Donut Pussy

Jeg havde en ny procedure kaldet "G-Shot", som er lidt ligesom plastikkirurgi, slags et organ modifikation â € "men du kan ikke se det. Det er på indersiden. Det er ikke noget jeg nødvendigvis vil normalt gøre, fordi jeg er meget tilfreds med min vagina den måde, det er. Det er en af ​​de fineste i verden, og har virkelig brug for lidt udsmykning. Det har tjent mig godt i mange år, og der er masser af miles tilbage på det.

Jeg fik G-skud som en del af mit nye VH1 show, "The Cho Show", som jeg filmede lige nu, og det er så fucking fantastisk du vil bare skrige, når du ser det â € "Jeg er så spændt! Anyway, G-Shot er en injektion af kollagen i din G-Spot, der formodes at forbedre enhver form for stimulering der. Det er for kvinder, der har begrænset fornemmelse i deres vagina, hvilket er mig. Min puss er mere klitoris end vaginal. Jeg er mere ind udefra end indefra. Jeg er mere om visning end indhold. Når jeg går til en fest, jeg har tendens til at hænge ud på de skridt, snarere end i huset, og jeg aldrig gå ind i baghaven. Og for at holde gang i festen analogi går, jeg har ikke engang en G-Spot, pr sige, et sted, hvor festen er alle centreret, men der er masser af mindre events som finder sted over hele området. Mine er ikke en G-Spot. Mere som en G-Block Party. Min fisse er en meget gerne Coachella. Der er en masse bands hængende omkring venter på at spille.

Så jeg fik det gjort på en dekorativ Beverly Hills gyno kontor, og det var noget ubehageligt. Først G-Spot skal være placeret. Den stakkels læge skulle stikke rundt derinde i lang tid, og det mindede mig om denne ene fyr, der var på udkig efter det mange år siden, alle tommelfingre i der går: "Hvor er din stedet? Hvor er din stedet? "Det gik ikke godt, og jeg var ligesom," øh, jeg plejer at parkere på gaden. "Lægen kom over et område, der følte sig mere følsom end de andre områder (mere partying foregår der end andre steder) så hun skød op som region med et bedøvelsesmiddel â € ", som var smertefulde !! Jeg havde brug for anæstesi for min anæstesi! Det var så stikkende og ondt, at hun var nødt til at skyde mig op to gange med den bedøvende middel. Så de fik den store nål ud, som jeg ikke føler, men så så uhyggeligt længe, ​​at jeg troede, at slutningen kunne stikke ud gennem min ryg! OW !!!!

Så siden da har jeg ikke følt nogen seksuel udnyttelse overhovedet. Hvis noget det gør mig ikke ønsker at gøre det, hvilket er utroligt, fordi jeg ønsker altid at gøre det â € ", så det ikke virker som enhver form for elskovsmiddel, men ville være en god straf for seksualforbrydere. Nu er min vagina bare føles som om der er en gel indersål derinde. Ligesom min livmoderhals er iført boot sokker. Jeg er totalt aseksuel og jeg mener ligesom jeg sidder på en hemorrhoid doughnut hele tiden. Jeg føler virkelig slags dårlig klager om proceduren, fordi lægen var så rart, og jeg er alle om at støtte noget, der gavner kvinder og deres seksualitet. Jeg tror helt at ånden i ting er cool. Kvinder bør føle sig godt i deres krop, og hvis kirurgi kan forbedre, er jeg alt for det. Desværre, G-Shot var bare ikke for mig, men det kan være for dig. Der er masser af raves fra kvinder om det, og oftere end ikke de resultater, formodes at være mindblowing, bare ikke for mig!

Det varer i fire måneder, så jeg vil være i kloster indtil hævelsen går ned.

26 kommentarer. Tilføj til mix ...

 1. First off, kan jeg ikke FUCKING vente til CHO SHOW! Hvornår det luft?!?!? Jeg læste om i Entertainment Weekly og næsten skider i bukserne! haha. For det andet, tror du der er en mulighed for, at skuddet bare ikke fungerer endnu? Hvis ikke så køn, du har i 4 måneder vil være kick ass. haha. Du går bede guuurl! haha.

 2. Hahaha !!! thats sååå sjovt !!! Hvis bare jeg havde en vagina jeg ville få det gjort ..

  måske syg gøre min bedste ven får det gjort ... Jeg vil foregive im tager hende til Disney Land og suprise hende.

 3. Åh min godhed! De ofre, du gør for kunst !! Min Cooch bare smækket læse det. Og så jeg kvalt på en mini-æg, mens griner på "Ligesom min livmoderhals er iført boot sokker."

