Min Skull er sådan

Jeg er ret sikker på jeg nødt til at få briller. Jeg har ikke noget imod, men lad mig fortælle dig noget. Mit kranie er sådan - det er en mindeværdig sætning er ikke det og værd at gentage - min kranium er sådan, at en normal par briller ikke passer mit hoved. Min næse ikke har en bro.

Min koreanske rødder er meget tydeligt i mit ansigt, så jeg gik til Koreatown, hvor jeg håbede at finde briller, der kan mødes ved broen af ​​næsen. Jeg svigtet. Ikke alene havde de ikke briller nødvendige for at forbedre mit syn blev broen spørgsmål aldrig løst. Det ser ud til, at mange af de asiatiske producenter af fine optiske accoutrement ikke tager hensyn til deres egen fysiske arv. Hvert par, østlige eller vestlige følte ubehagelige, gled ned over mit ansigt.

Jeg nægter at kalde det 'flade', selv om den kunne indeholde færre fly end en anden siger - europæisk ansigt. Jeg har ikke noget problem med mit ansigt, som jeg har nævnt jeg er en af ​​de smukkeste kvinder i verden, hvilket er en velsignelse, men også en forbandelse. Min skønhed er skjult mest fordi medierne ikke kan håndtere en kvinde, der er intelligent, ærlig og latterligt, så min skønhed ignoreres for at smigre dem, der ikke har en hjerne eller en stemme eller integritet. Jeg er også jaget af de kosmetiske virksomheder, der praler, at de er værd, eller at jeg er værd, men ærligt ingen er værd at slags uskadelige, tid spilde blather.

Den vrede, som jeg har lige nu er rettet mod dem, der gør, design og marked briller, som formentlig afgørende for alle mennesker på et eller andet tidspunkt, specielt ikke efter - et kranium som mit - om man vil - et kranie som sådan. Så kneppe alle y'all.

Hvad? Må ikke du motherfuckers vil have mig til at kunne se? Fuck din kørsel vittigheder og lort om de små øjne. Jeg vil ikke have det. Jeg har brug for svar. Hvorfor kan jeg ikke, en dygtig komiker, verden rejsende, modeikon, medier mogul, kunstner, muse, danser, køn revolutionerende, social kritiker, maniske despot, livredder, husmor, couture designer, pratfaller extraordinaire (Harold Lloyd kan kysse min røv - han havde de bedste briller), smykker maker, musiker, humanitær, jurastuderende, filmproducent, mystiker, roste forfatter, hip hop wannabe, visionær, aktivist af alle aktivister - der er dum - jeg tager den del tilbage - faktisk, jeg tage det hele tilbage, er det selv- aggrandizing, og det er ikke det, det handler om. Hvorfor kan jeg ikke, en asiatisk amerikansk kvinde, finde en anstændig par briller, der vil:

a) passer mit ansigt
b) ikke give mig en migræne hver gang jeg sætte dem på
c) ikke glider ned min næse
d) ikke give mig acne i de pletter, hvor nyreformet puder er placeret på glassene, som om der ville hjælpe mig med at holde brillerne på min "misdannet" uheld af et hoved; sikkerhedsmæssige bremser til min Black Diamond ansigt, da monokel industrien henviser til det
e) tillade mig at se klart

Ville status quo have mig forlod fremsynet og sløret? Er de virkelig tænker, at asiater er dårlige bilister og skal stoppes i det første mulighed? Er DMV synsprøve en slags bilindustrien etnisk udrensning?

Ja, jeg kunne bære kontaktlinser, men jeg ønsker ikke lort oven på mit øje. Undskyld. Det er den skide deal. Giv mig mine skide briller. For et kranium som sådan, her er en ordre, ikke en anmodning. Jeg er ikke alene. Mit kranie er ikke den eneste kraniet med disse former, disse fly, disse dale, disse lavlandet. Vi ønsker at se. Og jeg ønsker ikke at designe mine egne briller. Jeg har ikke tid. Jeg har vigtigere ting at gøre.

Ikke desto mindre, dette er yderst vigtigt.