Familie fejde!

Vi alle gjorde berømthed Familie fejde i går, og vi sparkede røv! Vi vandt ikke, men vi gjort en meget respektabel fremvisning. Vi spillede mod Corbin Bernsen og hans familie, der var meget nice og god modstandere. De endte med at vinde og går op mod American Chopper dudes, der var super cool!

Jeg var virkelig stolt af mine forældre, fordi de ikke vidste, hvad Family Fejde var. Det eneste, de har, der ligner i Korea var krigen. De gjorde bemærkelsesværdigt godt og min far selv razzed vært Al Roker lidt. Det var awesome. Vi gjorde lige så godt som enhver hvid familie ville have!

familyfeud_1.JPG

familyfeud_2.JPG

13 Kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. M skal du bare lave din egen asiatiske familie sitcom, freelance. Måske nu er det tid. Hvis du gør det, vil netværket ledere komme. Og jeg vil helt hjælpe dig. Du kunne slags bygge ud for Cosby Show og Greys Hvide Verden og Harold og Kumar og fuldstændig gøre dine egne ting at udforske asiatiske stereotyper, de særlige former for forskelsbehandling, selvværd og selvopfattelse problemer, asiatiske amerikanere står i skolen, i arbejdsplads, og selv hjemme blandt hinanden. Netværkene er absolut bank på hele skarpe dramakomedie med dramatiske punkter lige så alvorlige som de komiske punkter er sjove lige nu, og det er sooooooo din stil. Jeg tror, ​​du får brug for hjælp skriftligt og virkelig fremragende talent (Bobby Lee kunne din dorky homoseksuelle bror og Sandra Oh, eller at chick fra Lost kunne være din høje falutin 'rige søster, som flyttede tilbage til Seol og ser ned på resten af familie, når hun besøger, på en humoristisk måde, og du kunne genforene alle de virkelig gode skuespillerinder fra Joy Luck Club, mens du er på det.)

  Jeg vidste ikke engang, 21 var om asiatiske amerikanere, og jeg ved ikke, hvad der er mere oprørende, at de ledende figurer er ikke AA'ere, eller at mediet ikke engang plukke op på dette, og hvor meget fucked up det er.

 2. Det eneste, de har, der ligner i Korea var krigen. Bwhahahaha! Jeg kan ikke se FF, men bliver nødt til at fange denne ene.

 3. Jeg går ud fra du mente, at den blev optaget i går ... hvornår er det at gå til AIR?!?!

 4. vi overværede dit tv-show dvd i går, og vil bidrage til den MARGARET CHO TV SHOW ... pleaaaaaaaaaase gøre én. Vi elsker dig.
  helt ... du knække os op og berolige os ned og gøre os tror ... så tak.

 5. Awesome! Min familie ville ikke dårlig på FF. Bahaha, at showet er latterligt awesome. Og det fik bare nogle ekstra fede point. Åh det er så cool, at du gjorde det.

 6. Jeg ser FF i aften-men kun for at se din familie. Jeg ønsker du havde været på længere. Når du forlod så gjorde I. Dine forældre er så smart og godt ud på kamera! Jeg elskede det, især når din far fortalte Al det var uhøfligt at spørge om tatovering!

 7. Kære Gud, din mor er alt, hvad jeg havde forestillet mig, at hun ville være, det vil sige, koreansk og AMAZING.

Efterlad et svar