Scarlet Letter E

Jeg spekulerer på, hvor mange voksne indse den skade, de gør for at børn på bare flygtige øjeblikke i livet, der ikke kan hentes. Der er ting, som jeg har holdt fast i årtier, disse begivenheder, der definerer mig, der styrer mit daglige dame handlinger, selv på 42, ​​selv på damen vellykket niveau af Charmed eksistens, at jeg fører. Ligegyldigt hvor mange drømme, jeg har drømt og realiseret disse mareridt stadig hjemsøge mig. Jeg har aldrig vokset op virkelig. De er små ting. Knapt et blip i bevidstheden hos en anden, men en dyb vedholdende ar, ømhed for evigt i mig.

Sidder på en vens familie hjem, kun teenagere tilfredsstillende, at efter skole sult, der er umættelig. Der er noget om at spise efter skole - der er ingen måde at fylde den bundløse godt der. Skole var sådan en kamp, ​​for mig alle de år, jeg formåede det. Jeg gik aldrig i skole en døgn, hvor det var okay. Fra dagpleje på - det var altid altid forfærdeligt. Til denne dag, jeg stadig vågne op på 6:50, og min første tanke er, "Jeg har ikke skole i dag!", Og jeg er sikker på, jeg vil tænke det hver morgen og vil bekymre den dag, jeg tror ikke, det første ting. Mirakuløst lykkedes mig at have en ven her og der. Hun og jeg spiste ofte i sit hjem efter skole, hvor den velsignede køleskabet ikke var fyldt med pinlige koreanske ting gæring, hvilket er, hvad mit hjem var; gigantiske krukker af kål og fisk, skamme mig smerteligt så, men hvad jeg ville give alt for nu, som en sofistikeret og verdslig gourmand. Så var det bare smerten i min indvandrer eksistens. Men hendes køkken var fyldt med smøragtig gnidning retter noodle Kugle, tykke med rosiner og creme - der var ikke en fisk øje eller æg i syne - velkommen lettelse yderligere berusende mig med eksotisme af hvide mennesker. Jeg elskede hendes familie russiske jødiske madlavning. Alle latkes i verden vil aldrig være nok for mig. Mit kongerige for en udstoppet kål.

Den dag var der latkes dér, kolde stakke, små luftbobler øremærkninger overfladen som damp udvidet ansigts porer, klar til at blive fyldt op med creme fraiche og æblemos. Ruller af fyldte kål, tomat sauce sprød med selleri og løg - og selvfølgelig den elskede noodle Kugle. Hvad jeg elsker om de østeuropæiske retter er sødme - sandsynligvis opfundet for at skære bitterhed liv der. Uanset oprindelse, uanset grundene - det er skide godt. Vi diskede ud overdænge portioner på tykt rustik 70 plader og microwaved dem uden at dække, så maden opvarmes ujævnt, bider indeholder skoldning varmt bidder og foruroligende kolde klumper. Det gjorde ikke noget, fordi det var om at få mad ned. Hendes mor kom pludseligt og satte sig ned, tage et øjeblik fra "Mig æra 'for at sidde med sin datter, men formentlig kun for at tilfredsstille sin egen skyld, så det var stadig i tråd med tiden. Hun kiggede på fødevarer på vores tallerkener og hun kiggede på mig og sagde, "Du har en spiseforstyrrelse. Du er nødt til at stoppe med at spise sådan. Hvad er der galt med dig? Hvad gør du spiser sådan? Du er nødt til at stoppe! Du er nødt til at stoppe lige NU !!! "Min ven kastede hende gaffel ned og sagde:" Gud! MOM! Så pinligt !!! Det er derfor, jeg har ligesom INGEN VENNER !!!!! GUD !!! "

