Rehearsing on Tour

Jeg er så udmattet dens været svært at skrive. Vi har kørt med bussen hele natten og øve hele dagen - at stoppe for at gøre shows på The Cho Dependent Tour - det er utroligt. Jeg elsker de fysiske fordele - alle disse underlige små ømhed og smerter er blevet forsvinder, fordi jeg flytter for første gang. Kroppen er meningen at flytte, jeg forstår det nu. Jeg ønsker at holde det op.

Dansen i denne uge er hårdt og hurtigt, og jeg ønsker at gøre det hele tiden. Jeg sparke ud skridt i min søvn, da bussen ruller videre til den næste by. Jeg er glad for, vi er ude af byen, fordi alle fra dwts bliver syg. Vi er væk fra alt og i vores egen verden, som er perfekt for mig. Jeg gør rutine i mit hoved, da john roberts og jeg ligge i sengen og se Jersey Shore (OMG denne uge var utroligt med Angelinas pad! Behov for at tale til den situation om at en). Jeg ser Louis og jeg danser det igen og igen på min flip kamera. Hvordan kom vi gøre noget uden teknologi før? Jeg elsker absolut mit kostume. Det er så smuk og glamourøs. Det bør vinde fra fabulousness alene.

Jeg nyder nu den korte stilhed mellem prøverne og shows. Den foreløbige, når du har bestilt pizza og du ved det er på vej. Jeg er så klar til uge 2.

13 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Prøv at hvile så meget som du kan, selv om. Jeg er bange for du mgiht bliver syge.

  Held og lykke i morgen. Dance, Margaret, dans. Se, hvordan hun danser ... ..

 2. Hej Margaret! Vi kan ikke vente med at se dig i denne uge. Jeg har min stemmeafgivning finger klar. (Ingen bekymringer, jeg vaskede det først!)

 3. Du er sådan en smuk kvinde, Margaret, både inde og ude. Kan ikke vente til i morgen aften! Jive er sådan en awesome dans, og jeg kan ikke vente med at se dig og Louis rocke det.

 4. Jeg føler mig så konflikt! Jeg tror, ​​du dansede virkelig virkelig godt, og ønsker du at vinde ... .men jeg elsker også, at du bragte humor og din personlighed til det og ønsker at se MOAAAAR!

  Enten måde, jeg er stemme for dig hele vejen.

  meget lub

 5. I dag vil være anden gang i mit liv, at jeg ser dwts, og det er bare fordi Margaret Cho konkurrerer. Masser af fans hepper på dig at bo i showet indtil slutningen. Go girl! Vis verden, at din krop er i stand til at bevæge sig med en rytme, der er yndefuld, men også hård, fordi det er dig. :-)

 6. Din jive dans var stor! Du begge lignede nogen dans og have en god tid, ikke blot udfører på TV. Holde det!

 7. Oh Margaret !!! Jeg håber, du ikke er for træt til vores mødes og hilse på 16th i Chicago!

 8. Jeg ved ikke, hvordan du lægger i dansetimer på turné. Nogle kvinder synes, at de ikke har nogen andre job end at praksis for dwts. Når du er for træt, kan du ikke danse godt. Og prøv at fake et smil eller to, som min dans lærer plejede at spørge mig. Jeg ringede i min støtte, håber du vil gøre det endnu bedre i næste uge.

Efterlad et svar