngede lavt som de kunne gå på deres stropper, problemfrit springer fra sang til sang, fylder luften med den brummer af guitarer og derefter Daves trommespil. Jeg følte mig som en prinsesse, og jeg følte mig som en pitchfork.com contest vinder og backstage mærkat proklamerer mig en 'kunstner' brændte et hul i baglommen af ​​mine læder jeans. Det føltes underligt at have rystet så hårdt, spillede så hurtigt, at det var lynende min hud, mens jeg sunket lavt i de overdådige sæder i auditoriet. Der er ingen pit i orkestergraven for LA Philharmonic, eller rettere, de sidder i pit. Jeg ulovligt sad oven på bagsiden af ​​mit sæde, fordi jeg ikke kunne være indeholdt af dens konturer og komfort. Bob og Dave nedgjorde gennem så mange elskede sange, susende så hurtigt du næppe kunne tro det, og bommen og glød af de orange ampere var ligesom en citrus, audio / visuelle potpourri og foregribelse i luften om natten for at ære Bob , virkelig den vigtigste figur i indie-rock, og så indflydelsesrige til så mange, især alle, der havde samlet sig for at ære ham, var så håndgribelig jeg kunne smage det og høre det og føler det.
Jeg flyttede ned til den forreste række og tog mange slørede Hipstamatic billeder af Britt Daniels, en af ​​de bedste bands nogensinde, Spoon. Jeg elsker Spoon til det punkt, en næsten religiøs fanatisme. Minimalisme deres lyd, kombineret med maximalisme (jeg ved det er ikke et ord, men jeg vil gøre det en som jeg elsker Spoon så meget) af Britts følelsesladede vokal og stram, glimrende arkitektoniske sangskrivning gør hver og en af ​​Spoon sange en Hele universet i knap tre minutter. Jeg skal sige min favorit kunne være "japansk cigaret tilfælde", som kan gøre mig tage op med at ryge, så jeg kunne have en. Jeg skide elsker Spoon.
Jeg hang ud lidt med Craig Finn og Tad Kubler af The Hold Steady, hvis tordnende gengivelse af "en god idé" floored mig. Det er en af ​​mine personlige favorit sange, der aldrig får et spring på iTunes shuffle, der altid skal lyttet til, når det er tjent op af min lille digital konstant følgesvend, måske endda to eller tre gange i træk. Craig synger som en mand besat, og jeg elskede at se ham fra siden af ​​scenen, fordi jeg kunne fortælle, at disse var sange, som han havde sunget i årevis, ligesom mig. Disse sange af Bobs er i vores blod. De er præget i vores DNA, mine celler løbe gennem min krop med små kæde formationer af en god idé og ændringer. Craig sang dem fra en brønd af dyb mørk dybde og længsel, som jeg kender intimt, og disse sange er ikke bare sange, ikke bare en samling af noter og imponerende guitar blomstrer, de er snarere de musikalske strukturer, der bygger broer mellem dig og mig gør os - USA. Talking 'Bout min generation. Craig og Tad fortalte mig også, at de har en tatovering pistol på deres tour bus, og at de rutinemæssigt tatovere hinanden på vejen. Jeg må få en af ​​disse tatoveringer.
Ingen Alder var sød og ung og sprang over hele scenen sammen Bob, og det var fantastisk at se disse børn, der tilsyneladende blev født omkring det tidspunkt, Kobber Blå blev udgivet lege med manden selv. Hvad jeg elskede om alle de kunstnere var, at de var en lille mikrokosmos af, hvad der sker, og hvem der sker i musik i dag, og det er en dejlig ting at se. Nu er vi i de dage, hvor vi lærer om sange fra iTunes, Genius, men når et show som dette er kærligt kurateret af en kunstner som Bob Mould, det geniale er menneske, som det burde have været i første omgang.
Ryan Adams 'guitar tech kom ud med en Buck Owens guitar, med den dobbelte pickguard, noget der ikke ville være ude af sted på The Country Music Hall of Fame eller i hænderne på Jack White i den fantastiske dokumentarfilm "dette kunne få højt "og jeg eftertragtede ting til det punkt, hvor spidserne af mine fingre brændte at røre gribebrættet, men Ryan har ikke ender med at spille det i løbet af showet, der vælger en smukt vellystig dreadnought med rasta farver på tværs foran. Ryan Adams har en klangfuld, sjælfuld, klassisk land crooner stemme, og indsatsen fra hans hjerte, jeg kan høre i nogle noter gør mig tænker og føler "Jeg elsker ham" - sådan er kraften i en stor sanger - og Bobs sange lød strålende og varme og hjerteskærende kommer fra ham. Heartbreak en fremmed faktisk. Dette var blot Ryan alene på scenen, som jeg elsker altid, som er temmelig sjældent for mig at være vidne til, da jeg kun har set ham leve med Cardinals, hans morder, revner backingband og er kun blevet behandlet til de nøgne knogler versioner af Come Pick Me Up han gør, når han turnerer med dem til brændstof min akustiske, unplugged brand. Ryan Adams er et vidunder og et vidunder og at det haster og slid og ærlighed i stemmen sender helt mig. Jeg spurgte ham backstage, om han huskede maleriet, han gav mig, lavet af supermarkedernes klistermærker på en tør slette bord. Han lo og sagde: "Ja, jeg husker, at meget godt ...." Vi lo, og jeg fik virkelig super nervøs og starstruck og måtte gå ind i mit omklædningsrum jeg deling med Grant-Lee.
Grant og jeg havde middag med Matt Pinfield, og Matt og jeg talte så hårdt om den afghanske Whigs og Greg Dulli, at jeg faktisk brød ind i en sved, og jeg fortsatte med at svede, indtil jeg optrådte med "Your Favorite Thing" med Grant og Jon og Jason og senere sluttede alle på scenen for "Se en lille lys". Selvfølgelig Jeg tog sig friheder og sang måde mere end omkvædet, men Bob elskede det. Men jeg vil fortælle dig den bedste del - lige efter jangly, evigt optimistisk åbning riff af sangen og før starten af ​​første vers, Bob vendte sig om og kiggede på mig med en blid form for taknemmelighed, og jeg har aldrig set dette intenst smuk mand ser mere smuk, og han bevægede sig mod mig og kyssede mig på kinden og smilede og smilede, og derefter gik hen til mikrofonen og begyndte den sang, og jeg stod der bare kyssede og det var den bedste rock and roll kys af hele tiden, og mit hjerte sprang og min ånd steg, og det var en tiden står stille øjeblik, som vil være kulminationen på film, der går, før mine øjne på min død.