 4. Deres show er den første ting, der gjorde mig selv ser på at få mere end grundlæggende kabel service, så jeg kunne se VH1. Hovedårsagen til jeg ikke får store kabel er, at det har lidt eller intet, jeg ønsker at se, og jeg ved, jeg ville blive afhængig af at surfe det. Så er der prisen. Min grundlæggende kabel er 12,55 $ / mo. For at se den mindst dyre plan, der ville give mig VH1 er 84,23 $ / mo. Det betyder, at jeg ville bruge omkring $ 840 / år for at se Cho Show. Jeg elsker dig, men selv kærlighed har en pris, tror jeg. Jeg venter og få dvd'er til $ 40 / sæson. Måske med de 800 kroner, jeg vil spare, vil jeg flyve rundt i landet for at gå til din liveoptrædender. Jeg kunne være en Cho hoved!

  Og tak for heads up om G Spot "ekstraudstyr." Jeg er på programudvalget af Fonden for Sex Positiv kultur. Din erfaring kan motivere mig til at producere en paneldiskussion om sex ekstraudstyr modeluner. Kan vi citerer din blog?

  Si

 5. Owww! Gud, min fisse gør ondt nu bare læse det!

  Tror du, det kommer til at arbejde senere? Hold os underrettet. Hvis det virkelig arbejdede, ville jeg være interesseret, da jeg er meget ligesom dig - min klit absolut gør sine ting, men resten ... ikke så meget. Jeg vidste ikke engang lære at orgasme fra indtrængen indtil jeg var omkring 23. Hvilket er ikke så sent i livet, men alligevel var jeg lettet over, at jeg faktisk kunne gøre det. Tager en masse, selv om, og det sker ikke altid.

  Jeg ved ikke, om jeg kunne klare ikke at være liderlig. Jeg kan lide at være pervy, det er lidt ligesom en høj - du er altid på udkig rundt, tjekker varen ... selvom jeg faktisk ikke forfølger noget af det, jeg er eyeing, er det stadig rart.

 6. En kæreste havde nævnt for mig, at hun kun får fra, når hendes ydre område er bearbejdet, så jeg fortalte hende en teknik, jeg lærte fra den bedste elsker i mit liv: arbejde hele det indre område i stedet for at koncentrere sig om ét sted. Det virkede for hende, og jeg havde den tilfredsstillelse at vide jeg forbedret sexliv af et par, der havde været sammen i mere end et årti! Jeg aner ikke hvorfor denne lille perle ikke er i mere sex manualer! Faktisk har jeg ikke læst endnu, der gjorde, at forslag! WTF ?!

  Jeg tror, ​​at G-Spot er overvurderet. Jeg er alt for din blok fest analogi. Jeg har meget bedre orgasmer når hele området er involveret i modsætning til en person går til blot én stedet.

  Jeg har tænkt mig at se dig i Miami i et par dage! Det vil være min første live show af din! Jeg er super Stoked!

 7. freinds lad ikke venner har nåle skudt i deres fisser! Tanken er lige så uudholdelig. det lyder som en af ​​Hitlers eksperimenter!

  bedes du fortælle mig, at du ikke gå til den læge, der gør Lisa Rinna læber!

  når jeg onanere eller have sex igen, vil jeg have en ekstra orgasme til dig og sende det på din måde med gode tanker.

  Ja, jeg tager en for holdet!

 8. Margaret, jeg er glad for, at du var ærlig om din oplevelse, og jeg håber, du har ikke noget imod, at jeg siger, skal du ikke føle dårligt om klager over proceduren. Jeg tror din autentiske svar er helt korrekt, og selv om lægen var nice om det, hvis det gør ondt, så er sucks!

  muah! se dig i Davis live i maj!

 9. Lyder som en hokey pokey.
  Vend dig rundt?
  Det er, hvad det hele handler om.

 10. Bare en tanke ... er denne G-shot virkelig for kvinder ?! eller er det for mænd at gøre at tilfredsstille deres partnere lettere og samtidig til deres egen tilfredsstillelse? Måske dette er blot endnu en måde at hetero sex kan blive endnu mere falliske-centreret.

  Jeg mener, jeg forstår, at der kan være større fornøjelse for kvinder i dette område, men hvorfor ikke bare stimulere de områder, som er naturligt behageligt for dem, selvom det betyder, at samleje bare ikke klippe det ?!

  Jeg tror Hetero par bare nødt til at komme ud af deres hoveder, at sex handler om penetration og at kvinder bør være tilfreds med hvad slags sex får en mand fra. Jeg regnede med, i stedet for at få den procedure, bare fortælle din partner, hvor du rent faktisk kan lide det!

