Another Brick in the Wall

Jeg væmmes ved Roger Waters handling ulæselige hvad virkelig bør være et nationalt monument - Elliott Smith mindesmærke mur på Sunset Blvd. Hans annoncører, til at forsøge at få hipsters se ham Tour "The Wall" endnu skide IGEN har lagt graffiti over den elskede Silverlake monument. Jeg er ikke en Pink Floyd hater. Jeg elskede "The Wall" - og når filmen kom ud, det totalt ændret mit liv. Jeg besluttede, at mit liv ville være ligesom groupie Jenny Wright spillede - alt spandex og denim vest og laminater uden en bh. Det var mig - det er mig. Jeg har ikke noget imod Roger Waters personligt, men det er så lorte!

Hvis du bor i LA, er en Largo regelmæssig, elsker indierock og live øst for Robertson, derefter til dig, Elliott Smith er som familie. Det er ligesom en person skamferet vores familie krypt. Jeg er så skuffet. Jeg er så syg om det. Og alle os, de knækkede sjæle Elliott Smith fans, der stadig savner ham så dårligt , som ikke vil se ham på Sasquach eller Bonnaroo eller Largo med Jon Brion nogensinde igen, som ikke vil komme til at høre en ny sang eller en ny album fra ham nogensinde nogensinde igen, fordi han er gået gået gået fra denne verden for evigt og det eneste, der holder ham i live er vores kærlighed til ham - vores taknemmelig, udødelige, everchanging, stadigt udviklende - nogensinde stærk hengivenhed og kærlighed til ham - for os - den mur - at muren var alle vi havde. Vi har de optegnelser, vi har sangene alle på tung rotation, jeg har en sjælden brændt-by-Elliott-Smith-selv cd med alle de sange off "From A Basement On The Hill", smukt rå og alligevel ublandet og unmastered - det er min værdsatte besiddelse. Og én gang, havde vi et monument, hvor vi kunne gå og sige goddag og farvel, og jeg elsker dig, og jeg er ked af det.

Og nu gør vi det ikke. På grund af virksomhedernes grådighed og total uvidenhed - denne idé om, at der er »hipster placeringer, som du kan ved selvsupplering for dig selv. Nå du ikke kan. Rend Roger Waters. Du er blevet en anden mursten i væggen.

10 Kommentarer. føje til mix ...

 1. Mz. Cho tellin 'det som det TI er! Jeg elsker når du tager First Amendment og bare begynder at sprøjte !!!!! Hvis du gør det i Ohio (hvor jeg bor, UH) kan du få arresteret (som jeg har). Hold på Keepin 'On !!!

 2. Wow, han undskyldte for første gang som en fejl, men de gjorde det igen? Igen? Hvis ja så måske han er mere en anden Prick i væggen ...

 3. Jeg har aldrig set mindesmærket selv tæt. Det er en af ​​mine mange yets fremover. Og når jeg gør det ville være mere værdsat på det oprindelige tilstand.

  Jeg kunne altid kalde det kunst, pisse folk af, og tilskynde til mere af det samme. Kun for at tiltrække opmærksomhed til det, og hvad man skal gøre ved det ...

  Roger Waters, hvis han virkelig skide plejet ville sige noget til sine fans og rense det op. Jeg tror ikke, det er nok til at lade det overgå enhver anden.

 4. Du GO Margaret!

  Du er meget venligere til en gammel rock and roll dinosaur, som jeg ville have været. Jeg vil bare gå til hans hus og stencil DIAF på det!

 5. Fuck dig, du beskidt gook tæve. Jeg wannna cum mellem de fine titties af jeres. Fucking tøs. Bare gå se på dig selv i spejlet. Du er et modbydeligt stykke tagrende papirkurven.

 6. Margaret,
  Måske jeg mangler det punkt i kontroverser. Ikke sikker på at jeg efter denne her. Nogen gør en version af Pink Floyds The Wall, og Roger Waters skamferet deres prop? Er det korrekt?

  Hvorfor skulle ikke den originale kunstner, der har udtænkt sangtekster, musik, stemning, Konceptet, etc. har ret til at kalde ud (omend groft), at en perifer wannabe malker penge / berømmelse fra en idé, som den (citat-citat slut offer / ) selvstændig kunstner ikke producere på egen hånd?

  Hvis nogle obskure performancekunstner stjal dit materiale, ville du være storsindet over det, eller vil du blod ostemassen og ild komme ud af dine øjne? Just sayin '.

 7. Steve: Nej, der er ikke engang tæt på at korrigere, er folk defacing Elliot Smiths mindesmærke mur, ikke en prop. Elliot Smith var en musiker, der døde. Væggen pågældende er et mindesmærke for ham, og er ikke ejes af Roger Waters fra Pink Floyd, men han, Roger Waters, tillod sine annoncører til at sætte graffiti på dette sagt memorial væg. Håber, at rydder det op.

  Til Margaret: Elsker dig! Hold på at bekæmpe den gode kamp !!

Efterlad et svar