Nerdgasm

Der er en fundet Beatles audition brev flyder rundt, der bare fik alle disse penge på auktion. Jeg tænkte om de ting, jeg havde omkring mig utrolig og enestående værdi, som jeg tabte. Ikke af den æteriske natur ligesom humor og glæde og talent. Hurtighed og skarphed af tungen har ikke fået en pris. Disse ting har værdi over hvilke tal kan tælle. Mere som disse underlige ting, som jeg endte med at erhverve, at jeg gav væk nemt at nu tror jeg måske skulle jeg ikke have, men de har ikke rigtig noget. Den første er The Beatles plader, jeg havde købt på en antikmesse for måske $ 30. De var små stykker af de faktiske ark drengene havde sovet på, der blev udstedt som reklamegaver i 1964. Jeg havde alle fire Beatles plader fragmenter forseglet i glas, som om de var reliquaries, bittesmå, hellige stykker af martrede helgener, der anvendes til at bevise eller opretholde eller forstærke ukrænkelighed af en kirke, hvis det kan være. Arkene hang omkring mit hjem, som var kirken mand eller kirken min kærlighed eller kirken rock and roll, men jeg blev træt af dem, og de tog for meget plads, og jeg følte, jeg ændret sig over en eller anden måde midten liv fra mod til rocker, ligesom Virginia Woolfs Orlando og at jeg ønskede noget andet. Jeg gav disse plader væk til den første person, der ville tage dem og erstattet den fab fire s sengetøj med et Jarvis Cocker plakat, ikke at det gjorde mig mere af en rocker, snarere det vedvarende og yderligere informeret min mod status. Mit mod eventualitet. Det er faktisk mere rocker, nu indser jeg, i mine ældre dage og uendelige visdom, at kunne lide The Beatles, og til at kunne lide dem, så i 1964, da de virkelig var temmelig rocker. Så disse ark er væk, og jeg ville have elsket dem i min voksen dame suped op super duper rock and roll Palace i dag. Hvor er du Beatles plader? Måske vil jeg møder dig igen i elefanten kirkegård, der er ebay. Vi skal alle ender der i tide. Det andet element af værdi, havde jeg skulle være betaling fra en kommerciel jeg gjorde for en spirende ung selskab kaldet Apple i begyndelsen af ​​90'erne. De havde ikke betale for påtegninger dengang, så jeg fik en ny i boksen stadig bærbare computer, som jeg aldrig fandt ud af kassen. Ud over denne store skat, fik jeg en tidlig version af Mac kamera, som i det væsentlige var en prototype og ikke masse produceret. Gaverne blev givet til mig i en stor pose, som jeg aldrig åbnet - alle i hele 90'erne posen og begravet kasser forbliver forseglet og derefter i 2000'erne engang jeg bare gav dem væk, eller endda måske smed dem væk i en pique - et anfald af rengøring og orden - en lille orkanen Felix Unger - det vil stige ned på min psyke og næ. Jeg taler om en aldrig brugt laptop og kamera fra Apple fra måske 1990 stadig i kasser, stadig i plastik, de små wire papir thingies der holder powercords og alle sammen, og jeg ved, at hvis du stadig læser dette du sandsynligvis lige haft en slags nerdgasm hele dit tastatur.

5 Kommentarer. føje til mix ...

  1. Hey pige, jeg har forsøgt at nå dig i ugevis. Jeg er på kvidre og jeg følge dig der såvel som ethvert andet sted, jeg kan. Mig på Twitter @ seka1954.
    Følg mig tilbage. Ville elske at forbinde med dig.
    Seka

  2. Jeg er helt høre dig om dette. Disse elementer samle en mystisk kvalitet og blive større end penge. Jeg er så glad for den t-shirt med dit billede på jeg havde lavet. Jeg havde det til Edinburgh Fringe. Jeg havde sådan en stor tid drikke med vennerne. Hver gang jeg bære det nu det gør mig til at smile. :]

  3. Forskellige stilarter og design af northface stikkontakt er nu tilgængelige for at gøre dit håndled smukke. Du kan vælge fra den brede vifte af billige northface jakker ved at sammenligne masser af perfekte og flotte stykker. Disse North Face handsker ville være rart investeringer til dig i lang sigt. Disse north face salg er strålende og vise sig at være vidunderligt for dig, mens det gør du skiller sig ud fra mængden. Den flotte og ekstraordinære nord ansigt, du får, vil tiltrække hvert øje i en menneskemængde og gør du føle sig mere trygge.

Efterlad et svar