Yak Yak Yak

Her er mig i Tibet i 2000 på 17.000 fod. Jeg var virkelig syge fra stor højde. De mennesker, der levede op der gjorde alle deres penge fra turister, der svimlende klatrede op Himalaya til at tage billeder, mens fortumlet på små, meget dekorerede yakokser. Jeg ønsker fotoet ikke havde afskåret den fyr ved siden af ​​yak. De var virkelig fantastiske mennesker, der boede deroppe. De blev dækket af støv og aske, som arbejdede godt som en stærk sunblock og når de ikke tog vores billeder, blev de mediterede. Jeg elsker denne yak. Det ligner Ralph!

Tibet 2000

4 Kommentarer. føje til mix ...

  1. M ... var, at Yak højere før du fik på det? ... Var det? <3 Du !! .. = :)

  2. Ville bare give dig en tidlig Glad 41st fødselsdag, Margaret. Holde gør hvad du gør. Kan du have den bestest fødselsdag nogensinde, og elsker guitaren kage. Jeg ville have foretrukket en penis kage selv, men du rock, og det var mere passende. Meget kærlighed fra din familie i Austin, Texas. Vi elsker dig!

Efterlad et svar