Der er nætter, der definerer dit liv, og jeg forestiller mig, at når du dør, når filmen af ​​dit liv passerer foran dine øjne, der vil blive dygtigt redigeret højdepunkter fra disse tider, og du kan forlade din krop og gå ind i lyset, men du ' ll blive glædeligt underholdt under din rejse, ligesom en i flyvning film starring dig og det bedste af jer (umotiveret Foo Fighters referere - og min fave FF sang).

Jeg kom en time tidligt til Disney hallen for at se Bob Mould og Dave Grohl øve, for det meste for at se de fyre med deres guitarer. Jeg sad næsten alene i Frank Gehry designet fantasia af en koncertsal, og så disse prægtige herrer i alternativ rock tempo hen over scenen, fabelagtig sjældne og kostbare og berømte instrumenter slyngede lavt som de kunne gå på deres stropper, problemfrit springer fra sang til sang, fylder luften med den brummer af guitarer og derefter Daves trommespil. Jeg følte mig som en prinsesse, og jeg følte mig som en pitchfork.com contest vinder og backstage mærkat proklamerer mig en 'kunstner' brændte et hul i baglommen af ​​mine læder jeans. Det føltes underligt at have rystet så hårdt, spillede så hurtigt, at det var lynende min hud, mens jeg sunket lavt i de overdådige sæder i auditoriet. Der er ingen pit i orkestergraven for LA Philharmonic, eller rettere, de sidder i pit. Jeg ulovligt sad oven på bagsiden af ​​mit sæde, fordi jeg ikke kunne være indeholdt af dens konturer og komfort. Bob og Dave nedgjorde gennem så mange elskede sange, susende så hurtigt du næppe kunne tro det, og bommen og glød af de orange ampere var ligesom en citrus, audio / visuelle potpourri og foregribelse i luften om natten for at ære Bob , virkelig den vigtigste figur i indie-rock, og så indflydelsesrige til så mange, især alle, der havde samlet sig for at ære ham, var så håndgribelig jeg kunne smage det og høre det og føler det.

Jeg flyttede ned til den forreste række og tog mange slørede Hipstamatic billeder af Britt Daniels, en af ​​de bedste bands nogensinde, Spoon. Jeg elsker Spoon til det punkt, en næsten religiøs fanatisme. Minimalisme deres lyd, kombineret med maximalisme (jeg ved det er ikke et ord, men jeg vil gøre det en som jeg elsker Spoon så meget) af Britts følelsesladede vokal og stram, glimrende arkitektoniske sangskrivning gør hver og en af ​​Spoon sange en Hele universet i knap tre minutter. Jeg skal sige min favorit kunne være "japansk cigaret tilfælde", som kan gøre mig tage op med at ryge, så jeg kunne have en. Jeg skide elsker Spoon.