 11. OOOOOWWWWwwwwww .... du ind i smerten lidt er du ikke? Um, lad os vide, om det virker dog ved at fortælle os, hvad en vanvittig nympho du omdanne til lige pludselig .... godt, drej ... tilbage til alle af en pludselig. ked af det, måtte. stillingen var bare alt for sjovt, og jeg følte udfordret som kunstner og sarkastisk fjols.

 12. Jeg er enig med dig, fik-marts Jeg viste begejstring for den cirkulære bevægelse min ex ville bruge under sex, men han ville altid gå tilbage til ole "ind-og-ud efter et stykke tid. Jeg burde have været mere selvsikker om at fortælle ham, hvad jeg kunne lide-fordi han syntes at bekymre sig om at tilfredsstille mig, men han var min første og jeg følte, at han vidste mere om det hele sex ting, end jeg gjorde. Jeg tror kvinder sandsynligvis udskyde til mænd i soveværelset, delvis fordi de er meningen at vide, hvad de laver. Men hvis kvinder aldrig fortælle mænd, hvad de vil, hvordan de formodes at lære, hvad de skal gøre for at behage en kvinde?

  Også, som sagde, at vaginal orgasmer er så meget bedre end klitoris dem? Er det kvinder rapporterer denne enorme overlegenhed ene over den anden? Du gør en virkelig skønt provokerende punkt bemærke phallocentricism af en sådan udtalelse.

 13. Tak for at gøre dette, så jeg ikke behøver at, fordi for en varm sekund jeg var nysgerrig, hvis jeg kunne tilføje vaginal stimulation til min klitoris (... og anal). Ærgerligt for kæresten, selvom det giver mig en syg fornøjelse at pik er aldrig nok!

 14. Margaret:
  Tak så meget for udstationering om G-Shot. Min BFF Nora har været klager over begrænset fornemmelse i hendes vagina. Efter måneders diskutere emnet over cocktails uden store fremskridt, kan jeg ikke vente med at fortælle hende om G-Shot.

  Og endnu vigtigere, jeg kan ikke vente med at se dit nye show med mine homofile!

  Alle de bedste med din G-spot og showet!
  Lulu B.

 15. I stedet for kvinder at ændre deres krop, hvorfor ikke folk bare tilbyde deres partnere lektioner om, hvordan at behage dem? Meget mere bæredygtig, selv efter de er dumpet.

 16. Hej Margaret

  Det lyder underligt ("G-Shot", der er). Jeg holdt spørger én ting, men du besvarede mit spørgsmål med den sidste linje-Håber det aftager snart til dig ...

  Dit nye show lyder awesome - Ethvert håb om at gøre en episode eller to Down Under? Regn med mig for studiet publikum!

 17. Jeg er ekstatisk over dit show, jeg efficient selv klar!
  Denne lort har lige gjort min dag, she, jeg kan ikke vente, jeg vil definitivt se

 18. Margaret,
  Jeg har været en stor fan af dig i lang lang tid. Jeg så dig på Radio City i NY omkring to år siden, og jeg husker du taler om dit tv-show, anal blegning, og at du ville "gøre noget for at få bedre sex." Derfor tænkte jeg på dig med det samme, da jeg mødte filmskaber af dokumentarfilmen, orgasme, INC.

  http://orgasminc.org/about-synopsis.php

  Hvis du ikke allerede har set det, tror jeg, du skal! Jeg synes du skal også vide, at de typer af procedurer, som mange kvinder har i tillæg til G-shots, såsom labioplasty, clittoral forstærkning, etc, er helt reguleret. De blev udviklet, patenteret og franchised af denne MD / MBA

  http://www.drmatlock.com/MeetDrMatlock.html

  Men nogle plastikkirurger og gynækologer er ved at udvikle deres egne procedurer uden for franchisen. De kræver ingen yderligere licenser orl bestyrelsen certificering til at udvikle disse procedurer.

  Procedurer såsom vaginal kanalen "foryngelse" forhindre, at kvinder, der har naturlig fødsel, men mange unge kvinder, der har denne procedure ikke er fuldt informeret om de risici. Også, fordi disse procedurer er forholdsvis nye, og nogle af de potentielle bivirkninger af denne procedure er ukendte.

  Da jeg respekterer dig og dit arbejde, og jeg ved, hvor støttende du er af kvinders og LGBTG rettigheder, jeg opfordre dig til at undersøge dette spørgsmål yderligere. Klart denne procedure ikke var nyttigt for dig, og mange andre kvinder kan have de samme symptomer, som du gjorde, eller værre komplikationer! Du kan finde mange undersøgelser, der tyder fordelene ved disse typer af procedurer, men hvad med omkostningerne?

  Tak for at lytte, Margaret. Masser af kærlighed til dig!

Efterlad et svar