Atlanta Food Drive - Bring 10, mødes Margaret efter showet!

Vi har indgået et samarbejde op med Atlanta Fællesskab Food Bank at indsamle ikke letfordærvelige fødevarer på Margaret endelige Cho Dependent Tour Dato, denne 12. Søndag December på Tabernaklet i Atlanta!

Som et særligt incitament til at hjælpe med at indsamle en masse af fødevarer til denne ferie sæson, tilbyder vi alle, der bringer TEN varer eller flere en mødes og hilse pass at møde Margaret efter showet!

Alt du skal gøre er, at komme til maden bank tønde, nær merchandise bord i lobbyen på udstillingen søndag aften, drej i dine emner, og hvis du har 10 eller flere, giver vi dig en mødes og hilse passere. Det er så simpelt!

Glædelig jul fra Team Cho

Mest brug fødevarer:

Peanut Butter
Tunfiskekonserves
Dåse bønner
Dåse Supper, gryderetter og pasta
100% frugtsaft
Dåse Frugt & grønt
Makaroni og ost Dinners
Fuldkorn, lavt sukkerindhold korn