Jeg hang ud lidt med Craig Finn og Tad Kubler af The Hold Steady, hvis tordnende gengivelse af "en god idé" floored mig. Det er en af ​​mine personlige favorit sange, der aldrig får et spring på iTunes shuffle, der altid skal lyttet til, når det er tjent op af min lille digital konstant følgesvend, måske endda to eller tre gange i træk. Craig synger som en mand besat, og jeg elskede at se ham fra siden af ​​scenen, fordi jeg kunne fortælle, at disse var sange, som han havde sunget i årevis, ligesom mig. Disse sange af Bobs er i vores blod. De er præget i vores DNA, mine celler løbe gennem min krop med små kæde formationer af en god idé og ændringer. Craig sang dem fra en brønd af dyb mørk dybde og længsel, som jeg kender intimt, og disse sange er ikke bare sange, ikke bare en samling af noter og imponerende guitar blomstrer, de er snarere de musikalske strukturer, der bygger broer mellem dig og mig gør os - USA. Talking 'Bout min generation. Craig og Tad fortalte mig også, at de har en tatovering pistol på deres tour bus, og at de rutinemæssigt tatovere hinanden på vejen. Jeg må få en af ​​disse tatoveringer.

Ingen Alder var sød og ung og sprang over hele scenen sammen Bob, og det var fantastisk at se disse børn, der tilsyneladende blev født omkring det tidspunkt, Kobber Blå blev udgivet lege med manden selv. Hvad jeg elskede om alle de kunstnere var, at de var en lille mikrokosmos af, hvad der sker, og hvem der sker i musik i dag, og det er en dejlig ting at se. Nu er vi i de dage, hvor vi lærer om sange fra iTunes, Genius, men når et show som dette er kærligt kurateret af en kunstner som Bob Mould, det geniale er menneske, som det burde have været i første omgang.

Ryan Adams 'guitar tech kom ud med en Buck Owens guitar, med den dobbelte pickguard, noget der ikke ville være ude af sted på The Country Music Hall of Fame eller i hænderne på Jack White i den fantastiske dokumentarfilm "dette kunne få højt "og jeg eftertragtede ting til det punkt, hvor spidserne af mine fingre brændte at røre gribebrættet, men Ryan har ikke ender med at spille det i løbet af showet, der vælger en smukt vellystig dreadnought med rasta farver på tværs foran. Ryan Adams har en klangfuld, sjælfuld, klassisk land crooner stemme, og indsatsen fra hans hjerte, jeg kan høre i nogle noter gør mig tænker og føler "Jeg elsker ham" - sådan er kraften i en stor sanger - og Bobs sange lød strålende og varme og hjerteskærende kommer fra ham. Heartbreak en fremmed faktisk. Dette var blot Ryan alene på scenen, som jeg elsker altid, som er temmelig sjældent for mig at være vidne til, da jeg kun har set ham leve med Cardinals, hans morder, revner backingband og er kun blevet behandlet til de nøgne knogler versioner af Come Pick Me Up han gør, når han turnerer med dem til brændstof min akustiske, unplugged brand. Ryan Adams er et vidunder og et vidunder og at det haster og slid og ærlighed i stemmen sender helt mig. Jeg spurgte ham backstage, om han huskede maleriet, han gav mig, lavet af supermarkedernes klistermærker på en tør slette bord. Han lo og sagde: "Ja, jeg husker, at meget godt ...." Vi lo, og jeg fik virkelig super nervøs og starstruck og måtte gå ind i mit omklædningsrum jeg deling med Grant-Lee.

Grant og jeg havde middag med Matt Pinfield, og Matt og jeg talte så hårdt om den afghanske Whigs og Greg Dulli, at jeg faktisk brød ind i en sved, og jeg fortsatte med at svede, indtil jeg optrådte med "Your Favorite Thing" med Grant og Jon og Jason og senere sluttede alle på scenen for "Se en lille lys". Selvfølgelig Jeg tog sig friheder og sang måde mere end omkvædet, men Bob elskede det. Men jeg vil fortælle dig den bedste del - lige efter jangly, evigt optimistisk åbning riff af sangen og før starten af ​​første vers, Bob vendte sig om og kiggede på mig med en blid form for taknemmelighed, og jeg har aldrig set dette intenst smuk mand ser mere smuk, og han bevægede sig mod mig og kyssede mig på kinden og smilede og smilede, og derefter gik hen til mikrofonen og begyndte den sang, og jeg stod der bare kyssede og det var den bedste rock and roll kys af hele tiden, og mit hjerte sprang og min ånd steg, og det var en tiden står stille øjeblik, som vil være kulminationen på film, der går, før mine øjne på min død.

