Los Angeles Pride med CHO VO'er

Jeg havde en utrolig tid på Los Angeles Gay Pride på søndag! Jeg fik til at opfylde de andre fantastiske honorees - herunder Johnny Weir og Andy Cohen, både smuk og sjov! Andy mistede sin telefon (det er det værste). Forhåbentlig han fandt det. Jeg kørte i bilen med Scott Silverman og john roberts i sin mor paryk. Vi kiki'd hele vejen (træk dronning terminologi sladre bag dine hænder) og lo vores hoveder. Der var masser af højdepunkter som at komme til at tale med Fortune Feimster som jeg absolut ønsker at vedtage! Hun er så sød. Jeg blev ydmyg, da borgmester John Duran erklærede 12 juni "Margaret Cho Day" i West Hollywood - alvorligt, hvilken ære! Også, jeg fik at se mange gamle venner, som for mig er det Pride handler mest om - genopdage alle efter at være væk. Og den bedste del var ser CHO VO'er i aktion! Disse store mennesker marcherede med mig og havde endda en dans! Jeg elsker CHO VO'er! Jeg er evigt taknemmelig! Glad Pride Season!

ps. ved populære efterspørgsel, har vi nu gjort CHO HO kampvogne til rådighed for en begrænset tid i min butik !

Tak til Mike for at organisere improviseret CHO HO dans:

Cho Ho Dance - LA Pride 2011 fra Margaret ChoVimeo .

Chohos!

med john roberts i parade:

På scenen med West Hollywood Borgmester John Duran:

med Johnny Weir:

med Fortune Feimster!

6 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Tak så meget for chancen for at gå med dig i paraden! Det var sådan en fantastisk oplevelse. Du har været en stor inspiration for mig. Som en japansk amerikansk, lesbisk, pige, der voksede op ser intet ligesom de søde, skinny, fair flået, "smukke mennesker" ... jeg virkelig trukket en masse fra dig som en rollemodel. Tak for alt, hvad du gør. Du har givet mig styrke til at acceptere mig selv som jeg er, og jeg ikke længere føle sig alene. Choho for livet!

 2. Cho, får du bedre ud som du bliver ældre, og du var virkelig sød, da du starter din karriere. Jeg så dig i Houston AA comedy club et par år siden, og du er en rigtig ekspert på standup. Jeg nød hvert minut. Tillykke med sådan levetid.
  DrK, 73, Houston

 3. Margaret,
  Jeg har selvfølgelig elskede alt Cho i mange år. Og som en stor fan jeg ved, hvor meget du er beundret i LGBT-miljøet. Men det var så utroligt bevægende at se og høre, hvor meget du virkelig og virkelig elskede! Alle langs paraden jeg hørte bemærkninger som "Åh, Margaret Cho, jeg elsker hende!" Og "Hun er fantastisk!". Folk kæmpede for position til at tage dit billede og ville vende tilbage holde op kameraer og / eller mobiltelefoner og råbe "Jeg fik det! Jeg fik det! Jeg fik et billede af Margaret "og smiler fra øre til øre. Jeg blev også rørt til tårer ved mere end et par mennesker, (for det meste homoseksuelle mænd), der kontaktede dig for at fortælle dig, hvordan du havde gjort en forskel i deres liv gennem din støtte og handling på vegne af det homoseksuelle samfund. Jeg hørte en fyr kommentar til en ven, at hvis det ikke havde været for dig, han sandsynligvis ville have begået selvmord. Det er tunge ting, mand og en hyldest til din aldrig svigtende støtte til LGBT-miljøet overalt.

  Jeg havde en blast at være din Cho Ho og jeg ville gøre det igen når som helst hvor som helst. Tak for muligheden! Og tak for det Cho Ho skjorte og Cho Dependent taske. Jeg havde folk tilbyder at købe skjorten lige fra min ryg!

  Du er en smuk og elskværdig kvinde, Margaret Cho og det var en ære at møde dig. Og ligesom den første plakat sagde "Cho Ho for livet!"

Efterlad et svar