Jeg følte syge straks, fedt i fødevaren koagulerende i mit blod og stoppe det. Det føltes som et hjerteanfald, eller et beroligende dartpil lige i brystet, fældning mig i mine spor. Ligesom når du tager dit batteri ud af din telefon - bare blank skærm. Blank. Mor og datter var fulde om bekæmpelse af nu, men jeg havde checket ud og gået et andet sted. Vi var alle stadig sidder der, men jeg ved ikke rigtig, hvad der skete efter det. Måske gik vi til min ven værelse og overdøvet hendes neurotiske mors spekulationer med Duran Duran, men uanset hvad der skete, jeg ved, at jeg var permanent ændret. Jeg var blevet markeret med en stor skarlagen bogstavet "E" på mit bryst for "spiseforstyrrelse." Det var, da jeg blev tagget i naturen og kategoriseret for evigt, og selvom jeg blev sat tilbage i den almindelige befolkning, jeg bærer mærket til denne dag.

22 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Wow, hvad en forfærdelig mor. Jeg er så glad for din ven gav hende helvede!

  Har du hørt om den forfærdelige "Tiger Mother" kvinde, der kalder sine egne børn "skrald"?

 2. Jeg synes om denne slags ting, når jeg hører voksne fortælle min niece & newphews ting som: "Det er bare (udfylde det: en bølle, High School, en fase, en misunderstanging) kan du glemme alt om det i en uge. "... .we / du ikke glemmer disse ting, nogensinde. Som De sagde, er vi ofte (desværre, og uden for vores kontrol) "defineres" af de ting, vi beskæftiger os med og behandles i barndommen ... Grown-ups skal huske, at hver gang de taler til et barn.

 3. Jeg synes om denne slags ting, når jeg hører voksne fortælle min niece & newphews ting som: "Det er bare (udfylde det: en bølle, High School, en fase, en misforståelse) kan du glemme alt om det i en uge. "... .we / du ikke glemmer disse ting, nogensinde. Som De sagde, er vi ofte (desværre, og uden for vores kontrol) "defineres" af de ting, vi beskæftiger os med og behandles i barndommen ... Grown-ups skal huske, at hver gang de taler til et barn.

 4. Jeg havde en lignende oplevelse, når nogen i min klasse påpeget over for mig, at jeg havde en dobbelthage. Det var devestating og jeg har aldrig rigtig kommet mig over det. Jeg havde altid blevet kaldt fed, men aldrig haft en særlig kropsdel ​​påpegede som sandsynligvis er hvorfor det lød så dybt med mig. Kort efter besluttede jeg at blive vegetar, som var en illusorisk måde for mig at være anorektiske. Jeg ville bare spise noget bortset fra en Sprite til frokost. Jeg var 10. Jeg kan ikke forestille mig, hvad slags en effekt det ville have haft på mig, hvis en voksen nævnt dette for mig. Simpelthen forbløffende ...

 5. MS m ~

  Hvad du har på dig er en dayglo, skinnede, lys som solen gigant B for smukt inde og ud. Jeg kan føle med dine følelser, og ved, at der ikke er nogen rigtige ord til at slette disse billeder. Jeg ved også, at den maskinskrevne ord af en pige, du aldrig har ment, vil næppe kvæle brændende ønske for folk at se forbi bullspit du smider derude til tider at dække trangen til at bryde ned og bare tigge somone god "Love me , se mig, vil have mig til hvem jeg er ", men ved, at overalt er der damer derude en del af din pakke, sjæl søster. Jeg ønsker dig noget, men håndgribelige lykkelige drømme.

  Du er en sand inspiration for mig.

  Tak for dig ...

  'Lissa

 6. Det er nødt til at være mere end bebrejde forældrene. Det lort bliver gået ned, jeg gjorde mine børn, hvad der blev gjort ved mig, med forhåbentlig lidt mere bevidsthed, undskyldte jeg i det mindste, og vidste, at det var forkert. Nu er jeg se mine midaldrende børn afsagde deres version til mine børnebørn. Det er ikke let at gøre det stoppe. Og jeg kan fortælle dig for sikker på, at en af ​​grundene det sker, er, at forældrene bliver skræmt fra vid og sans om sikkerheden for deres børn. Ironisk? Sure, men sandt. Selv ønsker dem ikke at være anderledes er baseret på frygt for den malede fugl fænomen.