Bob Mould Show 11/21/2011


Bob Mould 11/21/2011


12 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Wow ... det er en smuk indlæg! Jeg elsker Bob Mould også - alt for dårlig Jeg bor i Brasilien, og han har aldrig optrådt her ... godt, måske en dag :)
  Knus, og tak for den store tekst! (Af den måde, tak også for at være i en af ​​mine yndlingsfilm, "Det er min Party" - virkelig trist, men meget smuk, også.)

 2. Ms Cho, tak for at genopleve denne utroligt særlige nat skriftligt, for dem af os, der bor langt væk og kunne kun ønske! Og- en stor tak fra den ikke-ubetydelig del af den kvindelige fan befolkningen, der har drømt om absolut årtier af en smooch fra denne, som du formulerer det så perfekt, "intenst smuk" mand. Du heldig kæreste, du! Bob Mould betyder ikke mindre for mig nu, end han gjorde i 80'erne ... hans musik har fyldt mit liv, og gjorde det så meget rigere. Jeg elskede virkelig at læse dette indlæg.

 3. Jeg føler på samme måde om Ryan Adams. Jeg forlader hans shows føle sønderknust, at han ikke er så forelsket i mig, som jeg er med ham. Fandt vi ikke bare oplever de samme ting sammen, det samme følelsesmæssige jordskælv? Hvordan kan jeg betyder intet for ham, og han så meget for mig ?! Det er, hvordan jeg ved et show jeg ser, er god, hvis jeg forlader knust. Tak Ms Cho. Elsker også dig.

 4. Jeg følte dine følelser hele posten og havde kuldegysninger og derefter i slutningen, da han gav dig et kys, det bragte tårer til mine øjne. Beautiful! Hvordan kunne man ikke elske Bob Mould? Jeg har tænkt mig at gå ændre min Hold Steady Stay Positive cd afspilles i øjeblikket og lytte til Bob Mould Workbook og lade mine børn ser på mig som om jeg er nødder, mens jeg synger Se en lille lys i toppen af ​​mine lunger. Tak for at dele din oplevelse ..

 5. Lige på! Jeg har set Bob levende 4 eller 5 gange, og kom sent til Husker Du, virkelig kun høre dem, når Warehouse kom ud ... det gør det omkring 25 år for mig. Det er en skam Bob har ikke været mere populær hos den almindelige, men virkelig store kunstnere sjældent er. De følelser, du har givet udtryk mod musikken er netop, hvordan jeg føler ... elsker det!

 6. Hvad Ms Cho undladt at nævne, er, hvordan hendes smukke, stærk sang forstærket hvad var allerede en meget mindeværdig aften. Jeg var i publikum og så glad for at have været vidne til en sådan talent og kommunale lykke.

  Rock på, Ms Cho.

 7. Hvad en stor oplevelse !! Jeg har set Bob flere gange, men kun mødtes med ham kort to gange. Jeg er helt misunder dig.

 8. Hvad en dejlig og sød genfortælling. Også lige så awesome ... ligesom Bob. Og dig.

  Cheers!

 9. Købte min første Bob record (huske dem?) Omkring 86 eller 87, og jeg tror, ​​det blev kaldt Land Speed ​​(er det højre), og det var næsten unlistenable, bare smertefuldt. Stædigt, jeg købte det næste album og den næste, og jeg var ved at falde i kærlighed med Bobs sangskrivning og guitar prygl (jeg tror de kalder det makulering disse dage). Så soundtracket til mit liv er Bob. Jeg har hver en bid af hans musik, og det passer alle mine stemninger. Mødte ham én gang, så ham live en gang, kan du læse hans utrolige bog, og lad mig sige, at jeg føler, at dette er en opretstående, ligefrem talende mand. Denne hyldest betyder en masse for os alle, jeg kender, og jeg kan ikke vente til det! Elsker dig, Bob, ønsker jeg havde født en mand !!!

 10. Im ikke meget af en en af ​​dine Margaret. Men hvad du siger til Bob Mould og Dave Grohl er præcis, hvordan jeg føler! Din passion af deres musik, og hvad de har bidraget til alternativ musik blev talt truely fra hjertet. Jeg føler på samme måde! Her har vi noget til fælles!

 11. Jeg har set Husker Du, Sugar & Bob selv over 20 gange (jeg er en gammel mand: D), men du har ingen skide idé om, hvordan vildt misundelig jeg af dig. Dejlige bit af at skrive, tak xx

Efterlad et svar