I Love Louis!

Jeg har den bedste partner på " Dancing with the Stars "- Louis Van Amstel ! Han er en utrolig danser - en verdensmester mange gange, han er smuk, han er afsindigt morsomt, han er en stor lærer, han er bøsse (som jeg elsker elsker elsker elsker elsker - pige - han er familie)! Jeg kunne ikke bede om en bedre person til at parre op med. Og hvad er virkelig cool han er en fan af mine også!

Vi har øvet hver dag i flere timer, og jeg er så heldig, fordi han forklarer tingene så godt, at han gør det sjovt, han virkelig gør mig sved, og jeg elsker hvert sekund af det. Hans krop er så perfekt. Den måde han bevæger sig, er virkelig inspirerende. Og han hjælper mig med at flytte! Jeg ville ønske jeg kunne vise dig de små rutiner, han har lært mig nu - fordi jeg ikke kan tro jeg gør dem selv. Selv to skridt sammen føles som et mirakel for mig. Når vi er i sync og danse sammen, det føles som vi fører. Jeg har aldrig følt yndefuld eller elegant, men under Louis 'strenge undervisning, jeg har lyst til min krop ændrer sig, selv efter blot et par dage. Min krop er begyndt at virke som den ved, hvor de skal gå. Vi er begyndt at opbygge momentum - der sker noget. I første omgang kunne jeg ikke gøre det, jeg kunne ikke gøre det, jeg kunne ikke gøre det, og så pludselig, jeg kan. Han gentager bevægelsen indtil det bliver under min hud, og ikke vurdere, hvornår jeg fuck det op. Når jeg falder, henter han mig op, og vi begynder igen, og så jeg ikke falder. Jeg spin. Jeg tænder. Det gør mig i live. Det gør mig ligesom min krop er her. Det er 41 år, og det er fucking fantastisk.

Det er vildt at opdage nye ting om dig selv i denne alder. Jeg troede, jeg vidste alt om, hvad jeg kan gøre. Jeg virkelig er at finde så meget ud, med disse svedige, ømme timer tilbragt i dansestudie. Jeg tror ikke rigtig om det faktum, at alt dette er en konkurrence, jeg er bare så glad for jeg har lavet en ny ven. Jeg er glad for, at jeg er heldig nok til at have nogen viser mig den smukke bevægelse, jeg har indeni. Jeg kan ikke vente med at danse med ham for verden. Tak så meget Louis !!! Jeg er så forelsket allerede !!

Margaret og Louis

17 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Dette er hvad jeg elsker ved dwts! Du er 'at komme' det Margaret! Og Louis er bare en dukke, er han ikke? Jeg tror, ​​de to af jer gøre en fabelagtig par og jeg ser frem til at se dig danse. Go, pige, GO! * G *

 2. Yesss !! Team Margaret & Louis hele vejen. Jeg kan ikke tro, du kommer til at koordinere din tur og dwts på samme tid. Du er sådan en inspiration!

 3. Margaret, du ser strålende. Hvad en inspirerende blogindlæg. Tak for deling. :)

 4. Jeg er allerede heppe på dig og Louis !!! Kan ikke vente til den nye sæson starter! Du går guurrrllll !!!!!

 5. Louis er en af ​​de bedste, de bedste, de bedste professionelle på dwts !!! Jeg elsker at se ham sæson efter sæson, og den måde, han gør hans partnere skinne er vidunderligt !! Jeg tror, ​​det er den bedste del af dette show er forbindelsen mellem stjernerne og de professionelle, fordi når det er der, og de er Samarbejder det alt bare ser ubesværet !! Jeg er så spændt på at se dig på dwts og jeg ved jeg skal kapring nogle mobiltelefoner og login-id'er til at sikre, at du er en top stemme getter hver uge!

  Gå Cho !!!

 6. Jeg ser ikke dwts, men jeg vil være tuning i, takket være dig Margaret.

  Og jeg er overrasket over, at du siger, du er 41, jeg troede, du er lige knap 30! Og hvad en fabu billede af dig og Louis. Elsker det! Hold bloggen kommer.

 7. OMFG! Pige, du må fortælle os, når dine dwts sæsonen starter. Jeg skal begynde watchin bare få din på det.

 8. ARGH !!! Margaret! Ikke alene er din deltagelse i dwts vil tvinge mig til at begynde at se showet igen, men jeg nødt til at ringe ind og stemme også. (Hey Cho fans, glem ikke at ringe ind og stemme online ... meget importere!)

  Jeg stoppede se showet flere år siden, da Dancing With The Stars blev Dancing With The "Stjerner"? Heldigvis denne sæson, spærring et par deltagere, det omfatter "Stjerner" med de faktiske genoptages.

  Louie! Hvor dejligt for dig! Så vidt jeg husker, Louie var den bedste mandlige danser. Måske er det fordi han er kortere end mange af de andre mandlige dansere ... hans tyngdepunkt er anderledes eller hvad ... men hans bevægelser var altid skarp og præcis! Han har endnu ikke vundet prangende spejl bolden. Måske dette år, med dig som sin partner, han kan faktisk vinde den.

  Jeg vil se, Margaret. Jeg vil stemme. Jeg kender dig og Rup vil rocke gulvet!

  Og du troede, kakifrugter var kosten fra helvede !!! Skinny nu, vil du forsvinde for øjnene af os!

 9. Yea .... Jeg elsker at du er på showet. Jeg har aldrig set, men jeg vil nu og stemme på dig :)

  Elsker en mops elsker!

 10. Kære Margaret:

  Jeg er ligeglad, hvis du kan danse en slikke: du vil få alle mine stemmer hver eneste uge, du er på. Jeg er en fan. Og en tidligere latin balsal danser. Held og lykke til dig, have det sjovt, være forsigtige og nyd Louie! Dancing, der er!

  Knus,

  Nancy Ann

 11. Så glade for, at du vil være på dwts! Jeg er allerede forestiller dine kostumer, dine rutiner ... og hvis de lader dig synge, vil hoveder skal dreje! De ved ikke, hvad de er i for! Louis er sød og den perfekte partner for dig! Jeg håber virkelig, du går langt! Jeg planlægger at ringe og stemme online begge!

  Folk, vi skal rally bag Margaret! Dette er en stor mulighed, og forhåbentlig hendes mavedans erfaring vil hjælpe med denne type dans!

 12. Ligesom dine forældre, dwts er omtrent det eneste show på TV (der og lejlighedsvis Daily Show) vi ser konsekvent, da vi ikke holde et tv, og jeg er over ECSTATIC du vil være på den !!! Jeg plejede aldrig at stemme, men denne gang vil jeg nødt til at stemme :)

  Jeg kunne ikke tro, hvordan lille (på en god måde), du er, når vi mødte dig backstage ved Paramount! Du vil være i en killer form med Louis som din partner og coach. Elsker ham. Med din mavedans legitimationsoplysninger, jeg ved du kan flytte dine hofter - håber du får spejlet bolden trofæ! Den måde kan vi se dig på showet længere også.

 13. Som mangeårig danser mig selv, jeg er så glad for at høre, at Louis har de to ting, der gør for en god danselærer: han er både patient og streng. Du skal bruge denne disciplin for at lære disse danse, men så længe Louis viser dig de grundlæggende solidt, vil du være langt foran kurven. Jeg ser frem til at give dig gode anmeldelser.

Efterlad et svar