 7. Tak så meget for din ærlighed. Det følte jeg kunne føle din smerte sidder der ydmyget. Den største af din historie er, at du overlevede, trivedes og nu er fri for at verbal trældom. Godt for dig og tak igen for at være en sådan ikon.

 8. Traumatisk faktisk! Det er utroligt, hvad lort vi holder for evigt inde. Vi har alle historier, vi kan fortælle. Hvor theraputic det er at skrive ned og lad det ud. Jeg vil gerne takke dig for at dele, fordi irregardless af vores alder, vi så nødt til at være i stand til at forholde sig til andre, fordi vi alle har den indre barn, der stadig søger efter et "ja, du er okay følelse.

 9. Åh, for en TARDIS så jeg kunne rejse tilbage i tiden og SLAP kvinden Silly.

  Jeg er glad for din ven havde nogle perspektiv, men det gjorde ikke stoppe hendes mor fra at stikke dig sådan. Jeg er så ked af det.

 10. Elsker, elsker elsker dette indlæg. Det bør blive genoptrykt overalt. :)

  Lektion lærte-ikke videregive dine personlige mad fobier på børn-dit, eller dine børns venner, eller børn i din varetægt. Jeg var mager hele min barndom, og da jeg udviklede en lærer faktisk sagde det var alt for dårlig, jeg var ikke tynd længere. Men jeg var stadig tynd, jeg havde bare bryster! Jeg kan stadig huske det 30 eller så år senere, og det kryber ind i mit hoved hver gang i et stykke tid.

 11. Miss Margaret,

  Jeg har været en fan af mange år, og det er et emne, jeg kender alt for godt. De små ting, at forældre (eller andre voksne) siger til børn, vride deres personlige opfattelser.

  Jeg var en fed knægt, og nu er jeg en fed voksen. Jeg kan huske at være omkring 6 år, og min mor tager mig med hende til vores kirke præstens hjem til at levere noget, og de sad bare ned til en stegt kylling middag. Maden lugtede så godt, og vores egne middag havde været noget jeg ikke havde plejet, men blev tvunget til at spise. Når præstens kone spurgte, om jeg vil gerne have noget, jeg fortalte dig, at jeg ville, men min mor sagde "Nej", og så snart vi var ude af døren blev jeg skældte på som havende flov hende. Det var en af ​​mange tilfælde, der lærte mig at sætte lighedstegn mellem ønsket om fødevarer med "skam".

  Alligevel blev jeg også belønnet med mad. For specielle dage (skolestart, fødselsdage etc.) ville vi vågne op til duften af ​​en ENORM morgenmad forberedes med skinke (eller pølse) og bacon, hjemmelavede kiks, gryn, æg, kartofler, og min bedstemors særlige hjemmelavet chokolade sauce til kiks. Hver uge modtog vi vores "kvote" som min mor gjorde det ugentlige indkøb ved at blive fortalt til, at vi havde "$ X til at bruge." Selvfølgelig var vi begrænset af, hvad der var i supermarkedet.

  Og senere, i junior high, da jeg begyndte at opleve mere mobning og drilleri om min vægt, jeg fandt en nat i min seng græde over Frygt for overfor en anden dag af øgenavne. Min mor kom i og afhørt min grædende og da jeg fortalte hende, hvad der var galt, hun simpelthen sagde, at jeg havde at foregive, at det ikke generer mig. Selv hvis jeg blev såret eller ked af det, nogen sagde til mig, skal jeg smile og være lystig, fordi folk kun lide at være omkring fede mennesker, der er munter.

  Det tog mig år at bryde fri af disse "lektioner". Jeg er ikke tilfreds med min vægt, men jeg ejer det. Jeg vil ændre det, som jeg er i stand og klar, og jeg ejer det. Alt, hvad jeg har brug for fra dem omkring mig er at se på mig, og se et helt menneske. Heldigvis har jeg en række mennesker, der gør netop det.

 12. Som en snart-til-være mor læser noget som dette har jeg en smule bekymret over, hvordan jeg vil hæve mine børn til at beskæftige sig med mad. Jeg har også haft et dårligt forhold til mad stammer fra barndommen. Mine var ligesom den europæiske familie, at du besøgte. Jeg blev altid opmuntret til at spise spise spise! Det er, indtil jeg ramte puberteten. Så var jeg også fedt at nyde mad længere.
  Jeg er kommet en lang vej, men jeg bange for, at ved at forsøge at være mere samvittighedsfulde om at være sund, jeg vil indgyde paranoia i mine egne børn. Det er svært at afgøre, hvordan man håndterer det, hvis du kan se dine børn efter din fede fodspor. Selvfølgelig moderen du nævnte håndteret hendes bekymring dårligt.

  Tak for at dele din historie.

 13. Denne følelse resonerer dybt med mig. Jeg voksede op med en kold, narcissistisk mor, men selvfølgelig ikke genkende det på det tidspunkt. Alt jeg vidste var, at der fra så ung som jeg kan huske, har jeg ikke se hende på alle som en person til at se til for varme, komfort, opmuntring, kærlighed, eller selv grundlæggende venlighed.

  Hun påberåbte sarkasme som et dagligt redskab til at skære mig med ... ellers var jeg simpelthen fra hendes radar.

  Det var først, da jeg voksede op og havde mine egne børn, at jeg begyndte at fuldt ud forstået arven fra min opvækst. Når vi beskæftiger os med mine egne børn, flashbacks til min egen barndom vil minde mig om, hvordan jeg blev talt til og hvordan jeg blev behandlet. Jeg var rystet hver dag af de erindringer, og tanken om, at en mor kunne behandle sine egne børn på den måde.

  Heldigvis, det gjorde mig meget fokuseret på hvordan man ikke skal behandle mine egne børn ... bare undgå at gøre, hvad min mor gjorde, og jeg normalt ville få det rigtige.

  Det kræver en daglig kamp fra min side ikke at lade de år mishandling vokser op til at påvirke mit liv nu, årtier senere.

 14. Tak for deling. Thats var meget personlig og faktisk rørende. Du rock sista!

 15. Da det viser sig, jeg er i færd med at skrive et kapitel om Margaret Cho i en bog om kvinders tegneserier, og jeg arbejder på de måder "Jeg One som jeg vil" lyder som et opsving historie samt som et manifest. Så jeg blev rørt og overrasket over at finde denne post, sendt den dag jeg skrev om dette emne. Det er en overraskende og tiltrængt påmindelse om, hvordan vores kroppe bliver "markeret." Det sidste metafor er en morder!

 16. Nå det var virkeligt.
  Glad for jeg stemt i dag. Du er en stor og sjov person ved du det?

 17. Margaret: Please hjælpe dem i SF samfund, der forsøger at hjælpe med at tage sig af disse organer (queer / trans / fattige / kvinder), der skal tages hånd om de mest:

  http://lyon-martin.org/aboutUs.php

  Vi har brug for kvinder som dig selv til at hjælpe dem, der ikke normalt selv mener, at deres kroppe er værdig, politiske og værdifuldt i sig selv. Venligst, venligst hjælpe.

 18. Hiya:)
  Hvorfor har mænd og kvinder (Society generelt) stadig foregribe folk med kropskunst. specielt piger?
  Jeg er en 26 år gammel F, har 11 tatoveringer, masser af som ikke kan spottet på min dag til dag rejser. 5 - 6 i de varme måneder er temmelig konstant på displayet. Jeg kan ikke stræbe efter opmærksomhed og jeg har en kærlig kæreste Uden TATTOOS .I få det indtryk, at mange mennesker tror, ​​at tatoverede personer er blinde, når vi får stirrede på, selv når vi vender tilbage et blik folk fortsætter stirre. Hvornår vil samfundet forbedre?

Efterlad et svar